Igazuk van azoknak,akik azt írják,hogy Selena mindig azzal van,aki jelenleg a leghíresebb.
Lássuk csak:
-Miley Cyrus híres lesz a Hannah Montanával-Selena és Miley legjobb barátnők
-Demi Lovato befut a Camp rockkal-Selena és Demi legjobb barátnők.
-Híres lesz a Jonas Brothers-Selena és Nick Jonas együtt vannak.
-Megjelenik Taylor Swift-Selena és Taylor legjobb barátnők.
-Megjelenik Justin Bieber-Selena és Justin együtt vannak.
És még állítólag Taylor Lautnerrel is együtt volt.
Erről ennyit.Nem hiszem,hogy mindez puszta véletlen.Úgyhogy tényleg elég kétszínű és képmutató a csaj.
Selena Gomez dobta Demi Lovatót?
2013. május 06. 13:36
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline |
2013. május 06. 13:43
Én nem sírom vissza a barátságukat,ha ezek szerint nem volt igaz.Mindkettőjüket szeretem,ha így jó nekik....akkor? Azért örülök,hogy Demi ilyenekre rájött.Én bírom Sellyt de vannak itt érdekes hozzászólások,amik bár ellene szólnak de van bennük valami
2013. május 06. 13:45
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
Selenáról csak annyit : Csendes víz partot mos..
nekem mindig ellenszenves volt, most már még jobban..amióta Miley meg Nick miatta szakított, és még Justin Gaston-ra is rá mászott, aki Miley pasija volt.. Demi pedig jól teszi, hogy megválogatja a barátait!
nekem mindig ellenszenves volt, most már még jobban..amióta Miley meg Nick miatta szakított, és még Justin Gaston-ra is rá mászott, aki Miley pasija volt.. Demi pedig jól teszi, hogy megválogatja a barátait!
2013. május 06. 13:46
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
Akkor ez milyen barátság? belieber4ever: egyetértek.
2013. május 06. 13:50
Most akkor miért is Swift a hülye már megint? Na ne szórakozzatok. Ha még Taylor "közéjük is állt volna", akkor sem távolodtak volna el egymástól, hiszen szerintem egy igazi barátságot semmi se tehet tönkre, nemde? Itt csak Demi-ről és Selenáról van szó szerintem.
2013. május 06. 13:57
Kár, nagyon cukik voltak, amikor hülyéskedtek, meg hasonlók! Mindig is olyan legjobb barátot képzeltem el, mint amilyen Selenának Demi. (és fordítva is)
2013. május 06. 13:58
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 556 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline |
Ez biztos nem igaz barátság volt Selena részéről.
Nem szeretem az olyan embereket akik kihasználják a másikat a pénzéért, hírnevéért.
Nem szeretem az olyan embereket akik kihasználják a másikat a pénzéért, hírnevéért.
2013. május 06. 14:01
Sajnálom Demit, biztos rosszul eshetett neki ...
Viszont nem értem, hogy hogy jön ide Selena, honnan veszitek, hogy ő nem hívta fel, vagy nem kereste?
Viszont nem értem, hogy hogy jön ide Selena, honnan veszitek, hogy ő nem hívta fel, vagy nem kereste?
2013. május 06. 14:11
áh , " rajongóik még mindig visszasírják barátságukat " .
Istenem , mi közük a rajongóknak , hogy ő nekik milyen a barátságuk ? És mi változik a rajongók életében ha ők újra vagy soha nem lesznek már barátok ?
Istenem , mi közük a rajongóknak , hogy ő nekik milyen a barátságuk ? És mi változik a rajongók életében ha ők újra vagy soha nem lesznek már barátok ?
2013. május 06. 14:28
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Nem is kellenek hamis barátok...
2013. május 06. 14:39
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Legalább már tudja, ki játszotta meg, hogy szereti.:')
2013. május 06. 14:39
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Mi ez a cikk, nem is említette meg a nevét o.O Egyébként én úgy tudom hogy vagy felhívta, vagy meglátogatta. Mindig is fontos volt neki Demi, szóval kétlem hogy hidegen hagyta az állapota. Az igaz hogy már nem legjobb barátnők, amit sajnálok, mert szerintem jó hatással voltak egymásra. Selena is sokkal elviselhetőbb volt. Őt utálom, de a Delena párost imádtam...meg a sok videójukat amikben megmutatták a rajongóiknak hogy miket hülyéskednek mikor együtt vannak. Hiányoznak azok az idők, de már nem hiszem hogy visszajön, elég sokat változtak mindketten.
2013. május 06. 14:41
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Szegény Dem'!De legalább így megtudta,hogy kik is azok,akik tényleg szeretik,és mellette állnak.
2013. május 06. 14:50
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Egyébként akik azt írják hogy Sel részéről nem igaz baráság volt az gondolkozzon el hogy 6 éves koruk óta legjobb barátnők. Nem védem Selenát, mostanában tényleg csak egy kétszínű dög, semmi több. De hogy szereti Demit afelől semmi kétségem.
1 felhasználónak tetszik:
Nina 10
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.