A One Direction új könyvvel jelentkezik
2013. május 22. 16:33
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
jeee de várom már <3
2013. május 22. 16:34
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline |
................waiting..................... lol !!
2013. május 22. 16:34
regi99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 188407 offline |
Kíváncsi vagyok, miről fog szólni. Hogy három éve vannak a "csúcson" és rengeteg ostobo lány rajon értünk? Igen, bizonyára. Ezt nem is tudom minősíteni.. komolyan. Ez is csak afféle tucatkönyv lesz, majd meglátjátok. Mégis, mi akar elérni ez az öt srác? El sem hiszem, hogy eddig fajult a mostani korosztály, amibe szégyellem, hogy beletartozom. Olyan, de olyan ostobák a directionerek, hogy az valami borzalom. Kíváncsi vagyok, fel tudnának-e sorolni legalább öt olyan énekest, vagy írót, aki elismert, és jártas a témában. Nos, kétlem. Annyi pozitívum viszont van benne, hogy legalább emiatt "könyvet" fognak majd a kezükbe. Ha egyáltalán elolvassák, de remélem hogy nem, mert bízom benne, hogy megjön az eszük. De, várjunk csak. Ugye, az előbb könyvet említettem, hogy majd azt fognak a kezükbe. Itt kéne újragondolni, hogy mit is nevezünk könyvnek. Mert mostanság olyan firkálmányokat is könyvnek neveznek, aminek abszolúte semmi értelme nincsen. Hajrá, rohamozzátok meg a könyvesboltokat, és vásároljátok meg ezt a szennyet! Őszintén mondom, hogy ehhez az egészhez alig tudtam hozzászólni. És lám, mégis alkottam egy remek véleményt. De ti olvassatok csak "könyvet"!
7 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
Im a SlaveForBritney,
Szandiiii,
Beyla,
MadHatter,
Alison Lerman,
Blaze
2013. május 22. 16:36
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Örülök, de nem biztos, hogy megveszem
2013. május 22. 16:37
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Kell!!! Ide azonnal! Remélem Magyarországon is lehet majd kapni
2013. május 22. 16:45
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
ezt tuti megveszem és tuti hogy lesz Magyarban
2013. május 22. 16:53
Mrs. Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175985 offline |
kedves regi99!
nem értem miért kell egyből sértegetni 'mindenkit'.. sokan szeretjük az 1D-t, a fiúkat, ennyi. ott a pont. aki nem szereti őket ne foglalkozzon velük. számodra szenny, másnak közel sem. akkor minek ez az egész? miért lennének ostobák a directionerek? miért?! egyetlen egy nyomós és valódi érvet mondj. miért gáz az, hogy szeretjük őket? szeretjük a zenét amit csinálnak, szeretjük a hangjukat, a megjelenésüket, a stílusukat.. az egészet úgy ahogy van. tudod, ízlések és pofonok. mégis miből gondolod hogy nem veszünk a kezünkbe más könyvet?! ne ítélj már el senkit sem ha nem ismered az illetőt.. és ne általánosíts! különben ha jól tudom Justin Biebernek is van valami könyve.. ennyi erővel az is szenny, mert nem szeretem Biebert.. és akkor mi van.? én nem pucsmolok senkit és semmit, mert felesleges. egyszerűen nem az én világom és kész, nem foglalkozok vele!kicsit értékeld át a dolgokat!!)
különben 15 vagyok, és valószínűleg meg fogom venni, legalább egyel több könyvem lesz:))
nem értem miért kell egyből sértegetni 'mindenkit'.. sokan szeretjük az 1D-t, a fiúkat, ennyi. ott a pont. aki nem szereti őket ne foglalkozzon velük. számodra szenny, másnak közel sem. akkor minek ez az egész? miért lennének ostobák a directionerek? miért?! egyetlen egy nyomós és valódi érvet mondj. miért gáz az, hogy szeretjük őket? szeretjük a zenét amit csinálnak, szeretjük a hangjukat, a megjelenésüket, a stílusukat.. az egészet úgy ahogy van. tudod, ízlések és pofonok. mégis miből gondolod hogy nem veszünk a kezünkbe más könyvet?! ne ítélj már el senkit sem ha nem ismered az illetőt.. és ne általánosíts! különben ha jól tudom Justin Biebernek is van valami könyve.. ennyi erővel az is szenny, mert nem szeretem Biebert.. és akkor mi van.? én nem pucsmolok senkit és semmit, mert felesleges. egyszerűen nem az én világom és kész, nem foglalkozok vele!kicsit értékeld át a dolgokat!!)
különben 15 vagyok, és valószínűleg meg fogom venni, legalább egyel több könyvem lesz:))
2013. május 22. 17:04
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
A könyv körülbelül állhat 40 oldalból, az ára pedig 5000-6000Ft között mozoghat. Szépen kifosztják az embert, az elvetemült rajongók pedig a saját szüleit. Inkább vennétek a kezetekbe valami értelmesebbet, de ez csak egy jó tanács.
2013. május 22. 17:16
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
regi99 :nyugi, nem azt írtam, hogy magamra vettem, csak le írtam a véleményemet, amit ugye sosem tudok magamban tartani. azt viszont megtanultam, hogy ne vegyek magamra semmi olyat, amit tudom, hogy nem igaz rám. :)ha tudnád, hányan ítélnek el és miket írnak rám,a nélkül, h ismernének o.o de mindegy, mert megint átmegyek offba, aztán baj lesz
2013. május 22. 17:17
Nem hiszem el, milyenek vagytok.... Ha nem szeretitek a One Direction-t, akkor nem kell csak azért rákattintani a cikkre, hogy másokat (akik szeretik őket) sértegessetek...
2013. május 22. 17:18
Egy könyvet meg nem kell mindenkinek megvenni, megveszi, aki szeretné, és ehhez senkinek semmi köze nincsen...
Még ha valami világotrengető, mindenkire vonatkozó, mindenkinek kötelező dolog lenne, akkor megérteném, de így...
Még ha valami világotrengető, mindenkire vonatkozó, mindenkinek kötelező dolog lenne, akkor megérteném, de így...
2013. május 22. 17:23
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online |
Tiszta nevetséges, 20-30-40 éve pályán lévő zenekarok adnak ki könyveket, nem 3 éve összerakott fiúcskák ...
6 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Im a SlaveForBritney,
Szandiiii,
Beyla,
MadHatter,
Alison Lerman
2013. május 22. 17:25
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline |
Tuti hogy megveszem.
2013. május 22. 17:27
directHúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 194104 offline |
Mi közötök van ahhoz hogy én a szüleim pénzét ( +megjegyezném hogy én nekem a szüleim azt mondanák hogy azért van a zsebpénzed, hogy az ilyeneket meg tudjam venni. Szerintem a 13-14 éves (tiszt. kiv.) lányok kapják meg mert nekük nincs zsebpénzük) vagy a sajátomat mire költöm el. Szerintem mindenki vett olyan dolgot ami neki fontos de másnak feleslegesnek tűnik......
2013. május 22. 17:29
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
_ToTo_ egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.