Sziasztok!
El szeretném kérni Chris Tucker adatlapját.
Adatlapos topik
2014. január 01. 13:21
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Idézet (szandi99 @ 2013.12.31. 17:08)
Hello!
Mr.Missh adatlapja januárban volt utoljára szerkesztve! Én szívesen elvállalnám!
Köszönöm!
Mr.Missh adatlapja januárban volt utoljára szerkesztve! Én szívesen elvállalnám!
Köszönöm!
Nincs Biója, 5-6 soros életrajz!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2014. január 01. 15:01
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Wiaa @ 2013.12.31. 12:11)
Sziasztok. Ha lehetséges,szeretném elkérni Jack Quaid és Dayo Okeniyi lapját.
Jack életrajza röviden: Jack Los Angelesben, Kaliforniában született 1992 április 24.-én. Az első és eddig legnagyobb szerepét a 2012 márciusában megjelenő nagysikerű Éhezők Viadala hozta meg számára, ahol az első körzet kiválasztottját, Marvellt alakította.
Dayo életrajza röviden: Dayo Lagosban, Nigériában született 1988. június 4.-én. Korábban kisebb szerepeket is kapott, azonban számára szinén a 2012.-ben megjelent Éhezők Viadala hozta meg a sikert, aholis a 11. körzet kiválasztottját, Threst alakította. Innentől magasan felfelé ível a karrierje, ugyanis egyre több megbízást kap.
valamint, a Starity adatlapjáról el lehet kérni Jared Gilmore adatlapját?
Jack életrajza röviden: Jack Los Angelesben, Kaliforniában született 1992 április 24.-én. Az első és eddig legnagyobb szerepét a 2012 márciusában megjelenő nagysikerű Éhezők Viadala hozta meg számára, ahol az első körzet kiválasztottját, Marvellt alakította.
Dayo életrajza röviden: Dayo Lagosban, Nigériában született 1988. június 4.-én. Korábban kisebb szerepeket is kapott, azonban számára szinén a 2012.-ben megjelent Éhezők Viadala hozta meg a sikert, aholis a 11. körzet kiválasztottját, Threst alakította. Innentől magasan felfelé ível a karrierje, ugyanis egyre több megbízást kap.
valamint, a Starity adatlapjáról el lehet kérni Jared Gilmore adatlapját?
Hali!
Először is a nálad lévő lapokat kellene kitölteni, mert a háromból csak egy van kitöltve. hiányoznak az életrajzok és a filmográfiák. Másodszor, a három lap amit kértél szintén nem rendelkezik életrajzzal, így azokat eleve úgy lehet elkérni, hogy írni kell hozzájuk, ide a topikba és úgy elkérni.
Idézet (kármen366 @ 2013.12.31. 12:16)
Szeretném elkérni az adatlapot mivel láttam hogy a Staryti szerkezti így nincs gazdája. Az egyik kedvenc sztárom és sokat tudok róla. Köszönöm előre is ha ez lehetséges. Ez lenne az: https://starity.hu/sztarok/doug-hutchison/
A fentebb leírtak rád is vonatkoznak, előbb a saját lapjaidat kellene kitölteni és utána újat kérni.
Idézet (fanra @ 2013.12.31. 16:39)
Sziasztok!Szeretném elkérni John Newman adatlapját, mert a szerkesztője rég volt utoljára aktív.Előre is köszönöm!
Idézet (szandi99 @ 2013.12.31. 17:08)
Hello!
Köszönöm!
Köszönöm!
Mivel nincs a lapokon életrajz, úgy tudjátok elkérni, hogy írtok hozzá egyet, ide a topikba és úgy kéritek el.
Idézet (Mini AJ @ 2014.01.01. 13:02)
Lena Yada adatlapja lejárt, nincs életrajza, szerkesztője utoljára 2 hónappal lépett fel az oldalra... A többi adatlapjával nem tudom, hogy mi van, de Lena-t nagyon szívesen szerkeszteném!
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Ha nincsen életrajza, akkor ugyebár írni kell hozzá és úgy elkérni.
2 felhasználónak tetszik:
Ildikócska10,
FruFruChan
2014. január 01. 16:20
Sziasztok!
Natasha Klauss életrajza webfordítós. Pár hónapja írtam a szerkesztőjének, de azóta sem történt változás. Talán, ha egy moderátor ír neki, akkor majd átírja. Ha így sem csinál semmit, akkor én örömmel megcsinálom az életrajzát.
Natasha Klauss életrajza webfordítós. Pár hónapja írtam a szerkesztőjének, de azóta sem történt változás. Talán, ha egy moderátor ír neki, akkor majd átírja. Ha így sem csinál semmit, akkor én örömmel megcsinálom az életrajzát.
2 felhasználónak tetszik:
Ildikócska10,
_ToTo_
2014. január 01. 16:21
kármen366Ez a szöveg fog megjelenni a neved alatt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 2009 Csatolások: 140 Azonosító: 207955 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2014.01.01. 15:01)
Hali!
Először is a nálad lévő lapokat kellene kitölteni, mert a háromból csak egy van kitöltve. hiányoznak az életrajzok és a filmográfiák. Másodszor, a három lap amit kértél szintén nem rendelkezik életrajzzal, így azokat eleve úgy lehet elkérni, hogy írni kell hozzájuk, ide a topikba és úgy elkérni.
A fentebb leírtak rád is vonatkoznak, előbb a saját lapjaidat kellene kitölteni és utána újat kérni.
Mivel nincs a lapokon életrajz, úgy tudjátok elkérni, hogy írtok hozzá egyet, ide a topikba és úgy kéritek el.
Rendben akkor frissítem az enyimeim és utána újból írok!
_ToTo_
2014. január 01. 16:24
cathycosgrovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.25. Hozzászólás: 221 Csatolások: 22 Azonosító: 194660 offline |
Sziasztok!
Köszönöm szépen Kat és Macy lapját. Most egy másik kedvencem adatlapját szeretném elkérni. A szerkesztője aktív, viszont a lap elég régóta volt frissítve. Remélem a lap szerkesztője nem veszi ezt rossz néven,mert semmilyen hátsó szándékom nincs, csak frissíteni szeretném a lapot.
Ez a lap Bella Thornelapja lenne. A képe is elég régi, már azóta rengeteg fotósorozat készült róla.
Előre is köszönöm
Köszönöm szépen Kat és Macy lapját. Most egy másik kedvencem adatlapját szeretném elkérni. A szerkesztője aktív, viszont a lap elég régóta volt frissítve. Remélem a lap szerkesztője nem veszi ezt rossz néven,mert semmilyen hátsó szándékom nincs, csak frissíteni szeretném a lapot.
Ez a lap Bella Thornelapja lenne. A képe is elég régi, már azóta rengeteg fotósorozat készült róla.
Előre is köszönöm
2014. január 01. 16:50
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25036 Csatolások: 2326988 Azonosító: 180890 offline |
Idézet (cathycosgrove @ 2014.01.01. 16:24)
Sziasztok!
Előre is köszönöm
Előre is köszönöm
Brittany moderátor, így rá más szabályok vonatkoznak, és szerintem avval a lappal semmi baj nincs...
2014. január 01. 16:55
Idézet (cathycosgrove @ 2014.01.01. 16:24)
Sziasztok!
Előre is köszönöm
Előre is köszönöm
Régen? Idén szeptemberben volt utoljára frissítve, azóta pedig semmi világmegváltó dolog nem történt Bellával, amit érdemes lenne beleírni a biográfiába. A profilképnek meg az a lényege, hogy portré legyen, és a sztárt fel lehessen ismerni, nem az, hogy a lehető legújabb képe legyen kint. Egyébként csak négy hónapja nem volt szerkesztve, a sima tagoknak 6, a kiemelteknek 9, a moderátoroknak pedig 12 hónap áll a rendelkezésükre. Bella szerkesztője moderátor, így tőle 12 hónap után vehetik el a lapot. Javaslom, olvad át alaposan a topik első hozzászólását, és remélem nem vetted támadásnak a hozzászólásomat.
2014. január 01. 17:09
cathycosgrovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.25. Hozzászólás: 221 Csatolások: 22 Azonosító: 194660 offline |
Idézet (miss anathomy @ 2014.01.01. 16:55)
Régen? Idén szeptemberben volt utoljára frissítve, azóta pedig semmi világmegváltó dolog nem történt Bellával, amit érdemes lenne beleírni a biográfiába. A profilképnek meg az a lényege, hogy portré legyen, és a sztárt fel lehessen ismerni, nem az, hogy a lehető legújabb képe legyen kint. Egyébként csak négy hónapja nem volt szerkesztve, a sima tagoknak 6, a kiemelteknek 9, a moderátoroknak pedig 12 hónap áll a rendelkezésükre. Bella szerkesztője moderátor, így tőle 12 hónap után vehetik el a lapot. Javaslom, olvad át alaposan a topik első hozzászólását, és remélem nem vetted támadásnak a hozzászólásomat.
Akkor bocsánat, nem figyeltem nagyon. Még nem régen kezdtem bele ebbe az adatlapos dologba, ezért még nem vagyok annyira "profi" De köszönöm, hogy szóltál, máskor jobban odafigyelek
_ToTo_
2014. január 01. 17:42
kármen366Ez a szöveg fog megjelenni a neved alatt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 2009 Csatolások: 140 Azonosító: 207955 offline |
Ahogy mondtam frissítteme írtam életrjzot ahol ne volt. Így szeretném elkérni https://starity.hu/sztarok/doug-hutchison/ adatlapját!
köszönöm előre!
köszönöm előre!
_ToTo_
2014. január 01. 18:02
Sziasztok!
Itt van John Newman életrajza:
John Newman angol énekes és zenész.A "Love me again" a legismertebb dala ami 2013, júliusában az UK Singles Chart első helyezettje lett.
Settle-ben nőtt fel és a Settle-i középiskolába járt.Ö kezdett gitározni és saját dalokat írni 14 éves korában.Hamar megtanulta hogyan vegye fel saját, house műfajú DJ dalait.
2000-ben Londonba költözött és egy zenekarban énekelt az Island Records-nál.
---
Zenei karrierje:
2012:Breakthough
2012 májusában John Newman énekelt Rudimental "Feel the love" című dalában.A dal aranyérmes lett az UK Singles Chart-ban, július elején.És nagy elismerésnek örvendett még Ausztráliában, Belgiumban, Hollandiában és Új-Zélandon.A sláger azóta dupla platinalemezes lett az Ausztrál Recording Industry Association-nél. Novemberben a "Not giving in" című szintén Rudimental számban vett részt.
2013- :Tribute
Júliusban John Newman kiadta debütáló kislemezét a "Love me again"-t.A sláger több mint 10 országban 1# lett.Azóta sok DJ remixelte. Októberben megjelent a "Cheating".A harmadik kislemez az albumról pedig a "Losing sleep".
Itt van John Newman életrajza:
John Newman angol énekes és zenész.A "Love me again" a legismertebb dala ami 2013, júliusában az UK Singles Chart első helyezettje lett.
Settle-ben nőtt fel és a Settle-i középiskolába járt.Ö kezdett gitározni és saját dalokat írni 14 éves korában.Hamar megtanulta hogyan vegye fel saját, house műfajú DJ dalait.
2000-ben Londonba költözött és egy zenekarban énekelt az Island Records-nál.
---
Zenei karrierje:
2012:Breakthough
2012 májusában John Newman énekelt Rudimental "Feel the love" című dalában.A dal aranyérmes lett az UK Singles Chart-ban, július elején.És nagy elismerésnek örvendett még Ausztráliában, Belgiumban, Hollandiában és Új-Zélandon.A sláger azóta dupla platinalemezes lett az Ausztrál Recording Industry Association-nél. Novemberben a "Not giving in" című szintén Rudimental számban vett részt.
2013- :Tribute
Júliusban John Newman kiadta debütáló kislemezét a "Love me again"-t.A sláger több mint 10 országban 1# lett.Azóta sok DJ remixelte. Októberben megjelent a "Cheating".A harmadik kislemez az albumról pedig a "Losing sleep".
_ToTo_
2014. január 01. 18:26
Sziasztok!
Szeretném elkérni Poppy Delevingne lapját mivel már több mint egy éve nem volt szerkesztve. Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Poppy Delevingne lapját mivel már több mint egy éve nem volt szerkesztve. Előre is köszönöm!
_ToTo_
2014. január 01. 18:38
Adri01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 206299 offline |
Sziasztok!
Geena Davis adatlapját szeretném elkérni,hiszen a lap utoljára 2010-ben volt szerkesztve.
Itt a rövid életrajz,amit majd bővíteni fogok:
Geena Davis amerikai színésznő.1956. január 21-én született Wareham-ban ,az Egyesült Államokban.Tinédzser korában a zene iránt érdeklődött.Beiratkozott a New England College-be,ahol dráma szakon tanult.1979-ben szerzett főiskolai diplomát.
1982-ben szerepelt az Aranyoskám című filmben,ezzel vált ismertté.1989-ben Oscar-díjat kapott a Az alkalmi turista című filmben nyújtott alakításáért.Ezenkívül még begyűjtött egy Oscar-díj jelölést(Thelma és Louise) és egy Golden-globe díjat is,valamint egy Emmy-díj jelölést(Elnöknő).
2001 óta együtt él Reza Jarrahy -val,akitől 3 gyereke született.
Geena Davis adatlapját szeretném elkérni,hiszen a lap utoljára 2010-ben volt szerkesztve.
Itt a rövid életrajz,amit majd bővíteni fogok:
Geena Davis amerikai színésznő.1956. január 21-én született Wareham-ban ,az Egyesült Államokban.Tinédzser korában a zene iránt érdeklődött.Beiratkozott a New England College-be,ahol dráma szakon tanult.1979-ben szerzett főiskolai diplomát.
1982-ben szerepelt az Aranyoskám című filmben,ezzel vált ismertté.1989-ben Oscar-díjat kapott a Az alkalmi turista című filmben nyújtott alakításáért.Ezenkívül még begyűjtött egy Oscar-díj jelölést(Thelma és Louise) és egy Golden-globe díjat is,valamint egy Emmy-díj jelölést(Elnöknő).
2001 óta együtt él Reza Jarrahy -val,akitől 3 gyereke született.
_ToTo_
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.