A lovaglás egyre népszerűbb az emberek körében, s most bemutatjuk, miért: fejleszti például az egyensúlyérzéket, az izmokat, emellett önfegyelmet tanít, felelősségtudatot ad és rengeteg sikerélménnyel gazdagít.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mit kell tudnunk a lovaglásról?
2013. május 08. 11:04
2013. május 08. 11:11
Én 4 éves korom óta rendszeresen lovaglok és iimádom
csak az a baj, hogy egyre több beképzelt, bunkó jön és ez így nagyon rossz
csak az a baj, hogy egyre több beképzelt, bunkó jön és ez így nagyon rossz
2013. május 08. 11:11
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Egy ideje lovagolok, nem is tudom hogy hogy jött. Lehet szerelem volt első látásra
Annyira szeretem, de sajnos a mostani időkben szünetet kellett tartanom... De ha minden jól megy akkor nyáron újra nyeregbe pattanhatok
2013. május 08. 12:38
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Kicsiként gyakran jártam lovardába, de sosem szerettem rajtuk ülni. Simán szőrén ültem rajta, amit ugye nem lenne szabad. Jobban tisztelem őket annál, hogy a saját kényelmem érdekében nyerget pakoljak rájuk. Ennek ellenére azokat, akik békjók nélkül ülnek a lóra, nem irányítgatják, hanem hagyják a lovat dönteni és vállalják az esetleges ledobást is, azoknak respect. A kölcsönös bizalom egy ló és egy ember között csodálatos dolog.
2013. május 08. 12:58
|
|
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline
|
devilrose egyet értek! =)
2013. május 08. 13:00
Jó lenne, ha lenne rá pénz, ez az egész rákfenéje. Azért egy saját ménes tulajdonába lenni, jobb érzés mint egy fehér Ferrari.
2013. május 08. 13:17
Nagyon tetszik ez a cikk.Én már több mint 8 éve lovagolok,és ezeket én átéltem.Amikor felül valaki a ló hátára minden rossz 'eltűnik' egy kis időre.
2013. május 08. 13:29
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nagyon jó a lovaglás és sok mindent gyógyít.
2013. május 08. 14:03
Én 3 éves korom óta lovagolok , azóta beleszerettem. Én mindenkinek ajánlom kortól függetlenül !
Amúgy nagyon jó cikk.
2013. május 08. 16:01
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Én 2-szer lovagoltam eddig,de szeretnék még!
!!
2013. május 08. 16:29
Nekünk is van lovunk.1 a nővéremé 1 pedig az enyém.Imádok lovagolni.
2013. május 08. 16:51
|
|
smoldiholdiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.05. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 201454 offline
|
én is imádok lovagolni meg magukat a lovakat is természetesen
2013. május 08. 17:38
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
Imádom a lovakat ♥ nincs is jobb dolog amikor kimegyek az istállóba ahol az 4 lovam várja hogy végre foglalkozzak velük
mindegyik lovam külön, történet az összesen megvan a maga sztorija, gidrán az összes,,,
a legidősebb lovam 2004-ben a Sidney olimpián is indúlt Milytariba
hihi nagyon jóóó kis ló Hűtlen,,, akkor van még a Szittya, akivel most kezdtem el tüzetesebben dolgozni, díjugratásba ,,, akkor van az anyja a Szerető, rajta nem lehet lovagolni mert rossz a csípője de azért imádom ♥ és van a Noha ... nagyon félénk mielött hozzánk került verték és nagyon fél az emberektől de dolgozunk ezen
idén húsvétkor elpusztult
Szederinda lovunk, nagyon beteg volt,,, és neki is 5 éve a csikója aki akkor volt 2 éves... úgyhogy nálunk is megy az élet,,, eddigi életembe 6 lovam volt abból sajna kettő már nem él..
de egyre jobban megértem a lovaim és a lovak viselkedését az az álmom hogy egyszer egy nagyon de nagyon nagy lovas központot hozzak létre...
de az még sok sok idő
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nagy pocakja van már.
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Új szakítási pletyka kapott szárnyra.

0 felhasználónak tetszik: