Dánia nyerte az Eurovíziót
2013. május 19. 08:02
Nem gondoltam volna,hogy Alex a 10. helyen végezne.Hatalmas gratuláció jár,mer ez a hely nem semmi.
2013. május 19. 08:06
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (Life.and.Happy @ 2013.05.19. 07:42)
TheDanush mi? Nem örülsz hogy a hazádból éneklő ember 10. lett? Neked is csak gratulálni tudok, a bazi hülye felfogásodak! Amúgy tudtam, hogy ez a lány fog nyerni mert már az elején istenítetté. De Grat neki! Alexnek is!
Egy szóval sem mondtam, hogy nem örülök az elért eredménynek, mert természetesen jó, csak olyan hihetetlen/elképesztő, hogy ilyen jó helyen végeztünk. De támadj rám, s okoskodjál..
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 19. 08:12
Én is Emmelit vártam nyertesnek, a végén már nagyon elhúzott, borítékolható volt a győzelme.
Alexnek gratulálok, megmutatta, hogy Radics Gigin és Kállayn túl is van magyar zene (ráadásul nem is akármilyen!). Nekem ez az üzenet jött át a legjobban, meg persze a (magyar) társadalom önkritikája. Nagyon örülök a 10. helynek.
Alex döntőbeli produkciója jobb volt, érezhetően nem izgult annyira mint csütörtökön, szerintem ez sokat számított a dal megitélésében. Németország 12 pontjára nem számítottam, sajnáltam mondjuk hogy Lena bakizott, de végülis kit érdekel, volt egy 12 pontunk.
Összességében nagyon jó kis este volt, hatalmas gratuláció a magyar csapatnak és Dániának!
Alexnek gratulálok, megmutatta, hogy Radics Gigin és Kállayn túl is van magyar zene (ráadásul nem is akármilyen!). Nekem ez az üzenet jött át a legjobban, meg persze a (magyar) társadalom önkritikája. Nagyon örülök a 10. helynek.
Alex döntőbeli produkciója jobb volt, érezhetően nem izgult annyira mint csütörtökön, szerintem ez sokat számított a dal megitélésében. Németország 12 pontjára nem számítottam, sajnáltam mondjuk hogy Lena bakizott, de végülis kit érdekel, volt egy 12 pontunk.
Összességében nagyon jó kis este volt, hatalmas gratuláció a magyar csapatnak és Dániának!
twilightgirl0910
2013. május 19. 08:13
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Szép volt Alex ! Gratulálok.
2013. május 19. 08:15
suzy1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 178338 offline |
legalább ilyenkor fogjátok be a szátokat!(utálkozók) inkább gratuláljuk Byealexnek hogy bejutott egyeltalán a döntőbe és hogy ott 10. lett. Nem kis dolog kiállni több millió ember elé és produkálni valamit. Egyébként grat a dánoknak is
2013. május 19. 08:16
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline |
Alexnek nagyon nagyon gratulálok! Az elejétől kezdve bíztam benne, már, amikor az elődöntőkben végig hallgattam a dalokat, akkor tudtam, hogy Alexnek a döntőben a helye.
Dánia pedig tényleg fantasztikus volt. Ő volt az egyik legerősebb, engem a természetessége és a lazasága fogott meg.
De ettől függetlenül minden versenyzőnek hatalmas taps!
Dánia pedig tényleg fantasztikus volt. Ő volt az egyik legerősebb, engem a természetessége és a lazasága fogott meg.
De ettől függetlenül minden versenyzőnek hatalmas taps!
2013. május 19. 08:20
TheAnnie.- : Magyarország eddigi legjobb helyezése 1994-ben volt, Bayer Friderika dala a 4. helyezést érte el:)
ByeAlexnek pedig naggyon nagggyon gratulálok, nagggyon szép ez a 10. hely. Érdekes tavaly baromi sokan voltak biztosak benne, hogy nagyon jó helyezést érünk el, és hát ez nem igazán sikerült..Úgy látszik nem kell szurkolni, le kell szólni jó magyar mentalitáshoz hűen és akkor mindjárt jobb helyezést kapunk:DDDD
De a viccet félretéve tényleg gratulálok, szép volt:)
ByeAlexnek pedig naggyon nagggyon gratulálok, nagggyon szép ez a 10. hely. Érdekes tavaly baromi sokan voltak biztosak benne, hogy nagyon jó helyezést érünk el, és hát ez nem igazán sikerült..Úgy látszik nem kell szurkolni, le kell szólni jó magyar mentalitáshoz hűen és akkor mindjárt jobb helyezést kapunk:DDDD
De a viccet félretéve tényleg gratulálok, szép volt:)
twilightgirl0910
2013. május 19. 08:21
megtaláltam a ponttáblázatot ha valakit esetleg érdekelne ki kire szavazott: http://www.eurovision.tv/page/history/by-year/contest?event=1773
érdekes hogy bonnie tyler és a cascada milyen hátul végzett ill hogy mi magyarok nem szavaztunk azokra akik ránk szavaztak
érdekes hogy bonnie tyler és a cascada milyen hátul végzett ill hogy mi magyarok nem szavaztunk azokra akik ránk szavaztak
2013. május 19. 08:26
Nekem ez a lány nagyon tetszett, szerintem megérdemelte a győzelmet. És természetesen Alexnek is nagyon örülök, nagyon ügyes volt, és milyen jó helyen végeztünk!
2013. május 19. 08:28
Gondoltam,hogy Dánia fog nyerni.Nagyon tetszett az előadásuk.A németek is nagyon jól teljesítettek.
U.i: Nem gondoltam volna,hogy ByeAlex a 10. lesz,de nagy örülök neki.
U.i: Nem gondoltam volna,hogy ByeAlex a 10. lesz,de nagy örülök neki.
2013. május 19. 08:31
Idézet (Life.and.Happy @ 2013.05.19. 07:42)
TheDanush mi? Nem örülsz hogy a hazádból éneklő ember 10. lett? Neked is csak gratulálni tudok, a bazi hülye felfogásodak! Amúgy tudtam, hogy ez a lány fog nyerni mert már az elején istenítetté. De Grat neki! Alexnek is!
Szerintem ő csak annyit mondott, hogy nem jön be neki ByeAlex hangja. Egy szóval sem mondta, hogy örül nem neki, hogy 10. lett. Te valamit félreolvashattál, de nagyon.
TheDanush
2013. május 19. 08:31
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
utálom a "kedvesem"-et, de akkor is óriási gratula Alexnek
2013. május 19. 08:33
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
Dánia több volt mint jó
2013. május 19. 08:33
Idézet (TheDanush @ 2013.05.19. 08:06)
Egy szóval sem mondtam, hogy nem örülök az elért eredménynek, mert természetesen jó, csak olyan hihetetlen/elképesztő, hogy ilyen jó helyen végeztünk. De támadj rám, s okoskodjál..
Hagyd rá! Tudod, itt az oldalon, akinek nem az tetszik, ami a többieknek, azt le szokták hurrogni. Én is számtalanszor megkaptam már, amiért más volt a véleményem, mint másoknak.
TheDanush
2013. május 19. 08:40
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Abszolút nem számítottam arra, hogy Emmelie nyeri meg, de gratulálok neki! Nagyon szép lány, szép hangja is van. Nekem nagyon tetszik a természetessége, és az, hogy mosolygós.^^
Én azt szerettem volna, hogy Málta vagy Svédország nyerje meg. A máltai srác nagyon aranyosan énekelt, a mosolya feldobta az estémet. Ilyen számokra van szükség az Eurovízión.. Olyanra, mint Emmelie-é, vagy mint a máltai srácé. Romániának nagyon sok esze volt, hogy kiküldték ezt a kiherélt kakast. Folytak a könnyeim a röhögéstől mikor hallottam. Dubstep az operával?! Ezt ők sem gondolhatták komolyan.
A svéd srác olyan kis szerény volt, de a megnyerő mosolyával, hangjával és a dallal belopta magát a szívembe. Nagyon édes szám. Nem baj, hogy nem ő nyert, mert már tavaly ugye nyertek, szóval nem sok esélye volt. Viszont nekem ő az első.
Az én sorrendem kicsit más.. 1.Svédország 2.Málta 3.Dánia. :] Mindenkinek nagyon gratulálok, szerintem minden fellépő a maximumot hozta ki magából.^^
Ja meg még megemlíteném a magyarságot. ByeAlex és a száma először nagyon tetszett, de elkezdett a csapból is ez folyni, így meguntam.. Nem tetszett, a tavalyit jobbnak tartottam. Nem bíztam annyira benne, de végülis magyar, szóval szurkoltam neki, nyilván. És gratulálok neki! 10. hely? Wow. ByeAlex, gratula! ^^
Egyébként megemlíteném azt, amikor Eric Saadet mutatták. Ott beugrált a képbe Saade mellé egy magyar, egy gigantikus magyar zászlóval. NA EZ VÉRBELI MAGYAR VOLT, KÉREMSZÉPEN.:D Őrült magyarok vannak, de bírom az ilyeneket.:D
Én azt szerettem volna, hogy Málta vagy Svédország nyerje meg. A máltai srác nagyon aranyosan énekelt, a mosolya feldobta az estémet. Ilyen számokra van szükség az Eurovízión.. Olyanra, mint Emmelie-é, vagy mint a máltai srácé. Romániának nagyon sok esze volt, hogy kiküldték ezt a kiherélt kakast. Folytak a könnyeim a röhögéstől mikor hallottam. Dubstep az operával?! Ezt ők sem gondolhatták komolyan.
A svéd srác olyan kis szerény volt, de a megnyerő mosolyával, hangjával és a dallal belopta magát a szívembe. Nagyon édes szám. Nem baj, hogy nem ő nyert, mert már tavaly ugye nyertek, szóval nem sok esélye volt. Viszont nekem ő az első.
Az én sorrendem kicsit más.. 1.Svédország 2.Málta 3.Dánia. :] Mindenkinek nagyon gratulálok, szerintem minden fellépő a maximumot hozta ki magából.^^
Ja meg még megemlíteném a magyarságot. ByeAlex és a száma először nagyon tetszett, de elkezdett a csapból is ez folyni, így meguntam.. Nem tetszett, a tavalyit jobbnak tartottam. Nem bíztam annyira benne, de végülis magyar, szóval szurkoltam neki, nyilván. És gratulálok neki! 10. hely? Wow. ByeAlex, gratula! ^^
Egyébként megemlíteném azt, amikor Eric Saadet mutatták. Ott beugrált a képbe Saade mellé egy magyar, egy gigantikus magyar zászlóval. NA EZ VÉRBELI MAGYAR VOLT, KÉREMSZÉPEN.:D Őrült magyarok vannak, de bírom az ilyeneket.:D
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.