Idézet (GomNaNa @ 2014.02.15. 18:19)
Hát az életrajzában egyetlen egy 2011-es évszám van amikor is debütált, én legalábbis mást nem látok. Mellesleg a 2012 is kevés lenne, mert már 2014-et írunk.
Amúgy meg ha megnézed (amit gondolom nem tettél meg) a többi lapja se épp friss. Jinon-nál 2011 az életrajz vége, C.A.P lapjához konkrétan hozzá se szagolt mióta megkapta (az is csak az előző szerkesztőjének köszönheti, hogy napra kész) Sungmin-nál pedig ugyan ez a helyzet.
Nem az én dolgom, hogy felhívjam a figyelmét arra, hogy hiányosak a lapjai.
Ennyi erővel, te is írhattál volna nekem privátot az aggályaiddal kapcsolatban, ahelyett, hogy itt letámadsz.
Amúgy meg ha megnézed (amit gondolom nem tettél meg) a többi lapja se épp friss. Jinon-nál 2011 az életrajz vége, C.A.P lapjához konkrétan hozzá se szagolt mióta megkapta (az is csak az előző szerkesztőjének köszönheti, hogy napra kész) Sungmin-nál pedig ugyan ez a helyzet.
Nem az én dolgom, hogy felhívjam a figyelmét arra, hogy hiányosak a lapjai.
Ennyi erővel, te is írhattál volna nekem privátot az aggályaiddal kapcsolatban, ahelyett, hogy itt letámadsz.
Ha én akartam volna elkérni biztosan írtam volna neki egy üzenetet, de tudom te előszeretettel szereted elvenni más lapjait a háta mögött, mindenesetre egy hét neki is kijár úgy mint másnak.