Helloka!
Szeretném elkérni Frank Iero lapját, mert nincs gomb.
Adatlapos topik
2013. december 08. 16:20
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Sziasztok! Nikaaa-val megegyeztünk egy cserében, lennétek szívesek csatolná hozzá Ed Sheeran, hozzám pedig Andrew Garfield lapját? Köszönöm/köszönjük!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2013. december 08. 18:36
Szívesen szerkeszteném ezt a lapot. Igaz , csak kicsivel több mint 1 hónapja szerkesztetlen , de hiába élő és aktív személy , mégis fekete-fehér kép van kitéve. Egyik ismerősöm azt mondta hogy beszélt a szerkesztővel és elvileg átadná nekem a lapot , ezután én is írtam neki , de azóta még nem lépett be...
_ToTo_
2013. december 08. 19:45
Kérlek csatoljátok át hozzá ezt a lapot.^^
+ Őket is kérlek csatoljátok vissza a Starity profilra.
Carrie-Anne Moss
Isaac Slade
Kevin Williamson
Jon Hamm
Elaine Hendrix
Shifty Beatz
Fivel Stewart
Tomoko Kawase
Chris Pontius
Robin Wright Penn
Thomas Mann
Köszönöm.^^
+ Őket is kérlek csatoljátok vissza a Starity profilra.
Carrie-Anne Moss
Isaac Slade
Kevin Williamson
Jon Hamm
Elaine Hendrix
Shifty Beatz
Fivel Stewart
Tomoko Kawase
Chris Pontius
Robin Wright Penn
Thomas Mann
Köszönöm.^^
2013. december 09. 09:23
sziasztok.
midnight memories-nak adtam amelia lily adatlapját, kérlek csatoljátok hozzá. előre is köszönöm!
midnight memories-nak adtam amelia lily adatlapját, kérlek csatoljátok hozzá. előre is köszönöm!
2 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
kara jiyoung
2013. december 09. 14:33
kármen366Ez a szöveg fog megjelenni a neved alatt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 2009 Csatolások: 140 Azonosító: 207955 offline |
Ezt az adatlapot 2 hónapja vagy kicsit kevesebb óta szerkeztették utoljára https://starity.hu/sztarok/szabo-adam/. Szívesen átvenném. A szövegben amit írt a szerkeztő nincsenek vesszők!
Köszönöm előre is ha megkapom, ha nem.
2013. december 09. 16:50
Idézet (kármen366 @ 2013.12.09. 14:33)
Ezt az adatlapot 2 hónapja vagy kicsit kevesebb óta szerkeztették utoljára https://starity.hu/sztarok/szabo-adam/. Szívesen átvenném. A szövegben amit írt a szerkeztő nincsenek vesszők!
6 hónap a szerkesztési határidő, ezért nem kaphatod meg! Amúgyis 1000 alatti, lefeljebb pályázat útján kerülhetne hozzád!
(Olvasd el a szabályokat a kezdőoldalon! )
2013. december 09. 18:33
Üdv mindenkinek!
Damien Sandow adatlapját átszeretném helyeztetni hozzám, mivel a szerkesztője már nagyon rég szerkesztette a lapját, életrajza sincs módosítva, a kép sem megfelelő ahogy néztem... Szívesen szerkeszteném a lapot, ha lehet mindenképp megszeretném kapni! Köszönöm szépen.
Damien Sandow adatlapját átszeretném helyeztetni hozzám, mivel a szerkesztője már nagyon rég szerkesztette a lapját, életrajza sincs módosítva, a kép sem megfelelő ahogy néztem... Szívesen szerkeszteném a lapot, ha lehet mindenképp megszeretném kapni! Köszönöm szépen.
_ToTo_
2013. december 09. 18:47
Egy Rajongó Lány2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 213127 offline |
http://starity.hu/profil/175833-thedanush/ megbeszéltem vele, hogy átvenné tőlem Leeroy Reed The Valleys-es reality sztár adatlapját. Csatoljátok hozzá az adatlapot ! Előre is köszi!
_ToTo_
2013. december 09. 20:20
Nincsen semmi életrajza.. Szerintem mehet a Pályázat profilra.
2013. december 10. 13:17
Jeckyll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 648 Csatolások: 5318 Azonosító: 137013 offline |
Szeretnék szerkesztője lenni a következő színésznőnek. http://starity.hu/sztarok/ashley-newbrough/ Már több mint egy éve nem volt szerkesztve. Szerkesztőjének minden lapja lejárt.
Előre is nagyon köszönöm.
Előre is nagyon köszönöm.
2 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
kara jiyoung
2013. december 10. 19:54
sziasztok!szeretném átvenni kérni
Martina Stoessel adatlapját!már nagyon rég nem szerkeztették és én szívesen csinálgatnám képeket raknák fel!
Punky66 az illető!köszönöm szépen
Martina Stoessel adatlapját!már nagyon rég nem szerkeztették és én szívesen csinálgatnám képeket raknák fel!
Punky66 az illető!köszönöm szépen
2013. december 11. 00:01
Sellőgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 279 Csatolások: 53 Azonosító: 192991 offline |
Sziasztok Moderátorok!
Szeretném elkérni ezt a lapot ugyanis lejárt a 6 hónapos szerkesztési határidő és szerencsére 1000 felett van és remélem megkapom.
Előre is nagyon halás vagyok!!!
Szeretném elkérni ezt a lapot ugyanis lejárt a 6 hónapos szerkesztési határidő és szerencsére 1000 felett van és remélem megkapom.
Előre is nagyon halás vagyok!!!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.