Selena Gomez nemrég tette közé rég várt klipjét, a Come and Get it-et, melyet Anthony Mandler rendezett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Selena Gomez - Gome & Get it
2013. május 08. 10:18
2013. május 08. 10:29
sajnos nekem annyira nem tetszett. nem szeretem az olyan klipeket, amiben az énekesek csak mórikálják magukat, és nem csinálnak semmit.
2013. május 08. 10:29
Bár annyira nem szeretem Selenat,ez tényleg jó lett!
2013. május 08. 10:31
Nem lett rossz, de nem is annyira jó. Nemtudom, Seli gyönyörű csak ez nem a megszokott tőle.
2013. május 08. 10:32
Idézet (LoveNessa @ 2013.05.08. 10:19)
azt elismerem, hogy tényleg nagyon szép és igényes klip lett és itt még a dal is hallgatható, de könyörgöm élőbe többet ne adja elő! 
Egyet értek.
2013. május 08. 10:32
Ez OK, bár szerintem a rendező a forgatáshoz innen-onnan átvett egy két mozzanatot, ami természetesen nem baj, mert az összehatás jó lett.
2013. május 08. 10:43
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
Imádom !! <3 .. a klip is a zene is tök klassz lett !
<3
2013. május 08. 10:49
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Gyönyörű klip, főleg az eleje tetszik, Selena csodálatos. Fantasztikus munka! Nagyon-nagyon jó lett! *-* Egyébként az a rész miért nincs benne a klipben, ami az egyik Teaserben volt a "This love will be the death of me..." résznél?
2013. május 08. 10:51
|
|
WildRosevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.19. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 160891 offline
|
Szerintem nagyon jó lett. Nem vagyok nagy Selena fan, de azt el kell ismerni, hogy ez tényleg igényes, jól kidolgozott és érdekes klipp lett. Sajnos a számot én sem tudtam nagyon megszeretni. Jó szám, nem azt mondom, de nem az én stílusom. És most mondjatok bolondnak, de amikor végignéztem nekem Rihanna - Where Have You Been klippje jutott eszembe, nem tudom miért. Ennek ellenére nagyon tetszik. Selena eddigi legjobb klippje szerintem. Most tényleg büszke lehet erre a videóra.
2013. május 08. 10:52
Nagyon király klip lett
Imádom , a zenét már régóta hallgatom
Megérte ilyen sokat várni rá
Imádom , a zenét már régóta hallgatom
Megérte ilyen sokat várni rá
2013. május 08. 10:53
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nagyon szép lett a klip! A zenéhez is hozzászoktam már, hogy más stílusú mint az eddigiek. Hogy lehet ilyen gyönyörű Selena?
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: