Selena Gomez szingli és boldog
2013. május 11. 16:24
|
|
vivi002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 158826 offline
|
Eperfa
mikor lesz már meg a come and get it klipp?biggrin.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/37903-selena-gomez-szingli-es-boldog-/#ixzz2Szh8WtGZ
Habár utálom selenát,de erre a kérdésre válaszolok.már fenntvan youtube-on. Amúgy én örülök, hogy nincsenek eggyüt. szerintem justinnal demi-vel kéne járnia vagy taylor-ral
Forrás: http://starity.hu/magazin/37903-selena-gomez-szingli-es-boldog-/#ixzz2Szh8WtGZ
Habár utálom selenát,de erre a kérdésre válaszolok.már fenntvan youtube-on. Amúgy én örülök, hogy nincsenek eggyüt. szerintem justinnal demi-vel kéne járnia vagy taylor-ral
2013. május 11. 16:26
Taylor Lautnerre gondolsz? Már voltak együtt - amikor a Twilight épp a legmenőbb volt
Idézet (vivi002 @ 2013.05.11. 16:24)
Eperfa

2013. május 11. 16:30
akkor nincsenek együtt? tudtam hogy ez csakis kamu lehet!
2013. május 11. 17:01
Nem olvastam végig, bevallom őszintén, mert már a hócipőm tele van ezzel a dologgal. Egyszer szingli, egyszer nem. És most lehet támadni, hogyha nem érdekel mi a francnak írok ide, de szerintem már nagyon unalmas, hogy a 5234562235. pletyka érkezik ugyanarról a dologról...
2013. május 11. 17:46
Örülök,hogy Selena már nem jár Justinnal!És jobb is így neki,mielőtt összeszed valami hülyét megint.
2013. május 11. 19:32
MNindeg yhogy hogy van csak aza lényeg hogy boldog legyen
2013. május 11. 20:36
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Ezek a cikkek már annyira idegestítőek. Már követni nem tudom őket, de ha őszinte vagyok nem is érdekell!!
2013. május 11. 21:30
|
|
szabka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.25. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 198639 offline
|
Ki kíváncsi arra,hogy mi van vele?!Justin-t hagyja békán aztán ennyi!Ami volt köztük annak ezek szerint vége!Szép volt jó volt,de vége!Remélem Justin talál valakit aki tényleg hozzá illik!
2013. május 11. 23:10
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Nevetséges, hogy egy énekes és színésznőnél az a legnagyobb újdonság és pletykálni való hogy már nem jár xy-al.... ÉNEKES SZÍNÉSZNŐ tehát, nekünk csupán két dologgal kell foglalkoznunk: a dalaival és a filmekkel amikben játszott.... és nem pedig ilyen értelmetlen cikkeket olvasni, aminek a karrierjéhez az ég egy adta világon semmi köze!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: