Azt szeretném kérni,hogy idone-hoz csatoljátok Leona Lewis lapját,hozzám pedig Kate Upton lapját,mert cseréltünk!
Adatlapos topik
2014. április 27. 12:46
Kedves moderátorok!
Azt szeretném kérni,hogy idone-hoz csatoljátok Leona Lewis lapját,hozzám pedig Kate Upton lapját,mert cseréltünk!
2014. április 27. 13:02
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Disneyfan lapjai vihetők a szokásos feltételekkel.
2014. április 27. 13:03
Nagyon hálásak vagyunk az átcsatolásért CanDee Sweet!
1 felhasználónak tetszik:
kara jiyoung
2014. április 27. 13:17
Sziasztok!
Sammy Adams lapja több mint 6 hónapja lejárt.Szívesen elvállalom a szerkesztését.Köszönöm!
Sammy Adams lapja több mint 6 hónapja lejárt.Szívesen elvállalom a szerkesztését.Köszönöm!
kara jiyoung
2014. április 27. 13:27
Köszönöm a csatolást CanDee Sweet!
kara jiyoung
2014. április 27. 13:32
kara jiyoung
2014. április 27. 13:36
Köszönöm szépen Yun átcsatolását CanDee Sweet!
2014. április 27. 13:36
Idézet (CanDee Sweet @ 2014.04.27. 12:30)
Nos tehát ne legyünk eltévedve! Ha elvállalsz egy adatlapot az azt jelenti, hogy NORMÁLISAN megírod és időközönként FRISSÍTED. Ne te legyél felháborodva, hogy ha lejár a szerkesztési határidő elveszik tőled, mert neked nincs rá időd vagy éppen kedved. Az adatlapok ezzel járnak.
Ha tudod jól, hogy közbejön valami, akkor kérj határidőt, amit tiszteletben tartunk, de ha a lejárt idő után sem nyúlsz lapjaidhoz elcsatoljuk.
Ezeknek tudatában írj kérlek! Köszi!
Ha tudod jól, hogy közbejön valami, akkor kérj határidőt, amit tiszteletben tartunk, de ha a lejárt idő után sem nyúlsz lapjaidhoz elcsatoljuk.
Ezeknek tudatában írj kérlek! Köszi!
Igen kértem is időt ,ez megtörtént de nem tudom,hogy láttátok-e ezért írtam le most is.
2014. április 27. 14:19
Idézet (A.J.2013 @ 2014.04.27. 13:36)
Igen kértem is időt ,ez megtörtént de nem tudom,hogy láttátok-e ezért írtam le most is.
Én nem tudtam róla, de feltételezem más moderátor se, szoktunk szólni egymásnak...
2014. április 27. 14:22
Nagyon szépen köszönöm a csatolást CanDee
kara jiyoung
2014. április 27. 14:36
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26338 Csatolások: 2441121 Azonosító: 180890 offline
|
Sziasztok!
Valaki legyen oly szíves és rakja át Joshua Jackson lapját mse90-hez mert neki adtam. Köszönöm
Valaki legyen oly szíves és rakja át Joshua Jackson lapját mse90-hez mert neki adtam. Köszönöm
2014. április 27. 14:44
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Idézet (CanDee Sweet @ 2014.04.27. 12:26)
Előbb inkább írj a szerkjének és (normális hangnemben) hívd fel a figyelmét a hiányosságaira. Ha nem javítja mondjuk 1-2 héten belül, átcsatolom.
Írtam neki!
2014. április 27. 15:52
-> feLugossy László
-> Sebestyén Márta
-> Sinka Zsolt
-> Dés László
-> Vörös Reni
-> Lendvai Lilla
-> Eszményi Viktória
-> Bach Szilvia
Lejártak és/vagy nincsen életrajzuk.
-> Sebestyén Márta
-> Sinka Zsolt
-> Dés László
-> Vörös Reni
-> Lendvai Lilla
-> Eszményi Viktória
-> Bach Szilvia
Lejártak és/vagy nincsen életrajzuk.
2014. április 27. 15:55
Idézet (CanDee Sweet @ 2014.04.27. 14:19)
Én nem tudtam róla, de feltételezem más moderátor se, szoktunk szólni egymásnak...
Oké,mindegy akkor..akkor most kérek még egy kis időt! És most elkezdem szerkeszteni a lapkat,de ha valamelyiket nem fejezném be időben akkor arra/azokra kérnék plussz időt!
2014. április 27. 16:24
Idézet (A.J.2013 @ 2014.04.27. 15:55)
Oké,mindegy akkor..akkor most kérek még egy kis időt! És most elkezdem szerkeszteni a lapkat,de ha valamelyiket nem fejezném be időben akkor arra/azokra kérnék plussz időt! 
Két hét áll rendelkezésedre. Ha a lejártával nem készülsz el a lapokkal, utána kérj még, ne most!
kara jiyoung
2014. április 27. 16:28
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
CanDee Sweet! Angelina Love nevű sztár adatlapjának szerkesztőjével megbeszéltem, hogy átadja nekem szívesen a lapot. Át tudnátok csatolni? Előre is köszönöm
kara jiyoung
2014. április 27. 16:41
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
LemondtamCory Hindorff-ról.
Valaki légyszí elvállalhatná.
Valaki légyszí elvállalhatná.
2014. április 27. 16:48
Idézet (A.J.2013 @ 2014.04.27. 10:52)
Kedves moderátorok / tagok!
Ismét megszeretnélek kérni titeket,hogy ne vegyetek el tőlem lapot,mert mindegyiket próbálom időben javítani! Látom már Mike sikeresen elkért a moderátoroktól egy lapot,mikor a profilomban is leírtam és itt is,hogy legalább először nekem szóljatok ,de mindegy ,nem baj,hogy megkapta Mike Lacey lapját,evvel semmi gond nincs! Csak az,hogy ne a hátam mögött kérjetek el lapot,hanem írjátok meg nekem,mivel úgy tudom,hogy én vagyok a lapok tulajdonosa!
Szóval innentől kezdve ha megkérhetnélek titeket,akkor ne helyezzetek másoknak át a lapjaim közül,mert mindegyiket próbálom javítani, és legyetek szívesek megvárni míg készen lesznek a lapjaim! Mert most össze-vissza kutakodjak,hogy megint melyik lapomat vették el! Köszönöm!
Ismét megszeretnélek kérni titeket,hogy ne vegyetek el tőlem lapot,mert mindegyiket próbálom időben javítani! Látom már Mike sikeresen elkért a moderátoroktól egy lapot,mikor a profilomban is leírtam és itt is,hogy legalább először nekem szóljatok ,de mindegy ,nem baj,hogy megkapta Mike Lacey lapját,evvel semmi gond nincs! Csak az,hogy ne a hátam mögött kérjetek el lapot,hanem írjátok meg nekem,mivel úgy tudom,hogy én vagyok a lapok tulajdonosa!
Szóval innentől kezdve ha megkérhetnélek titeket,akkor ne helyezzetek másoknak át a lapjaim közül,mert mindegyiket próbálom javítani, és legyetek szívesek megvárni míg készen lesznek a lapjaim! Mert most össze-vissza kutakodjak,hogy megint melyik lapomat vették el! Köszönöm!
Sziasztok!!
Már ne haragudj , de szerintem itt aztán mondhatod hogy Mike , "sokan tudni fogják" , hogy kiről hablatyolsz!
MrVelvetSky
2014. április 27. 16:48
Sziasztok!
ComedyNikiCentral a lapjaival nem nagyon törődik, a legtöbbnek nincs életrajza csak nyomogatja a szerkesztői gombot,és a profiljukat cseréli,és van olyan lap is amin még látszik,hogy én szerkesztettem és ő hozzá sem nyúlt ,ilyen például John Laurinaitis! Szerintem ezek a lapok mehetnek a Starity profilra!
CanDee: Rendben!
Már elkezdtem a lapokat javítani!
ComedyNikiCentral a lapjaival nem nagyon törődik, a legtöbbnek nincs életrajza csak nyomogatja a szerkesztői gombot,és a profiljukat cseréli,és van olyan lap is amin még látszik,hogy én szerkesztettem és ő hozzá sem nyúlt ,ilyen például John Laurinaitis! Szerintem ezek a lapok mehetnek a Starity profilra!
CanDee: Rendben!
2014. április 27. 16:52
Idézet (AngelJenna @ 2014.04.27. 16:48)
Sziasztok!!
Már ne haragudj , de szerintem itt aztán mondhatod hogy Mike , "sokan tudni fogják" , hogy kiről hablatyolsz!
Szerintem már abból rájöttek ,hogy ő (akiről beszéltem nevezzem meg Mike-nak , vagy a felhasználói nevén MrVelvetSky-nak) tudni fogják ,hogy kiről beszéltem,mivel ő vette el Lacey lapját.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.