Dánia nyerte az Eurovíziót
2013. május 19. 09:27
lovelyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 202156 offline |
Magyarország esetében innen látszik, hogy a kevesebb néha több. Nem kell Wolf Kati csili-vili ruhákkal és szélgéppel.
Nagyon büszke vagyok Alexra ezért a helyezésért, mert itt ahogyan már többen is írták ez a politikáról és a pénzről szól, nem a zenéről. Ezek a tényezők mellett, úgy gondolom hogy a 10. hely egy nagyon szép helyezés, és üszkék lehetünk a Alexra.
Nagyon büszke vagyok Alexra ezért a helyezésért, mert itt ahogyan már többen is írták ez a politikáról és a pénzről szól, nem a zenéről. Ezek a tényezők mellett, úgy gondolom hogy a 10. hely egy nagyon szép helyezés, és üszkék lehetünk a Alexra.
2013. május 19. 09:28
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline |
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.05.19. 09:14)
Inkább visszalépés a legjobb 4. hely után. A legutóbb ha jól tudom a 9. helyet birtokoltuk, mikor nem estünk ki. Előtte a 4.-et még 2007-ben. Ez ahhoz képest sajnos inkább visszaesés mint előrelépés.
De viszont az elmúlt két évhez képest hatalmas előre lépés. Amikor Kati lépett fel,mindenkinek meggyőződése volt,hogy előkelő helyen leszünk az 23. vagy mik lettünk és tavaly a Compact Discoval is igen hátul végeztünk. A 2007-es versenyen pedig nem negyedikek lettünk hanem 9.-ek. És ha tegnap figyeltél Gundel elmondta,hogy amikor Friderika lépett fel(1994!!)akkor lettünk negyedikek,jóval kevesebb ország volt a versenyben,szóval ez a 10. helyezés szerintem nagyon szép!
Nekem Alex dala alapból tetszett mondjuk csütörtökön nem túl jól adta elő,lehetett hallani a hangján,hogy borzasztóan izgul. De szerencsére tegnap már minden jól ment. Gratula neki!
2013. május 19. 09:30
Gratula!
Nekem akkoris Ukrajna nagyon tetszett, és nagyon megérdemelte azt a 3. helyet, még jobbat is!
Nekem akkoris Ukrajna nagyon tetszett, és nagyon megérdemelte azt a 3. helyet, még jobbat is!
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. május 19. 09:30
Idézet (Mammonia @ 2013.05.19. 09:28)
De viszont az elmúlt két évhez képest hatalmas előre lépés. Amikor Kati lépett fel,mindenkinek meggyőződése volt,hogy előkelő helyen leszünk az 23. vagy mik lettünk és tavaly a Compact Discoval is igen hátul végeztünk. A 2007-es versenyen pedig nem negyedikek lettünk hanem 9.-ek. És ha tegnap figyeltél Gundel elmondta,hogy amikor Friderika lépett fel(1994!!)akkor lettünk negyedikek,jóval kevesebb ország volt a versenyben,szóval ez a 10. helyezés szerintem nagyon szép!
Jó, összekevertem az évszámokat. De a 10. hely számomra az eddigi úgymond jobb eredményeinkhez képest visszalépés.
2013. május 19. 09:31
gratula Alexnek! azért a 10. is szép eredmény, de nekem a kedvencem Görögország volt Alcohol Is Free :3
2013. május 19. 09:32
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline |
Akárki akármit mond, szerintem Dánia megérdemelte az első helyet, Alexra pedig büszkének kell lennünk, mert ahhoz képest, mennyire lenézték, szép a 10. hely!! Én bátran kimondom, hogy SZÉP VOLT!
2013. május 19. 09:32
Mondtam én, h ne bízzuk el magunkat, mert a végén pofára eshetünk. És tessék, 10. helyezést értünk el. Mondjuk, ez is csoda. Viszont a részvétel a fontos ugye... amúgy sem nyertünk volna.
Bonnie Tyleren meg vagyok lepve, mert azt gondoltam, h ő jobb helyezést fog elérni.
Minden résztvevőnek gratulálok!
Bonnie Tyleren meg vagyok lepve, mert azt gondoltam, h ő jobb helyezést fog elérni.
Minden résztvevőnek gratulálok!
2013. május 19. 09:35
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline |
Én nagyon örülök neki, hogy ő nyerte.Amennyire fiatal annyira tehetséges.Magyar vagyok, de azért ismerjük be, hogy ez az előadás sokkal jobb volt, mint ByeAlexé.Nekem ő mellette még Belgium is nagyon tetszett (Roberto Bellatrosa-Love Kills) Bár egy kicsit nyomi a képe az énekesnek NEM tehet róla.Az Euphoriát is szeretem, de ez a dal sokkal szebb
2013. május 19. 09:37
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline |
Nekem tetszett Dánia előadása,megérdemelte.Nagyon örülök ByeAlex-nek,szép eredményt ért el!
2013. május 19. 09:40
Tudtam, hogy nem mi nyerünk.
De elég jó helyezést értünk el.
Gratulálok Dániának!
De elég jó helyezést értünk el.
Gratulálok Dániának!
2013. május 19. 09:40
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Wow, erre nem számítottam o.O 26-ból a 10. helyen végezni nagyonis szép teljesítmény. Eddig szidtam ezt a ByeAlex gyereket, egyszerűen olyan semmilyen ember, a dalával együtt. De gratulálok neki
2013. május 19. 09:41
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline |
Gratu Dániának.
~ Írország: Ryan Dolan – Only Love Survive
~ Belgium: Roberto Bellarosa – Love Kills IMÁDOM!!!
~ Írország: Ryan Dolan – Only Love Survives K*baszott jó szám Nagyon imádom!!!
~ És persze ByeAlex dala is k*rva jó Gratu neki is! A 10. hely elég szép! Ahhoz képest a magyarok eléggé kifikázták szegényt.., de mostmár ezért büszkék lehetnének rá!!
~ Írország: Ryan Dolan – Only Love Survive
~ Belgium: Roberto Bellarosa – Love Kills IMÁDOM!!!
~ Írország: Ryan Dolan – Only Love Survives K*baszott jó szám Nagyon imádom!!!
~ És persze ByeAlex dala is k*rva jó Gratu neki is! A 10. hely elég szép! Ahhoz képest a magyarok eléggé kifikázták szegényt.., de mostmár ezért büszkék lehetnének rá!!
2013. május 19. 09:42
takkikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 198475 offline |
Gratulált a dánoknak nagyon ügyes volt a Emmelie megérdemelte az első helyet de Alex is a 10.-et, Azerbajdzsán pedig majdnem megnyerte másodjára is Az Euróviziós fesztivált.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.