Kedves Moderátorok, kérném szépen, hogy csatoljátok át GomNaNa-hoz ezt és ezt az adatlapot, ugyanis neki adtam őket
Előre is hálásan köszönjük
Adatlapos topik
2014. április 05. 18:28
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
1 felhasználónak tetszik:
kara jiyoung
2014. április 05. 19:27
Sziasztok!
Ha van rá lehetőség szeretném elkérni Heo Min Seon lapját ugyanis több, mint hat hónapja nem nyúltak hozzá, nincs életrajza és a szerkesztője se számít már holnaptól aktívnak.
Itt egy kisebb életrajz:
Amit tudni kell róla
Heo Min Seon vagy művésznevén Way egy dél-koreai énekes, rapper és táncos. 2012. június 24-én debütált a Crayon Pop nevezetű öt tagú lány csapat tagjaként, melyet a Chrome Ent. igazgat. A csapat első dalaként a Bling Bling jelent meg Way pedig, mint énekes, rapper és táncos támogatja a csapatot.
Életrajz
Heo Min Seon azaz Way 1990. július 12-én született Szöulban, ám születésnapját nem egyedül birtokolja családon belül ugyanis Way-nek van egy ikertestvére Cho Ah.
Way zenei karrierje 2012-ben kezdődött igazán, ugyanis bár korábban tagja volt egy N.Dolphin nevű csapatnak, ám a népszerűséget végül a Chrome Entertainment alatt létrejött Crayon Pop tagjaként érte el.
Érdekességek
~ Way született meg 2.-nak, így ő a "fiatalabbik".
~ Az interjúkban ő az aki bemutatja a csapatot és legtöbbet is ő beszél.
~ Imádja a narancssárgát és a rózsaszínt.
~ Csapaton belül ő beszél legjobban japánul.
~ Nagyon érzékeny lelkű.
~ Először úgy mutatkozott be, hogy ő a "Cool Crayon Pop Girl".
Előre is köszönöm!
Ha van rá lehetőség szeretném elkérni Heo Min Seon lapját ugyanis több, mint hat hónapja nem nyúltak hozzá, nincs életrajza és a szerkesztője se számít már holnaptól aktívnak.
Itt egy kisebb életrajz:
Amit tudni kell róla
Heo Min Seon vagy művésznevén Way egy dél-koreai énekes, rapper és táncos. 2012. június 24-én debütált a Crayon Pop nevezetű öt tagú lány csapat tagjaként, melyet a Chrome Ent. igazgat. A csapat első dalaként a Bling Bling jelent meg Way pedig, mint énekes, rapper és táncos támogatja a csapatot.
Életrajz
Heo Min Seon azaz Way 1990. július 12-én született Szöulban, ám születésnapját nem egyedül birtokolja családon belül ugyanis Way-nek van egy ikertestvére Cho Ah.
Way zenei karrierje 2012-ben kezdődött igazán, ugyanis bár korábban tagja volt egy N.Dolphin nevű csapatnak, ám a népszerűséget végül a Chrome Entertainment alatt létrejött Crayon Pop tagjaként érte el.
Érdekességek
~ Way született meg 2.-nak, így ő a "fiatalabbik".
~ Az interjúkban ő az aki bemutatja a csapatot és legtöbbet is ő beszél.
~ Imádja a narancssárgát és a rózsaszínt.
~ Csapaton belül ő beszél legjobban japánul.
~ Nagyon érzékeny lelkű.
~ Először úgy mutatkozott be, hogy ő a "Cool Crayon Pop Girl".
Előre is köszönöm!
2014. április 05. 19:43
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Köszönjük szépen a gyors csatolást CanDee Sweet
2 felhasználónak tetszik:
Betti90,
kara jiyoung
2014. április 05. 20:38
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25036 Csatolások: 2326988 Azonosító: 180890 offline |
Köszönöm szépen a csatolást CanDee
kara jiyoung
2014. április 05. 20:41
kara jiyoung,
Bessie
2014. április 06. 09:21
Kedves moderátorok!
Szeretném elkérni Kenza Zouiten lapját, ugyanis lejárt a 6 hónapos szerkesztési idő. Előre is köszönöm, ha megkaphatom.
Szeretném elkérni Kenza Zouiten lapját, ugyanis lejárt a 6 hónapos szerkesztési idő. Előre is köszönöm, ha megkaphatom.
kara jiyoung,
Bessie
2014. április 06. 12:53
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
kara jiyoung,
Bessie
2014. április 06. 20:22
niiikiiilittle queen. :* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.04. Hozzászólás: 866 Csatolások: 540 Azonosító: 128790 offline |
Sziasztok! Szeretném elkérni az ő lapját mert lejárt a határidő és a tulajdonosa is tavaly volt aktív, és 4000 felett van. Köszönöm!
kara jiyoung
2014. április 06. 20:26
Üdv!
Az ő adatlapját szeretném elkérni, mert látom, hogy nincs szerkesztője. Köszönöm!
Az ő adatlapját szeretném elkérni, mert látom, hogy nincs szerkesztője. Köszönöm!
kara jiyoung,
Bessie
2014. április 06. 21:28
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Helló!
Van egy kis gond a szerkesztővel, már több, mint féléve övé James Hunt adatlapja, és az információk még hiányoznak. Már 3 hónapja nem is volt bejelentkezve, szóval szerintem valakinek átkéne vennie. Gondoltam szólok, csak én nem szeretném átvenni, de hátha valaki lelkesebb nálam, és átvenné
Van egy kis gond a szerkesztővel, már több, mint féléve övé James Hunt adatlapja, és az információk még hiányoznak. Már 3 hónapja nem is volt bejelentkezve, szóval szerintem valakinek átkéne vennie. Gondoltam szólok, csak én nem szeretném átvenni, de hátha valaki lelkesebb nálam, és átvenné
kara jiyoung
2014. április 07. 14:22
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Kedves moderátorok!
Szeretném elkérni az ő, az ő és az ő lapját,mert holnap lesz 3 hónapja,hogy a felhasználó nem lépett be(és hamarosan az adatlapok is lejárnak) ők nagy kedvenceim és szivesen szerkeszteném őket(ami a csatolást illeti türelemmel leszek)!
Köszönöm szépen előre is!
Szeretném elkérni az ő, az ő és az ő lapját,mert holnap lesz 3 hónapja,hogy a felhasználó nem lépett be(és hamarosan az adatlapok is lejárnak) ők nagy kedvenceim és szivesen szerkeszteném őket(ami a csatolást illeti türelemmel leszek)!
Köszönöm szépen előre is!
Bessie
2014. április 07. 17:40
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219632 Azonosító: 59785 offline |
Idézet (*αηɢєℓ @ 2014.04.06. 21:28)
Helló!
Én szívesen átveszem, ha lehetséges.
2014. április 07. 19:47
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219632 Azonosító: 59785 offline |
Idézet (Bessie @ 2014.04.07. 19:32)
5-10 soros életrajzot írjál már hozzá
Jajj, bocsánat, írom is. (pedig még néztem is, hogy nincs életrajza...)
James Simon Wallis Hunt 1947. augusztus 29-én született az angliai Belmontban, Sue és Wallis Hunt második gyermekeként. Édesapja tőzsdeügynökként volt. Jamesnek öt testvére volt: Sally volt az idősebbik gyermek a családban, Georgina pedig a fiatalabbik. Három öccse Peter, Timothy és David, aki maga is autóversenyző volt. A család egy kis lakásban élt Cheamben, James 11 éves koráig, innen költöztek először Suttonba, majd egy nagyobb házba Belmontban. Még nem volt öt éves, amikor felvették az Ambleside-i óvodába.
Fiatal korában kezdett a sport iránt érdeklődni. A Westerleigh School krikettcsapatában kezdte és közben két éven keresztül focizott.
Bessie
2014. április 08. 13:52
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Sziasztok!Ezt és ezt az adatlapot szeretném elkérni, az első 2012 óta nem volt frissítve, az utóbbinak pedig nincsen életrajza.
Lupita Nyong'o 1983. március 1.-én született, Mexióvárosban. A főiskola után Lupita több hollywoodi filmben is közre működött asszisztensként. 2008-ban debütált mint színész az East River című filmben, és szerepelt a kenyai Shuga című sorozatban is.
2013-ban robbant be a köztudatba, amikor Oscar-díjra jelölték, A legjobb női mellékszereplő kategóriában, a 12 év rabszolgaságért.
Lupita Nyong'o 1983. március 1.-én született, Mexióvárosban. A főiskola után Lupita több hollywoodi filmben is közre működött asszisztensként. 2008-ban debütált mint színész az East River című filmben, és szerepelt a kenyai Shuga című sorozatban is.
2013-ban robbant be a köztudatba, amikor Oscar-díjra jelölték, A legjobb női mellékszereplő kategóriában, a 12 év rabszolgaságért.
Bessie
2014. április 08. 18:10
Sziasztok!
Szeretném elkérni Angélica Celaya és Cynthia Olavarria lapját, mert a szerkesztőjük mától inaktív.
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Angélica Celaya és Cynthia Olavarria lapját, mert a szerkesztőjük mától inaktív.
Előre is köszönöm!
Bessie
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.