Dánia nyerte az Eurovíziót
2013. május 19. 01:56
Frankie9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 200727 offline |
ÚGY ÖRÜLÖK ALEX HELYEZÉSÉNEK! Egész végig izgultam, és szorítottam a top 10-ért! Románok.. köszönjük szépen a nagy büdös 0 pontot.. de rajtuk kívül még másoknak is...
2013. május 19. 02:27
fuckmyhatersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 195081 offline |
pffff.Xddd mi az hogy románia nulla pontot szavazott nekunk?szanalom(: a masik meg az,hohy gorogorszag,azerbajdzsan,ukrajna??seholsemmi a dan dalhoz kepest es,nem ertem miert huztak fel ennyire ezeket az orszagokat..Dania,megerdemelte,mert legalabbis a tobbi kozul nekem ez tetszett a legjobban,foleg a furulya,az fulbemaszodallamu:))ByeAlex-nek meg gratula.!Ahhoz kepest hogy itthon semmi hire,nagyon szepen teljesitett:D RESPECT!
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. május 19. 02:29
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1783 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline |
Bár még mindig nem szívlelem a Kedvesemet, de azért örülök, hogy 10. helyen végeztünk, és köszi Alex!
Emmelie de Forest dala nekem elsőre nem jött be, másodjára már megtetszett.
Németország, Finnország, Svájc, és Albánia, köszönjük!
Nem hibáztatom a románokat... Mi sem adtunk nekik pontokat, ha jó tudom.
Emmelie de Forest dala nekem elsőre nem jött be, másodjára már megtetszett.
Németország, Finnország, Svájc, és Albánia, köszönjük!
Nem hibáztatom a románokat... Mi sem adtunk nekik pontokat, ha jó tudom.
2013. május 19. 03:01
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Szerintem ez volt az egyik legrosszabb produkció. Nem értem hogy nyerhetett. A dal nagyon unalmas. :S
Elody
2013. május 19. 06:07
Gratulálok Dániának! Viszont az egy nagyon szép teljesítmény Magyarországtól, hogy 10. lett. Ugyanis ha jól emlékszem az eddigi legjobb helyünk még anno' egy 9. hely volt Rúzsa Magdival. Szóval szerintem ez szép volt. Gratulálok ByeAlex!
2013. május 19. 06:36
A Dán győzelem borítékolható volt szerintem. Egyszerűen így volt megírva a forgatókönyvben.
Mi meg csoda, hogy a 10. helyet kaptuk. Meglepett kissé, de győzelemben gondolom senki sem reménykedett. Egyébként, a Kedvesemet még mindig borzalmas és unalmas dalnak tartom. A véleményem nem változott.
Mi meg csoda, hogy a 10. helyet kaptuk. Meglepett kissé, de győzelemben gondolom senki sem reménykedett. Egyébként, a Kedvesemet még mindig borzalmas és unalmas dalnak tartom. A véleményem nem változott.
2013. május 19. 06:56
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Nagyon örülök Emmelienek, megérdemelte az 1.helyet, én szerettem a dalát. Azt hiszem ,hogy a természetessége fogott meg leginkább ,hogy nem húzott fel 10 centis magassarkút, hanem kiállt mezítláb a színpadra.
ByeAlexnak pedig egy nagy gratuláció. Nem azért, de 2007 óta nem voltunk a TOP10-be ezért nem kis elismerés. Kíváncsi lennék az utálkozókra, hogy mit mondanak, bár én annak is örülök ,hogy beismerik nem szurkoltak Alexnek.
Én nekem a mai napig nincs véleményem a Kedvesem című dalról. Még most se, hogy 10.helyezést ért el.
Semleges dal számomra ez.
De mivel a saját nemzetemről van szó ezért nem volt kérdés ,hogy Magyarországnak is szurkoltam.
Gratulálunk és köszönjük Alex!
ByeAlexnak pedig egy nagy gratuláció. Nem azért, de 2007 óta nem voltunk a TOP10-be ezért nem kis elismerés. Kíváncsi lennék az utálkozókra, hogy mit mondanak, bár én annak is örülök ,hogy beismerik nem szurkoltak Alexnek.
Én nekem a mai napig nincs véleményem a Kedvesem című dalról. Még most se, hogy 10.helyezést ért el.
Semleges dal számomra ez.
De mivel a saját nemzetemről van szó ezért nem volt kérdés ,hogy Magyarországnak is szurkoltam.
Gratulálunk és köszönjük Alex!
2013. május 19. 06:58
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Na, hát nekem a győztes nem tetszik, és azon is meglepődtem, hogy ByeAlex 10. lett. Nem tudom idén minek köszönhető, hogy ez a pár ország ilyen szép pontszámokat adott nekünk, de ez a dal akkor is borzalmas. Ha csak arra gondolok, hogy Kati annak idején azzal a tényleg jó számmal hányadik lett...
2013. május 19. 07:01
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline |
Én éreztem, hogy Dánia fog nyerni. Nem volt rossz a csaj, de a szám nagyon gyorsan megunható. Nekem kicsit hajlik az eufóriára. Szerintem Bonnie Tyler nem hozta a saját szintjét a Cascada meg olyan egyhangú volt, mint mindig... Az orosz lány dala pedig nagyon hasonlított a Green Day - 21 Guns-ra..
Sokan nagyon szidták ByeAlexet, de ennyi, megmutatta, hogy ő igenis az Euróvízióra való. Én hihetetlenül büszke vagyok rá.:')
Sokan nagyon szidták ByeAlexet, de ennyi, megmutatta, hogy ő igenis az Euróvízióra való. Én hihetetlenül büszke vagyok rá.:')
2013. május 19. 07:14
hát jó.Nem fogom jobban bírni,nem változtatok róla véleményt,de gtaulálok neki!
2013. május 19. 07:21
valaki nem tudna beilleszteni egy linket a szavazásos részről? a végét már nem vártam ki és kíváncsi lennék kik-kikre szavaztak.
2013. május 19. 07:24
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Csak nekem nem tetszik ByeAlex hangja? Elképesztő, hogy tizedik lett..
Charlotte Benning
2013. május 19. 07:29
Ááá de örülök, én végig Emmelie-nek drukkoltam, annyira lehengerlően szép az Only Teardrops, és gyönyörűen előadta. Szerintem megérdemli, hihetetlen tehetség lakozik a lányban. Nekem még Belorusszia, és Németország tetszett még, és persze gratula ByeAlex-nek, tényleg csoda történt.
2013. május 19. 07:30
Idézet (ilus1996 @ 2013.05.19. 06:56)
Kíváncsi lennék az utálkozókra, hogy mit mondanak, bár én annak is örülök ,hogy beismerik nem szurkoltak Alexnek.
Szóval, akinek simán nem jön be a szám, és még meg is mondja, az már utálkozó? Fura egy felfogásod van. Bár nem is tudom, mit várok, hiszen itt, aki nem azt szereti, amit a többiek, az "utálkozó", mert nem megy együtt a "nyájjal". Tudod, van, akinek nem az jön be, mint a többségnek, és igen, van aki be is vallja.
TheDanush
2013. május 19. 07:36
Gratulálok a nyertesnek Bevallom,nem vagyok oda ByeAlexért,viszont gondolom van akinek a zenéje tetszik.Nekem mint ember szimpatikus de amúgy tehetségileg nem sok mindent látok benne én legalábbis...ennek ellenére mint mondtam vannak rajongói,és én büszke vagyok rá,mert ez igen szép helyezés
2013. május 19. 07:42
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
TheDanush mi? Nem örülsz hogy a hazádból éneklő ember 10. lett? Neked is csak gratulálni tudok, a bazi hülye felfogásodak! Amúgy tudtam, hogy ez a lány fog nyerni mert már az elején istenítetté. De Grat neki! Alexnek is!
2013. május 19. 07:57
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 692 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline |
Gratulálok a lánynak, bár nekem őszintén szólva nem igazán tetszik a dal, hiába, hogy szép hangja van. ByeAlexnek meg szerintem hatalmas gratuláció jár, hiszen a száma teljesen egyedi és ezzel bőven kiérdemli a 10. helyet.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.