Adatlapos topik
2013. június 14. 09:32
2013. június 14. 12:22
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Kedves CanDee, Bessie és Toto!
Most láttam meg Kevin Alejandro adatlapját, hogy egyedül árválkodik a Starity profilon. Szeretném őt elkérni, hogy helyre pofozhassam.
Ezer köszönet érte!
Most láttam meg Kevin Alejandro adatlapját, hogy egyedül árválkodik a Starity profilon. Szeretném őt elkérni, hogy helyre pofozhassam.
Ezer köszönet érte!
2013. június 14. 17:05
Idézet (Pink Carnation @ 2013.06.14. 17:00)
Christina Perri lapjára pályázat lesz kiírva, augusztus 16-án indul.
De ő 100 fölötti, na mindegy.
Akkor ez esetben mégsem kérem el.
2013. június 14. 17:13
Hiába ezer feletti, mert azoknak, akik ennyire közel van a helyezésük az 1000hez, mindig ingadozik a helyezése, hol itt van, hol ott. Volt már ilyen.
Idézet (RockerŁány @ 2013.06.14. 17:05)
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2013. június 14. 18:04
Idézet (RockerŁány @ 2013.06.14. 17:05)
_ToTo_ már vagy 2 hete kihirdette a lapján, hogy mikre lehet pályázni nyáron, onnan vettem. többen is elkérték már előtted Christina lapját, gondolom ezért lesz pályázat rá.
2 felhasználónak tetszik:
Luckie,
FruFruChan
2013. június 14. 18:28
Idézet (Pink Carnation @ 2013.06.14. 18:04)
_ToTo_ már vagy 2 hete kihirdette a lapján, hogy mikre lehet pályázni nyáron, onnan vettem. többen is elkérték már előtted Christina lapját, gondolom ezért lesz pályázat rá.
Értem, ez esetben mondtam, hogy azt nem kérem el, de a többit szeretném kibővíteni.
2013. június 14. 18:33
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline |
Ha lehetséges az Ő adatlapját szeretném elkérni a Starity profilról.
Mivel nincs életrajza készítettem neki egyet:
Simon Kolos
Simon Kolos 1993.június 17 én látta meg a napvilágot fővárosunkban, Budapesten.
A fiú 2007. ben ismerkedett meg Hámos Bencével, akivel zenekart alapítottak.Kolos először csak énekelt, majd úgy döntött, hogy gitározni is fog.
2008 ra már rengeteg éneklést, gitározást és próbát tudhattak magukénak.
2009-ben csatlakozott hozzájuk Bence, a dobos egyik osztálytársa, Vándor Ádám is basszusgitárosnak.
Azóta már több saját daluk és videó klipjük is készült.
Mivel nincs életrajza készítettem neki egyet:
Simon Kolos
Simon Kolos 1993.június 17 én látta meg a napvilágot fővárosunkban, Budapesten.
A fiú 2007. ben ismerkedett meg Hámos Bencével, akivel zenekart alapítottak.Kolos először csak énekelt, majd úgy döntött, hogy gitározni is fog.
2008 ra már rengeteg éneklést, gitározást és próbát tudhattak magukénak.
2009-ben csatlakozott hozzájuk Bence, a dobos egyik osztálytársa, Vándor Ádám is basszusgitárosnak.
Azóta már több saját daluk és videó klipjük is készült.
2013. június 14. 22:24
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Mégis úgy döntöttem, hogy erre a lapra nincs szükségem, GomNaNa meg szívesen fogadná vissza, úgyhogy légyszíves csatoljátok vissza hozzá, és bocsi a kellemetlenségért, ígérem az ilyen apróbb bakik nem fognak sűrűn előfordulni, csak az év végi hajtás miatt kicsit belezavarodtam az adatlapos dolgaimba
Betti90
2013. június 15. 00:17
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Egy ideje már morfondírozok a kérdésen, de végül úgy döntöttem, hogy inkább megkérdezem. Körül néztem az adatlapjaimnál, egy párat frissítettem is és rádöbbentem, hogy szerkesztem pár olyan kedvencem adatlapját is, akikről gyakorlatilag fél vagy egy éve semmilyen hír nincsen. Nem kapott film vagy sorozat felkéréseket, és semmilyen formában még képek sem jelennek meg róla. Ha hat hónapig nem szerkesztem, még ezek ellenében is elkérhetik ezen lapjaimat?
Szerk.: Elfelejtettem írni, hogy köszönöm Kevin adatlapját CanDee, valamint a gyors csatolást!
Szerk.: Elfelejtettem írni, hogy köszönöm Kevin adatlapját CanDee, valamint a gyors csatolást!
2013. június 15. 07:04
Idézet (Beyla @ 2013.06.15. 00:17)
Egy ideje már morfondírozok a kérdésen, de végül úgy döntöttem, hogy inkább megkérdezem. Körül néztem az adatlapjaimnál, egy párat frissítettem is és rádöbbentem, hogy szerkesztem pár olyan kedvencem adatlapját is, akikről gyakorlatilag fél vagy egy éve semmilyen hír nincsen. Nem kapott film vagy sorozat felkéréseket, és semmilyen formában még képek sem jelennek meg róla. Ha hat hónapig nem szerkesztem, még ezek ellenében is elkérhetik ezen lapjaimat?
Nos igazából ez szerintem az inaktív sztároknál elfogadott. Csak azért annyit jó ha beleírsz az életrajzba, hogy x évtől y-ig nem tevékenykedik és akkor végképp nem tudnak mibe belekötni. Mondjuk ha egy Lady Gaga-hoz hasonló lap elakadt volna 2010-nél, akkor az persze vihető, mert aktív személyről beszélünk.
2013. június 15. 07:39
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline |
Nagyon szépen köszönöm a csatolást CanDee!
2013. június 15. 09:41
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Majdnem egy éve nem frissült, életrajza sincs.
Szívesen a szárnyaim alá venném.
http://starity.hu/sztarok/noah-taylor/
Szívesen a szárnyaim alá venném.
http://starity.hu/sztarok/noah-taylor/
_ToTo_
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.