Igen, igen igen! hatalmas taps neki! Hatalmas bátorság egy ekkora versenyen magyarul énekelni, de nagyon beválós is lehet, itt az utóbbi!
Aki meghallotta a Kedvesem-et, tudta hogy MAGYARORSZÁG dala! Összetéveszthetetlen volt, kiemelkedett egyszerségével
Dánia nyerte az Eurovíziót
2013. május 19. 10:35
xxclarksonicxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 199640 offline |
2013. május 19. 10:40
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.05.19. 09:14)
Inkább visszalépés a legjobb 4. hely után. A legutóbb ha jól tudom a 9. helyet birtokoltuk, mikor nem estünk ki. Előtte a 4.-et még 2007-ben. Ez ahhoz képest sajnos inkább visszaesés mint előrelépés.
Látom, fogalmad sincs, hogy mik az eredményeink, de a kötekedés megy már megint. Ehhez még társul az általános, fújj ByeAlex felfogás is, gusztustalan. Ahelyett, hogy örülnél annak, hogy tizedikek lettünk, még ebben is a rosszat keresed. Kíváncsi vagyok, mit mondtál volna arra, ha mondjuk top5-be jutunk, gondolom arra is lett volna valami kifogás.
Ennek a tizedik helynek rettentően kellene örülnünk, de van az a gusztustalan, csúszó-mászó fajtája a magyarnak, aki még ebben is a rosszat, és a kritizálhatót keresni. Ilyenkor elszégyellem magam az ilyenek helyett is. Alex igenis jó volt, letette arra a bizonyos asztalra a 10. helyet, akinek nem tetszik, az tolja el a biciklit, erre jobbat már nem tudok mondani.
7 felhasználónak tetszik:
Fuller,
twilightgirl0910,
justcreatesomething,
Lady Suzy,
Adrianna,
Pöttömke,
Fan-ily6889
2013. május 19. 10:41
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Wow, engem nagyon meglepett a lista. Azt már kb mindenki borítékolta, hogy Dánia fog nyerni (gratulálok is neki ), de azt nem tippeltem volna, hogy ilyen elöl leszünk (gratu ByeAlex, nekem még az előadása is tetszett ), és hogy Németország, Anglia, vagy Írország ilyen hátul lesz, na azt sem gondoltam volna...
2013. május 19. 10:42
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
Hayley.5 attól még mindig dönthetek úgy,mhogy nem tetszik a szám, se maga az előadó. És azért sem vagyok elfogult, mert a nagymamája záhonyi volt, ahol én is élek.
Ettől függetlenül gratulálok neki, mert a 10. hely nagyon szép helyezés, és aki esetleg nem látta, annak megemlítem, hogy az elején, amikor még csak 1-2 ország szavazott, másodikok voltunk.
Örülök, hogy Emmelie de Forest nyert. Nagyon tetszett a dala, ő maga is szimpatikus volt. A sok koppintást is leelőzte, mert volt ott Loreen, Shakira, és mit tudom én milyen copyk. Meg az a Román, hát úr isten.. D
Nekem ez lenne (nem annyira) szerény véleményem
Ettől függetlenül gratulálok neki, mert a 10. hely nagyon szép helyezés, és aki esetleg nem látta, annak megemlítem, hogy az elején, amikor még csak 1-2 ország szavazott, másodikok voltunk.
Örülök, hogy Emmelie de Forest nyert. Nagyon tetszett a dala, ő maga is szimpatikus volt. A sok koppintást is leelőzte, mert volt ott Loreen, Shakira, és mit tudom én milyen copyk. Meg az a Román, hát úr isten.. D
Nekem ez lenne (nem annyira) szerény véleményem
2013. május 19. 10:50
Nem is olyan rossz az a 10. hely! Gratulálok ByeAlex-nek. Dánia győzelmén nem lepődök meg, mondták, hogy esélyesek, a daluk amúgy nekem nem annyira tetszett. Egyébként nekik is gratula.
2013. május 19. 10:57
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
Én örülök, hogy Dánia lett az 1. Szerintem ők voltak a legjobbak, Bye Alexnek meg gratulálok! Nem kellett volna bántani szegényt, mert az ő száma tényleg sok dalnál jobb volt.
2013. május 19. 10:58
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Dánia megérdemelte az első helyet,de hogy Magyarország 10. lesz,ezt nem gondoltam volna
2013. május 19. 10:58
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
Gratula Alexnek a 10. hely is nagyon jó
2013. május 19. 11:03
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Tökre elfelejtettem, hogy tegnap volt, pedig megakartam nézni, no mindegy most már. Viszont (így, hogy nincs sok viszonyítási alapom) nagyon tetszik az első helyezett. Van valami a zenében vagy az énekesnőben, ami miatt nagyon-nagyon jó lett. ByeAlex számát még soha nem hallottam, bár nem hiszen, hogy sokat vesztettem vele. A 10. hely csodás. Gratulálok.
2013. május 19. 11:06
biguszkaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 338 Csatolások: 0 Azonosító: 178685 offline |
Charlotte Benning írta:
Inkább visszalépés a legjobb 4. hely után. A legutóbb ha jól tudom a 9. helyet birtokoltuk, mikor nem estünk ki. Előtte a 4.-et még 2007-ben. Ez ahhoz képest sajnos inkább visszaesés mint előrelépés.
Azt is tudhatnád hogy sajnos az Eurovíziós dalfeszt. már csak részben szól a Dal-ról inkább az országok ki kit szeret műsora! De a 10. hely nagyon jó eremény az előző pár évhez képest...!
Azt is tudhatnád hogy sajnos az Eurovíziós dalfeszt. már csak részben szól a Dal-ról inkább az országok ki kit szeret műsora! De a 10. hely nagyon jó eremény az előző pár évhez képest...!
2013. május 19. 11:09
Idézet (Cynthia @ 2013.05.19. 10:40)
társul az általános, fújj ByeAlex felfogás is, gusztustalan.
Látom, hozzád meg társul az "aki nem imádja ByeAlexet az nyomorék és nem tudja mi a jó zene" felfogás. Gratula. Tudod ízlések és pofonok, nem tetszik mindenkinek ugyanaz. Nem mondtam hogy Alex fúj, mindössze hogy szerintem ez a szám borzalmas. Szerintem! Ez én magánvéleményem, ami nem egyezik másokéval. Ez van, el lehet fogadni, vagy lehet futni a moderátorokhoz hogy "valaki nem szereti ByeAlexet és ezért most panaszt teszek."
1 felhasználónak tetszik:
kathen
2013. május 19. 11:09
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
WOOOOOW ez nem gondolta, volna:)))
nagyon ügyes
nagyon ügyes
2013. május 19. 11:10
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline |
Gratulálok Alexéknak, megérdemelték ezt a helyezést, azok után, hogy mennyi kritikát kaptak.
De nem tudok elsiklani a tény felett, hogy azok az országok akik alanyi jogon voltak bent, mennyire rossz helyezéseket értek el (az olaszok kivételével).
Elgondolkodtató.
De nem tudok elsiklani a tény felett, hogy azok az országok akik alanyi jogon voltak bent, mennyire rossz helyezéseket értek el (az olaszok kivételével).
Elgondolkodtató.
2013. május 19. 11:11
Idézet (biguszkaa @ 2013.05.19. 11:06)
Charlotte Benning írta:
Szívem, ez mindig a pénzről és a politikáról szólt, ahogy az összes hasonló verseny is. Előre megírt forgatókönyv szerint zajlik minden előre lefizetett "szakmai" zsűrivel. El kell fogadni a tényt, hogy negyediknél jobbak a büdös életben nem leszünk, mert minket Európában nem csípnek. Ez sajna való igaz. Szép, szép ez a 10. hely, de nem dobogós. Egyébként az ilyen versenyek végeredményét mindig az aktuális politika határozza meg. Mi most éppen jó ideje nem vagyunk benne abban a bizonyos kosárban. Lehet most fújolni, egyet nem érteni, de sajnos ez van.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.