Demi Lovato annyira nyugodtnak és vidámnak tűnik nap mint nap, hogy nehéz elhinni, amit bevallott Ellen DeGeneresnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato depressziós és kleptomániás
2013. május 11. 12:18
2013. május 11. 12:21
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Ez elég fura vallomás,de én így is imádom Demit!!!!:'))))
2013. május 11. 12:24
Hát igen, a gyakori hajszínváltást tapasztalhattuk XD Ettől függetlenül én szeretem Demit, még akkor is ha zöldet rak a hajába, a kedvessége és tehetsége attól még örök
2013. május 11. 12:25
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Már megint? -.- Hihetetlen, hogy már megint sajnáltatja magát...
2013. május 11. 12:30
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Akinek igazi problémája van, nem kürtöli világgá. Csak azt akarja, hogy sajnálják, mert két éve másról sem képes beszélni, csak erről. Az elején még nem is igazán zavart, mert sokan vannak, akik egyszer-kétszer nyilatkoznak a betegségeikről meg ilyenekről, de Demi mindig csak ezzel tud előjönni. Mindenkinek vannak problémái, más mégsem a gondjaival kerül be a médiába.
2013. május 11. 12:31
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline |
Iszonyat tehetséges, és ez attól hogy váltogatja a hajszínét, meg szereti a párnákat, még nem változik:
2013. május 11. 12:32
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
De legalább őszinte
2013. május 11. 12:34
már megint a bajaival haknizik? inkább kérjen segítséget szakembertől.
2013. május 11. 12:36
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline |
Jahh, biztos. xDD Ennyire lesüllyedni, hogy ilyeneket kitalál csak azért mert a kutya se kíváncsi rá. Szánalom LEVEL OVER.
2013. május 11. 12:36
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ezen kissé meglepődtem.
2013. május 11. 12:42
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Nekem úgy hangzik, mintha nem is gondolná komolyan, párnalopkodó. A képen is mosolyog, nincs komoly baja, valóban sokat váltogatja a hajszínét, ami nem igazán tesz jót a hajának, attól eltekintően, hogy az összes szín jól áll neki, hozzátéve a felső képen lévőt is.
Amúgy Demi nem szenved feltűnési viszketegségben, üzenem egyes nevetséges hozzászólóknak, nincs szüksége rá, hiszen hamarosan kiadja legújabb albumát, a dalok már meg is jelentek és nagy sikerrel fogadták a rajongók.
Amúgy Demi nem szenved feltűnési viszketegségben, üzenem egyes nevetséges hozzászólóknak, nincs szüksége rá, hiszen hamarosan kiadja legújabb albumát, a dalok már meg is jelentek és nagy sikerrel fogadták a rajongók.
2013. május 11. 12:44
"Gratulálok" ehhez a cikkhez. Teljesen úgy van lehozva mintha megint siránkozna, pedig teljesen viccesen adta elő a dolgokat... És egy szóval sem mondta hogy kleptomániás de oké...
Itt az interjú amiben ezekről szó van http://www.youtube.com/watch?v=RP74imZOOOg
Itt az interjú amiben ezekről szó van http://www.youtube.com/watch?v=RP74imZOOOg
2013. május 11. 12:49
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Sztéj sztrong demikém, sztéj sztrong!
Másból aligha kaparod össze azt a pénzt, ami millióként sorakozik a bankszámládon. Tanulni luxus, dolgozni megint csak luxus. Nézzétek el nekem, hogy most kihagyom a sajnálást és csak elkönyvelem egy buta libának, akinek ismételten feltünésiviszketettsége van. Ha múltkor annyira bejött az a sztéj sztrongos marhasága, amivel behülyítette az embereket, akkor felőlem hajrá. Valahogy annyira nem tud érdekelni, hogy kleptomániás meg mániás depressziós. Ahogyan előttem írták, a beteg ember nem ismeri be, hogy beteg. Az csak az ő intelligencia szintjéről ad tanúbizonyságot, hogy komoly pszichés betegségekkel viccelődik. Csak gratulálni tudok neki...
Másból aligha kaparod össze azt a pénzt, ami millióként sorakozik a bankszámládon. Tanulni luxus, dolgozni megint csak luxus. Nézzétek el nekem, hogy most kihagyom a sajnálást és csak elkönyvelem egy buta libának, akinek ismételten feltünésiviszketettsége van. Ha múltkor annyira bejött az a sztéj sztrongos marhasága, amivel behülyítette az embereket, akkor felőlem hajrá. Valahogy annyira nem tud érdekelni, hogy kleptomániás meg mániás depressziós. Ahogyan előttem írták, a beteg ember nem ismeri be, hogy beteg. Az csak az ő intelligencia szintjéről ad tanúbizonyságot, hogy komoly pszichés betegségekkel viccelődik. Csak gratulálni tudok neki...
2013. május 11. 12:55
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2316 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline |
Ha megnéztétek volna az interjút láttátok volna, hogy csak viccel
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni