Starity

Once Upon a Time in Wonderland (2013-2014)

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 16. 12:47 #1
- törölt felhasználó -    
16 felhasználónak tetszik: Galexa93, chelseagirl18, Charlotte Benning, idone, zsofeeh, Adrianna, Lindsay019, Toxic, dijansalihu, Minimanó94, TheDanush, AmyVie, miss_areo, mikieger, duracell, SmileyZ
2013. május 16. 14:40 #2
- törölt felhasználó -    
Nos, bár már betettem, de ide is berakom az előzetest:



Valamint itt a történet tartalma is, legalábbis, amennyit az első epizódból megtudhatunk majd. Figyelem, aki nem akar lelőni pár dolgot, NE OLVASSA EL!

A Viktóriánus Angliában járunk, ahol egy fiatal és gyönyörű lány, Alice különös történetet mesél egy olyan világról, amely a nyúl üregének másik oldalán van. Egy eltűnő macska, pipázó hernyó és beszélő kártyák; ezek csak párak azon fura teremtmények közül, akikkel Alice kalandjai során találkozott. Az emberek szerint a lány őrült, így orvosai olyan gyógymóddal akarják kúrálni, amelynek segítségével Alice mindent el fog felejteni. Úgy tűnik, Alice kész mindent elfelejteni - különösen a jóképű dzsinnt, akibe halálosan beleszeretett, majd örökre elveszítette, ami fájdalmas emlék számára, aki ráadásul titokzatos, jóképű, és akit úgy hívnak, hogy Cyrus - de a szíve mélyén tudja, hogy az a világ valódi. Éppen időben érkezik a kalandor Szív Bubi és az elmaradhatatlan Fehér Nyúl, hogy megmentsék Alice-t attól, ami a halálnál is rosszabb.

A pilotot Edward Kitsis és Adam Horowitz írta, a sorozat producere pedig Steve Perlman és Zack Estrin. A sorozatot idén ősszel mutatják majd be az ABC-n.

Forrás: http://tvline.com/2013/05/10/abc-new-series-fall-2013-tv-shows-once-upon-a-time-spinoff/

Egyébként a sorozat maga egy limitált 13 epizódos sorozat lesz. A limitált azt jelenti, hogy a 13. epizóddal le is zárják a történetet. Tehát a spinoff egy évados lesz!
11 felhasználónak tetszik: Galexa93, mikieger, Bessie, benyaw93, Minimanó94, Toxic, dijansalihu, TheDanush, miss_areo, duracell, Lindsay019
2013. május 16. 14:49 #3
mse90
mse90
@bnormal cortexikid
 
Státuszaz emberiségért zokog
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.18.
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 1438
Azonosító: 178057
Offline offline
Hm, nem néz ki rosszul, és bár a verzum nyilván ugyanaz, és a téma is hasonló (életem szerelme + tündérmese), azért kicsit remélem, hogy komolyabbra veszik a figurát, és jobban ügyelnek a karakterekre, hisz nem egy akkora szereplőgárdát kell vezényelni, mint az OUATban.

Belenézős lesz, annyi egyelőre biztos. good.gif
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2013. május 16. 14:51 #4
- törölt felhasználó -    
Mivel az OUAT spinoffja, igen, hasonló lesz az OUAT-hoz. És állítólag lesznek átfedések a két sorozat között.
2013. május 16. 17:18 #5
funny18
funny18
epiphany
 
StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 09.09.11.
Hozzászólás: 12096
Csatolások: 196383
Azonosító: 107508
Offline offline
15 felhasználónak tetszik: Galexa93, Charlotte Benning, Nita09, Minimanó94, mikieger, zsofeeh, Adrianna, Lindsay019, Toxic, dijansalihu, TheDanush, miss_areo, duracell, SmileyZ, alexahemingway
2013. június 11. 12:56 #6
- törölt felhasználó -    
Mióta kiderült, hogy valóban készül a Once Upon a Time in Wonderland című spinoff, egyre több hír bukkan fel a sorozattal kapcsolatban. Például, hogy a Once Upon a Time egyes karakterei Csodaországba látogatnak. Egyenlőre csak Josh Dallas osztotta meg velünk mondanivalóját a TV Guide-nak adott interjújában.
"Jó lenne a Hernyóval lógni" árulta el a színész. "Tudjátok, teáznánk és gombát ennénk."
Hogy ebből mennyi igaz, nem tudjuk, de kíváncsian várjuk a sorozatot.

Forrás: http://www.huffingtonpost.com/2013/06/03/once-upon-a-time-in-wonderland-guest-stars_n_3380468.html?utm...r=Entertainment
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, TheDanush
2013. július 12. 12:19 #7
- törölt felhasználó -    
Én még csak azt tudom, hogy az OUAT-ból Regina anyja, Cora is szerepelni fog a sorozatban. Egyébként van az OUAT első évadában egy "Hat Trick" nevű rész, amiben Regina és Jefferson Csodaországba látogatnak, ha emlékeztek smileeee.gif
2013. augusztus 18. 21:38 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (PGreg @ 2013.07.12. 12:19)
Én még csak azt tudom, hogy az OUAT-ból Regina anyja, Cora is szerepelni fog a sorozatban. Egyébként van az OUAT első évadában egy "Hat Trick" nevű rész, amiben Regina és Jefferson Csodaországba látogatnak, ha emlékeztek smileeee.gif


A Once Upon a Time in Wonderland egy új világba repít minket, de ez nem jelenti azt, hogy nem találkozhatunk ismerős arcokkal; a Once Upon a Time készítői, Adam Horowitz és Eddy Kitsis máris azt tervezik, hogy visszahívják Barbara Hershey a Szívkirálynő szerepére.

Eddyék nyáron már célozgattak rá, hogy Cora felbukkanhat a visszaemlékezésekben, de ez nem vonatkozik feltétlenül Sebastian Stan Kalaposára is. Sebastian ugyanis jelenleg az Amerika Kapitány második részében szerepel, így az ideje nagyon szűkre szabott. A duó azonban nem akar más színészt keresni Stan helyére: "Sosem lesz olyan Őrült Kalaposunk, akit nem Sebastian játszik."

Eddig a legtöbb találgatás és spoiler a premierről és az első részről szólt, amelynek forgatása már befejeződött Vancouverben. A rész első felében Alice-t és barátait láthatjuk majd, amint visszatérnek Csodaországba, találkozhatunk majd Jafarral (a LOST-ból megismert Naveen Andrews fogja alakítani), valamint többet megtudhatunk a Vörös Királynőről (aki nem azonos a Szívkirálynővel!). És persze mindenki távol akarja majd tartani Alice-t a dzsinn Cyrustól, nehogy egymásra találjanak.

Még annyit elárultak, hogy a premierben találkozunk a Hernyóval, és az évad alatt megismerjük a Fehér Nyúl múltját is, viszont a történések nem lesznek olyanok, mint az eredeti történetben. "Ez nem a történelmi Viktóriánus Anglia, hanem egy elképzelt Viktóriánus Anglia" tisztázza Eddy, és ez lehetőséget ad a készítőknek arra, hogy szabadabban használják a kreativitásukat. Az évad egyébként két részre lesz bontva, az első 13 rész január 2-a előtt megy le (ekkor kezdődik a The Quest c. reality show), majd a második rész a The Quest után kezdődik. Mi nem szólunk bele.

Forrás: http://www.wetpaint.com/once-upon-a-time/articles/2013-08-06-wonderland-spoilers-barbara-hersheys-seba...ce=facebook.com
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Bessie
2013. augusztus 23. 20:05 #9
- törölt felhasználó -    
Két újabb karakter fog érkezni a Once Upon a Time in Wonderlandbe. Az egyikük az 1X04-es epizódban fog felbukkanni. A neve Liz/Lizard, és egy elbűvölő, 25 éves fiús nő lesz.

Ezen kívül felbukkan majd egy Amara nevű nagyon erős, és gyönyörű varázslónő is, aki Agrabah-ból származik. Utóbbi karakter mindössze vendégszerepelni fog a sorozatban.

De hogy ki fogja alakítani őket, egyenlőre nem tudni, mivel a casting még folyik.

Forrás: http://www.onceuponafans.com/apps/blog/show/32252394-ouat-in-wonderland-1x04-guest-roles
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2013. szeptember 28. 16:47 #10
- törölt felhasználó -    
Hivatalos ismertető az 1X01-es epizódhoz.



Cím: Down the Rabbit Hole

Magyar cím: Le a Nyúl üregébe

Amerikai premier: 2013. október 10.

Írta: Edward Kitsis, Adam Horowitz, Zack Estrin és Jane Espenson

Rendezte: Ralph Hemecker

Magyar premier: ?

Amerikai nézettség: ?

Magyar nézettség: ?


Tartalom:

Amikor Alice hazatér az apjához, megtudja, hogy mindenki halottnak hitte. Ám furcsa képzelgései egy Csodaország nevű helyről és holmi beszélő macskáról végül egy elmegyógyintézetbe juttatják. Itt Dr. Lydgate felajánlja, hogy kipróbál Alice-on egy olyan eljárást, amivel a lány minden fájdalmát elfelejti. Ám pont a műtét előtt megjelenik a Szív Bubi, aki elviszi a lányt a Fehér Nyúlhoz. A nyúl közli Alice-al, hogy szerelme, Cyrus életben van és csak rá vár. A trió egy portálon át eljut Csodaországba, ahol Alice feladata megkeresni Cyrust, mialatt a vérszomjas Vörös Királynő és Jafar a nyomában vannak.

Főszereplők:

Sophie Lowe mint Alice
Peter Gadiot mint Cyrus
Naveen Andrews mint Jafar
Michael Socha mint Szív Bubi
Emma Rigby mint Vörös Királynő
John Lithgow mint a Fehér Nyúl (hang)

Mellékszereplők:

Jonny Coyne mint Dr. Lydgate
Iggy Pop mint a Hernyó (hang)
Jessy Schram mint Ashley Boyd / Hamupipőke
Lee Arenberg mint Leroy / Morgó
Millie Brown mint a gyermek Alice
Shaun Smyth mint Alice apja
Matty Finochio mint Tweedledee
Ben Cotton mint Tweedledum
Keith David mint a Vigyorgó Macska (hang)
3 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Bessie, mikieger
2013. október 11. 17:21 #11
Whiteberry
Whiteberry
visszatérő vendég
 
StátuszThen life taught me a harder lesson, beloved: it is better to forgive an enemy
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.20.
Hozzászólás: 178
Csatolások: 84
Azonosító: 202268
Offline offline
Nos, megnéztem a pilotot, de valamiért többre vártam, egyszóval pocsék volt az egész rész.Magával az ötlettel nincs semmi gond,hogy az Aladdin meséből lévő karaktereket is "belegyúrták" de már eleve gyorsított volt minden, kezdve attól hogy Cyrus 5 másodperc alatt beleesett Alízba, pedig szinte alig tud róla valamit, majd jön hirtelen a királynő és a hős jelent majd egy hirtelen csobbanás a mélybe és így tovább,és semmi vég, semmi összefüggés.Arra számítottam, hogy a kedvenc sorozatom egy még jobb sztorival rendelkező spin-off sorozatot fog kapni, de ez csak tele volt csillámpóni jelenetekkel,egy tucat sztorival viszont remekül játszó színészekkel.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, xxNikixx
2013. október 13. 12:08 #12
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Megnéztem a pilotot. Hát nem nyűgözött le. Jobb az eredeti sorozat. Rossznak sem mondanám, de jónak sem. Azért jót röhögtem a "nagy bunyós" Alice-on. rohog.gif Ha nézni is fogom, max. hétvégente.
1 felhasználónak tetszik: Whiteberry
2013. október 14. 13:50 #13
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Szerintem a nyomába sem ér az eredeti sorozatnak... nem tudom... nekem túl mesés és eröltetett az egész, holott a Once Upon a Time-nál ezt nem éreztem. Kb. nincs miért nézni, nagy izgalmak nem voltak benne, a Vörös királynő meg... biggrin.gif Regina sokkal jobb!! biggrin.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Whiteberry
2013. október 15. 13:04 #14
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Idézet (xxNikixx @ 2013.10.14. 13:50)
Szerintem a nyomába sem ér az eredeti sorozatnak... nem tudom... nekem túl mesés és eröltetett az egész, holott a Once Upon a Time-nál ezt nem éreztem. Kb. nincs miért nézni, nagy izgalmak nem voltak benne, a Vörös királynő meg... biggrin.gif Regina sokkal jobb!! biggrin.gif wub.gif

Ne is mondd. Mikor először megláttam a Vörös királynőt az jutott eszembe, hogy mit keres ott, ez a plasztik cica? _nevet.gif Ijesztőnek ijesztő, de nem olyan értelemben. rohog.gif Eddig nekem az jött le, hogy nem a megfelelő színészeket választották a sorozatba unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: AmyVie, Lindsay019, mikieger, xxNikixx, Whiteberry
2013. október 15. 13:49 #15
mikieger
mikieger
visszatérő vendég
 
Státusz♥Tom Holland, Dylan O'Brien♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.08.
Hozzászólás: 340
Csatolások: 457
Azonosító: 124537
Offline offline
Nekem tetszett a rész, csak kicsit gyors volt. tongue.gif
Alicel megvagyok elégedve, ahogy a Kőr Bubi-val is (te jó ég ezt a nevet.. cow.gif ), maradok inkább a Willnél . Ellenben már előre látom a szerelmi 3szöget Will-Alice-Cyrus. Miért kell minden sorozatban háromszög?? blink.gif
A Vörös királynő a feltöltött "lufi" szájával szörnyű, nem is tudtam, hogy Csodaországban van már plasztika. _nevet.gif Inkább menne el pornózni, odavaló ez a száj. lolhit.gif csirke.gif
Persze még mindig a rendes sorozat a favorit, de külön kezelve, ez se lesz rossz. smileeee.gif
Cyrusról még nem tudok nyilatkozni, de Jafar ha nem is szimpatikus, de gonosznak jó lehet. Aladdin vajon mikor jön? beach.gif
3 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Bessie, Whiteberry
2013. október 16. 15:16 #16
Whiteberry
Whiteberry
visszatérő vendég
 
StátuszThen life taught me a harder lesson, beloved: it is better to forgive an enemy
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.20.
Hozzászólás: 178
Csatolások: 84
Azonosító: 202268
Offline offline
Idézet (mikieger @ 2013.10.15. 13:49)
Nekem tetszett a rész, csak kicsit gyors volt.  tongue.gif 
Alicel megvagyok elégedve, ahogy a Kőr Bubi-val is (te jó ég ezt a nevet..  cow.gif ), maradok inkább a Willnél . Ellenben már előre látom a szerelmi 3szöget Will-Alice-Cyrus. Miért kell minden sorozatban háromszög??  blink.gif 
A Vörös királynő a feltöltött "lufi" szájával szörnyű, nem is tudtam, hogy Csodaországban van már plasztika.  _nevet.gif Inkább menne el pornózni, odavaló ez a száj.  lolhit.gif  csirke.gif 
Persze még mindig a rendes sorozat a favorit, de külön kezelve, ez se lesz rossz. smileeee.gif 
Cyrusról még nem tudok nyilatkozni, de Jafar ha nem is szimpatikus, de gonosznak jó lehet. Aladdin vajon mikor jön?  beach.gif


Én is az Aladdin-familyre várok már régóta!Helyette sajnos Aranyhajat kell üdvözölnünk majd /egyenlőre/.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, mikieger
2013. december 13. 10:50 #17
funny18
funny18
epiphany
 
StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 09.09.11.
Hozzászólás: 12096
Csatolások: 196383
Azonosító: 107508
Offline offline
Season 1 Promoshoot HQ
6 felhasználónak tetszik: Galexa93, mikieger, Lindsay019, Toxic, duracell, SmileyZ
2013. december 13. 10:57 #18
funny18
funny18
epiphany
 
StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 09.09.11.
Hozzászólás: 12096
Csatolások: 196383
Azonosító: 107508
Offline offline
Idézet (funny18 @ 2013.05.16. 17:18)
 

1x01- Down the Rabbit Hole stills & BTS HQ
6 felhasználónak tetszik: Galexa93, Lindsay019, Toxic, duracell, SmileyZ, alexahemingway
2013. december 13. 11:08 #19
funny18
funny18
epiphany
 
StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 09.09.11.
Hozzászólás: 12096
Csatolások: 196383
Azonosító: 107508
Offline offline
1x02 - Trust Me stills & BTS HQ
5 felhasználónak tetszik: Galexa93, Lindsay019, Toxic, duracell, SmileyZ
2013. december 13. 11:14 #20
funny18
funny18
epiphany
 
StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 09.09.11.
Hozzászólás: 12096
Csatolások: 196383
Azonosító: 107508
Offline offline
1x03 - Forget Me Not stills & BTS HQ
5 felhasználónak tetszik: Galexa93, Lindsay019, Toxic, duracell, SmileyZ
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok