Az Omega együttes 1969-es, Gyöngyhajú lány című dalának alapjaira énekel Kanye West a New Slaves című számában, csaknem egy percen át!
A teljes cikkhez kattints ide!
Kanye West magyar zenekar dalát koppintja
2013. május 18. 14:46
2013. május 18. 14:53
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Ez nem volt szép dolog!!!
2013. május 18. 14:54
Hát ez nagyon gáz, esküszöm, elkezdtem röhögni, amikor meghallottam. XD
2013. május 18. 15:05
|
|
sellylove99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 192 Csatolások: 1439 Azonosító: 158501 offline
|
uramisten ez milyen gáz már
2013. május 18. 15:10
Most, hogy meghallgattam mind a kettőt, jobban hallottam, mekkora 1 kalap sz*r Kanye mosléka a magyar dalhoz képest. Sőt nem is lehet összehasonlítani őket.
2013. május 18. 15:16
Szerintem az a durva, hogy a kétezres évek előtt isteni dalokat írtak a magyarok, de komolyan mondom az elmúlt tíz évben nem volt egy olyan magyar dal sem, ami tetszett volna. Ez a szégyen. Meg Kanye.
2013. május 18. 15:20
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.18. 14:48)
Eddig is egy szánalmas, tehetségtelen senkinek tartottam ezt a fickót és most a sors újra engem igazolt 
2013. május 18. 15:23
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
pfff. ez az egyik kedvenc magyar számom szóval most nagyon mérges vagyok :S
NAGYON(!!) remélem hogy lesz valami negatív visszhangja.
amúgy egyetértek Courtneyy-val. ha magyar zenéről van szó, akkor csak a régieket szeretem. mikor még nem akartak "amcsi" beütést kelteni.
NAGYON(!!) remélem hogy lesz valami negatív visszhangja.
amúgy egyetértek Courtneyy-val. ha magyar zenéről van szó, akkor csak a régieket szeretem. mikor még nem akartak "amcsi" beütést kelteni.
2013. május 18. 15:27
Idézet (Courtneyy @ 2013.05.18. 15:16)
Szerintem az a durva, hogy a kétezres évek előtt isteni dalokat írtak a magyarok, de komolyan mondom az elmúlt tíz évben nem volt egy olyan magyar dal sem, ami tetszett volna. Ez a szégyen. Meg Kanye.
Kovács Ákost ajánlom figyelmedbe, a dalszöveg, és a dallam is jó szerintem (:
2013. május 18. 15:29
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Szerintem nem sokat tudnak perelni...a magyarok? Ugyanmár...
2013. május 18. 15:30
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Remélem perbe viszik az ügyet, bár mondjuk amekkora "sztár" Kanye, nem hiszem hogy az Omega nyerné a tárgyalást... eddig se szerettem ezt a hapsit, és ezzel még csak rátett egy lapáttal...
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Kanye "dala" akkor is bőven színvonal alatti az Omegához képest!
Kenyanak talán a Power az egyetlen jó száma, de azt is a vokál dobja fől. Hát kenya ez nagyon szar, értem én, hogy megtetszet a szám, de legalább a szöveget próbáltad volna a ritmusra ílleszteni.
Courtneyy, igen, ez a durva. A 90-s évek után alig van/volt olyan együttes/énekes, aki megeröltette magát. Talán ők ilyenek: Republik, Auróra, Kerozin, Subbas Monster, Annimal Cannibals, próbálom eröltetni az agyam, de nem tudok felsorólni olyant, aki próbált ügyelni arra, hogy a szövege legalább értelmes legyen, ha már mondanivalója nem túl sok.
Courtneyy, igen, ez a durva. A 90-s évek után alig van/volt olyan együttes/énekes, aki megeröltette magát. Talán ők ilyenek: Republik, Auróra, Kerozin, Subbas Monster, Annimal Cannibals, próbálom eröltetni az agyam, de nem tudok felsorólni olyant, aki próbált ügyelni arra, hogy a szövege legalább értelmes legyen, ha már mondanivalója nem túl sok.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.