Adatlapos topik
2013. december 27. 20:34
Nagyon köszönöm az adatlapot! Elnézést, hogy most szólok, de ha lehetne, Thomas Bangalter lapját is szívesen kezelném. Nagyon köszönöm!
2013. december 27. 21:06
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
én a kilences csomagot elvállalom, ha még nem kérték előttem. határidő még mindig nincs, igaz? mert fogalmam sincs, mikorra végeznék, még van 18 szerkesztésre szoruló lapom az előzőekből is...
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2013. december 27. 21:10
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Sziasztok!
Legyetek szívesek átcsatolni Chelsy-hez Nathalia Ramos lapját.
És szeretném elkérni a Starity-ről Raica Oliveira lapját.
Köszönöm szépen!
Legyetek szívesek átcsatolni Chelsy-hez Nathalia Ramos lapját.
És szeretném elkérni a Starity-ről Raica Oliveira lapját.
Köszönöm szépen!
2013. december 27. 21:51
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 10295 Azonosító: 28189 offline |
http://starity.hu/sztarok/sean-maguire/ - ezt a lapot szeretném elkérni. Utoljára 2010.10.29-én volt frissítve. Nincs életrajz , filmográfia és még az Amit tudni kell róla is webfordítós.
Sean Michael Martin Maguire 1976. április 18-án született Ilfordban. Első szerepét ötévesen kapta Laurence Olivier filmjében. 1988-ban a Grange Hill című sorozatban játszott 4 éven keresztül. 1993-ban szerepet kapott az egyik legnépszerűbb brit szappanoperában , az EastEndersben. A kilencvenes évek közepén kipróbálta magát a zeneiparban is. Három albuma jelent meg és az összes kiadott kislemeze bekerült a Top 30-ba. 2000-ben Amerikába költözött és olyan sorozatokban szerepelt , mint az Off Centre , az Eve és a The Class. 2008-ban a Meet the Spartans című paródiában Leonidas szerepében láthatták a mozinézők. Vendégként szerepelt a Döglött aktákban , a New Yorki helyszínelőkben. 2013-ban megkapta Robin Hood szerepét az Egyszer volt , hol nem voltban.
Sean Michael Martin Maguire 1976. április 18-án született Ilfordban. Első szerepét ötévesen kapta Laurence Olivier filmjében. 1988-ban a Grange Hill című sorozatban játszott 4 éven keresztül. 1993-ban szerepet kapott az egyik legnépszerűbb brit szappanoperában , az EastEndersben. A kilencvenes évek közepén kipróbálta magát a zeneiparban is. Három albuma jelent meg és az összes kiadott kislemeze bekerült a Top 30-ba. 2000-ben Amerikába költözött és olyan sorozatokban szerepelt , mint az Off Centre , az Eve és a The Class. 2008-ban a Meet the Spartans című paródiában Leonidas szerepében láthatták a mozinézők. Vendégként szerepelt a Döglött aktákban , a New Yorki helyszínelőkben. 2013-ban megkapta Robin Hood szerepét az Egyszer volt , hol nem voltban.
2013. december 28. 01:23
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Az eddig jelentkező 'kiemelteknek' átraktam a lapokat. A többieknek szombaton.
Ha esetleg félreérthető voltam, akkor írom, hogy aki lapot is szeretne még, illetve a kiemeltségért is dolgozik - választhatnak a korábbi csomagokból is, amiért lapot lehet kapni - persze ha van olyan ami érdekli őket.
Akinél még van lap az első körből, illetve a második kőr első adagjából, az sem gond.
Időkorlát továbbra sincs, ha valakinek még kérdéses lenne.
Tervem szerint pár nap múlva, attól függ hogyan haladtok, lehet majd újra csomagot választani és lapot is mellé - amíg van. A kikötés az lesz, hogy aki most választott lapot és csomagot, újabbat majd csak akkor választhat, ha a most választottal elkészült. Ebbe továbbra sem számít bele a 'kimeletségre' vonatkozó csomag - azokat külön kezelem
Új megszerezhető lapok is várhatóak még a napokban. Nem titkolt cél az, hogy a kigyűjtött lapcsomagokból lehetőleg minnél több rendbe legyen téve.
Ha mindet sikerülne elkészíteni, az közel 1000 lapot jelenten, ami azért nem semmi
Ha esetleg félreérthető voltam, akkor írom, hogy aki lapot is szeretne még, illetve a kiemeltségért is dolgozik - választhatnak a korábbi csomagokból is, amiért lapot lehet kapni - persze ha van olyan ami érdekli őket.
Akinél még van lap az első körből, illetve a második kőr első adagjából, az sem gond.
Időkorlát továbbra sincs, ha valakinek még kérdéses lenne.
Tervem szerint pár nap múlva, attól függ hogyan haladtok, lehet majd újra csomagot választani és lapot is mellé - amíg van. A kikötés az lesz, hogy aki most választott lapot és csomagot, újabbat majd csak akkor választhat, ha a most választottal elkészült. Ebbe továbbra sem számít bele a 'kimeletségre' vonatkozó csomag - azokat külön kezelem
Új megszerezhető lapok is várhatóak még a napokban. Nem titkolt cél az, hogy a kigyűjtött lapcsomagokból lehetőleg minnél több rendbe legyen téve.
Ha mindet sikerülne elkészíteni, az közel 1000 lapot jelenten, ami azért nem semmi
12 felhasználónak tetszik:
Ildikócska10,
FruFruChan,
Shenayla,
Bogiboszi,
Lilla06,
Betti90,
Lindsay019,
idone,
kurrek,
Sellőgirl,
DennyKeh,
Bessie
2013. december 28. 16:43
Én a ByTheWay tagjainál vettem észre pontatlan adatokat. Vavra Bence nem Debrecenben született (csak ott él), hanem Szegeden, illetve szerintem lehetne egy közelebbi arcképet is betenni képnek neki. Patocska Olivér nem május 14-én, hanem május 4-én született.
Egyébként Bencének már lehetne írni egy életrajzot, mert egy ideje figyelem, és senki sem tölt fel neki. Ha van erre lehetőség én szívesen megírnám.
Egyébként Bencének már lehetne írni egy életrajzot, mert egy ideje figyelem, és senki sem tölt fel neki. Ha van erre lehetőség én szívesen megírnám.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.