Kurrekhez kérném csatolni Lucas Till adatlapját mivel neki adtam.
Előre is köszönjük!
Adatlapos topik
2013. november 08. 13:04
Idézet (lA-dONNA @ 2013.11.07. 18:50)
Bocsi, már nem azért, de eva tarko 10.-ik hó 28.-a óta nem lépett be, és így nem nagyon értem, hogy miért pont most írsz ezzel kapcsolatban...
Csak mert a múltkor is bekamuztál Nicole Jung adatlapjával, itt a topikban, hogy tegyék át hozzád, és közbe a szerkesztőjével meg sem beszélted... (ezt maga a szerkesztője mondta nekem, Csipkerózsi).
Azon kívül elég valószínűtlennek tartom, hogy eva tarko egy ilyen másodrangú sztárra elcserélné Stephanie Hwang lapját, aki jóval 1000 alatti És másik nagy kedvence... gondolom ezt abból, hogy a kedvencei listájából is látszik, meg anno mondta még nekem, hogy az SNSD-s lapjai közül talán ha Sunny-t hajlandó lenne cserélni... mondjuk az hogy hogy szerkeszt, az már más tészta, azt nem az én posztom eldönteni, de ezért a "csere" dologért gondoltam szólok valamit, csak mert nem éreztem annyira reálisnak, sorry
Csak mert a múltkor is bekamuztál Nicole Jung adatlapjával, itt a topikban, hogy tegyék át hozzád, és közbe a szerkesztőjével meg sem beszélted... (ezt maga a szerkesztője mondta nekem, Csipkerózsi).
Azon kívül elég valószínűtlennek tartom, hogy eva tarko egy ilyen másodrangú sztárra elcserélné Stephanie Hwang lapját, aki jóval 1000 alatti És másik nagy kedvence... gondolom ezt abból, hogy a kedvencei listájából is látszik, meg anno mondta még nekem, hogy az SNSD-s lapjai közül talán ha Sunny-t hajlandó lenne cserélni... mondjuk az hogy hogy szerkeszt, az már más tészta, azt nem az én posztom eldönteni, de ezért a "csere" dologért gondoltam szólok valamit, csak mert nem éreztem annyira reálisnak, sorry
Már bocsánat, hogy ezért szólok, talán igazatok van Stephanieval kapcsolatban,ezt elismerem. De Nicolelal nagyon tévedtek.Privátban Csipkerózsi szólt,hogy majd nekem adja Nicolet, ha annyira szeretném,én szóltam neki hogy igen persze. Akkor mondta hogy jó majd nekem adja. Ezután írtam ezt a topikba. Mire közölte velem, hogy csak Stephanieért hajlandó. Persze a múltkori tévedésem után mondtam neki hogy őt nem tudom mert az Snsd-s lányokat a legnehezebb megkapni. Annyi volt a válasza reménykedjünk, hogy mégis. Sokszor próbálkoztam meggyőzni, hogyha nem is annyira szereti én meg igen, akkor ne engem bántson. Mire szerettem volna szólni, hogy segítek bármiben de Stephaniet nem kaphatja meg, adigra már letiltott. És szándékosan nem adja Nicolet, várja mikor adom neki Stephaniet. Csak szólok, hogy elegem van, ha annyira szereti szereze meg saját magának. Bocs hogy ide írtam, de neki nem tudom ezt elküldeni.Remélem valaki megért.
1 felhasználónak tetszik:
kpopkitti
2013. november 08. 13:27
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Idézet (Kareast @ 2013.11.08. 13:04)
Már bocsánat, hogy ezért szólok, talán igazatok van Stephanieval kapcsolatban,ezt elismerem. De Nicolelal nagyon tévedtek.Privátban Csipkerózsi szólt,hogy majd nekem adja Nicolet, ha annyira szeretném,én szóltam neki hogy igen persze. Akkor mondta hogy jó majd nekem adja. Ezután írtam ezt a topikba. Mire közölte velem, hogy csak Stephanieért hajlandó. Persze a múltkori tévedésem után mondtam neki hogy őt nem tudom mert az Snsd-s lányokat a legnehezebb megkapni. Annyi volt a válasza reménykedjünk, hogy mégis. Sokszor próbálkoztam meggyőzni, hogyha nem is annyira szereti én meg igen, akkor ne engem bántson. Mire szerettem volna szólni, hogy segítek bármiben de Stephaniet nem kaphatja meg, adigra már letiltott. És szándékosan nem adja Nicolet, várja mikor adom neki Stephaniet. Csak szólok, hogy elegem van, ha annyira szereti szereze meg saját magának. Bocs hogy ide írtam, de neki nem tudom ezt elküldeni.Remélem valaki megért.
Szia Bocsi, hogy én válaszolok, de Csipkerózsi a legjobb barátom. Ha nem hajlandó csak úgy odaadni azt a lapot akkor sem kell (szabad) ilyen áron elvenni egy másik tagtól egy adatlapot főleg akit nagyon szeret(nem ez a megoldás) Nem akarom védeni Eva Tarkót, de szegény be sem lépett még azt sem tudja mi történt és te levetted volna a kedvenc adatlapját??! Itt a starityn ha mindenki szerkeszteni akarná a kedvencét kitörne a botrány, hiszen pl Selenának több ezer rajongója van. El kellene fogadnod, hogy mások is akarják esetleg azt a lapot szerkeszteni amit te akarsz, különben is nálam sincs az összes olyan adatlap, akik a kedvencem. Az meg, hogy letiltott okkal lehet nem gondolod. De különben is ezt nem a topikban kellene megbeszélni, ha nem adja oda a lapot nem tudsz mit tenni.
2013. november 08. 17:53
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Kérem szépen, hogy csatoljátok át BenceWTF-nak Bang Yong Guk adatlapját, miután megbeszéltük, hogy megkapja tőlem
Előre is köszönjük szépen
Előre is köszönjük szépen
2013. november 08. 18:07
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline |
2013. november 08. 19:01
Kérlek csatoljátok át hozzá One Junn, Dabin és Park Seong Joon lapját, hozzám pedig Jung Dae Hyun lapját.
Előre is nagyon köszönjük.
Előre is nagyon köszönjük.
2013. november 08. 20:16
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
2013. november 08. 23:46
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline |
Serbán Attila adatlapja márciusban volt utoljára szerkesztve. Szívesen átválallnám, ha lehetséges.
2013. november 08. 23:49
monster high girlúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.11.06. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 214873 offline |
Olga fonda adatlapját szívesen átvállalnám.
2013. november 09. 08:50
Gulácsi Péterneknincs szerkesztője,én szívesen szerkeszteném,átcsatolnátok-e hozzám?
2013. november 09. 11:47
Lindsey Gort lapját elkérném, ugyanis nincs életrajza. Előre is köszönöm, ha megkaphatom.
Lindsey Gort amerikai színésznő, énekesnő. Filmes karrierjét 2009-ben a Goodbye Horses című rövidfilmben kezdte, ahol Alex szerepében láthattuk. 2010-ben két újabb filmben, a Wing Bitches-ben és a T.V.-ben szerepelt. 2011-ben a Bleyaert & Murrell And The Movies c. filmben Ho, míg az Our Footloose Remake-ben Rusty szerepébe bújt. A 2012-es évben figyelt fel rá több filmes producer, már nagyobb szerepekben is játszott. Még ebben az évben a Jimmy Kimmel Live!-ban is láthattuk a színésznőt. 2013-ban a The Carrie Diaries - Carrie Naplója c. sorozatban kapta meg a fiatal Samantha Jones szerepét. Jelenleg is itt alakít, valamint egy új filmje, a The Return of Mike & Ike is készülőben van.
Lindsey Gort amerikai színésznő, énekesnő. Filmes karrierjét 2009-ben a Goodbye Horses című rövidfilmben kezdte, ahol Alex szerepében láthattuk. 2010-ben két újabb filmben, a Wing Bitches-ben és a T.V.-ben szerepelt. 2011-ben a Bleyaert & Murrell And The Movies c. filmben Ho, míg az Our Footloose Remake-ben Rusty szerepébe bújt. A 2012-es évben figyelt fel rá több filmes producer, már nagyobb szerepekben is játszott. Még ebben az évben a Jimmy Kimmel Live!-ban is láthattuk a színésznőt. 2013-ban a The Carrie Diaries - Carrie Naplója c. sorozatban kapta meg a fiatal Samantha Jones szerepét. Jelenleg is itt alakít, valamint egy új filmje, a The Return of Mike & Ike is készülőben van.
2013. november 09. 16:27
Austin and Allyvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.10.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 213186 offline |
http://starity.hu/sztarok/balczo-peter/ -nek nincsen gombja és utoljára 2011.08.03-án szerkesztették én nagyon szívesen elvállalnám a szerkesztését!!
2013. november 09. 17:02
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4793 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline |
Üdv! Megkaphatom Miyavi adatlapját? Régen nem szerkesztették már és a starity profilnál van, én szivesen szerkeszteném.)
2013. november 09. 17:09
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline |
Zámbó Krisztián és Leslie Nielsen lapját szeretném elkérni.
Zámbó Krisztián: Zámbó Krisztián először édesapja, Zámbó Jimmy révén lett ismert, majd tinédzserkorában kezdett érdeklődni a zene iránt. Több videoklipje is megjelent már, amikor úgy döntött, hogy jelentkezni fog az X-Faktor 2012-es versenyébe. Az Élő-show-ig jutott. Az RTL Klub műsora miatt sokan kritizálták, hogy nem jó a hangja, és Zámbó Jimmy rajongói küldik rá az SMS-eket.
Mostanában leginkább botrányairól híres.
Előre is köszönöm!
Zámbó Krisztián: Zámbó Krisztián először édesapja, Zámbó Jimmy révén lett ismert, majd tinédzserkorában kezdett érdeklődni a zene iránt. Több videoklipje is megjelent már, amikor úgy döntött, hogy jelentkezni fog az X-Faktor 2012-es versenyébe. Az Élő-show-ig jutott. Az RTL Klub műsora miatt sokan kritizálták, hogy nem jó a hangja, és Zámbó Jimmy rajongói küldik rá az SMS-eket.
Mostanában leginkább botrányairól híres.
Előre is köszönöm!
2013. november 09. 18:03
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline |
Elizabeth McGovern lapjánál nincs szerkesztőnek jelentkezem gomb. Szeretném elkérni a lapot, mert egyik kedvencem. Köszönöm szépen
2013. november 09. 20:47
Viri615visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 209 Csatolások: 178 Azonosító: 194398 offline |
Szia! a kedvenc énekesem adatlapját szinte minden nap megnézem és vártam ezt a napot lehet hogy pofátlannak tartotok mert pont ma 3 hónapja hogy szerkesztették Jencarlos Canela oldalát.( Utolsó frissítés: 2013.08.09. 14:02 ) Én egyszerűen imádom őt és minden friss információt tudok róla, nagyon szívesen szerkeszteném!! )
2013. november 09. 21:14
Idézet (Viri615 @ 2013.11.09. 20:47)
Szia! a kedvenc énekesem adatlapját szinte minden nap megnézem és vártam ezt a napot lehet hogy pofátlannak tartotok mert pont ma 3 hónapja hogy szerkesztették Jencarlos Canela oldalát.( Utolsó frissítés: 2013.08.09. 14:02 ) Én egyszerűen imádom őt és minden friss információt tudok róla, nagyon szívesen szerkeszteném!! )
1. 1000. alatti a lap, ha átadják, csak pályázat útján.
2. 6 hónap szerkesztetlenség után adható át a lap (vagy ha a szerkesztője inaktív).
3. A szerkesztője aktívnak számít.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.