Kedves Lizzy / Bessie / ToTo.
Légyszi Michelle és Stacy lapját tegyétek a Starity profilra, mert már nem tartok rájuk igényt!
Adatlapos topik
2014. július 04. 15:09
2014. július 04. 15:31
Sziasztok!
Légyszíves csatoljátok hozzám Stacy Kamano lapját, mert nincs gomb
2014. július 04. 18:54
Kedves moderátorok!
kérlek csatoljátok hozzám Emily Ratajkowski adatlapját, mert nincs gomb.
kérlek csatoljátok hozzám Emily Ratajkowski adatlapját, mert nincs gomb.
2014. július 04. 20:21
Idézet (Glorita @ 2014.07.04. 15:31)
Sziasztok!
Köszönöm Lizzy a gyors csatolást
2014. július 04. 23:36
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Kedves moderátorok, szeretném elkérni az Ő adatlapját. Már több, mint fél éve nem volt szerkesztve, még az előző tulajdonosa szerkesztette utoljára! A jelenlegi tulajdonosának nem tudok írni, mivel számomra érthetetlen okokból letiltott.
2014. július 05. 21:19
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Kareast-hez Joo Eun Young lapját ugyanis neki adtam.
Előre is köszönöm szépen!
Kérlek csatoljátok Kareast-hez Joo Eun Young lapját ugyanis neki adtam.
Előre is köszönöm szépen!
2014. július 05. 21:29
Hát ez tényleg, nagyon gyors volt
nagyon szépen köszönöm a csatolást Lizzy Lewis és neked is GomNaNa!
nagyon szépen köszönöm a csatolást Lizzy Lewis és neked is GomNaNa!
2014. július 05. 22:01
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Sziasztok!
El szeretném kérni Arturo Peniche lapját, határidő lejárta miatt.
...és egy kérdés: szeretnék létrehozni adatlapot, 2 brit színészről, akik már meghaltak. Lehetséges, vagy hagyjam inkább?
(nem tudtam, hogy ide, vagy a moderátorokhoz, esetleg a kérdés topic-ba írjak, így itt állapodtam meg.)
...és egy kérdés: szeretnék létrehozni adatlapot, 2 brit színészről, akik már meghaltak. Lehetséges, vagy hagyjam inkább?
(nem tudtam, hogy ide, vagy a moderátorokhoz, esetleg a kérdés topic-ba írjak, így itt állapodtam meg.)
2014. július 05. 22:16
Kedves moderátorok!
Nem tudom, hogy mi okból kifolyólag került ez: starity.hu/sztarok/jackie-chan/ a lap a Starity profilra a pályázat helyett, de ha van rá esély én szívesen szerkeszteném!
Köszönöm.
Nem tudom, hogy mi okból kifolyólag került ez: starity.hu/sztarok/jackie-chan/ a lap a Starity profilra a pályázat helyett, de ha van rá esély én szívesen szerkeszteném!
Köszönöm.
2014. július 05. 22:30
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline |
Szeretném elkérni ezt az adatlapot, mert már másfél éve nem szerkesztették, és a szerkesztő sem aktív. (januárban lépett be utoljára)
2014. július 06. 07:01
Idézet (Angel @ 2014.07.05. 22:01)
Sziasztok!
Nos az a munkásságától függ.
Idézet (Mini AJ @ 2014.07.05. 22:16)
Kedves moderátorok!
Köszönöm.
Köszönöm.
Nem, még most sem lehet ezer alatti lapot elkérni. Mr Chan pedig nyilván elkerülte a figyelmünk az átcsatolásnál.
2 felhasználónak tetszik:
Ildikócska10,
Misuzu86
2014. július 06. 10:32
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Idézet (Lizzy Lewis @ 2014.07.06. 07:01)
Nos az a munkásságától függ.
Hát régi (A buszon) sorozatban játszottak (Bob Grant és Reg Varney) , és még láttam néhány filmet tőlük..
2014. július 06. 10:33
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline |
Megkérnék egy kedves moderátort, hogy Gömöri András Mété és Veréb Tamás adatlapjaimat csatolják EscalusNightray felhasználónak. Köszönöm!
2014. július 06. 10:49
AngelSt☆rlight™ |
Idézet (Angel @ 2014.07.06. 10:32)
Hát régi (A buszon) sorozatban játszottak (Bob Grant és Reg Varney) , és még láttam néhány filmet tőlük..
Idézet (Lizzy Lewis @ 2014.07.06. 10:38)
Hozd létre őket, aztán majd látjuk mi lesz.
Rendben, és köszönöm a gyors csatolást is Lizzy!
2014. július 06. 14:07
Sziasztok!
Nagyon nem szeretnék ezzel a kavarás nagy mestere lenni,de szeretném elkérni Bethany Mota(http://starity.hu/sztarok/bethany-mota/)lapját PunkBarbie felhasználótól.Ha jól emlékszem,az életrajzát még az előző tulajdonosa írta,nincs átfogalmazva,és az utolsó frissítést is Moderátor végezte,mert nem olvasta el a szabályzatot,és ennek hiányában félalakos képet töltött fel!
Előre is köszönöm!
xoxo Elyna
Nagyon nem szeretnék ezzel a kavarás nagy mestere lenni,de szeretném elkérni Bethany Mota(http://starity.hu/sztarok/bethany-mota/)lapját PunkBarbie felhasználótól.Ha jól emlékszem,az életrajzát még az előző tulajdonosa írta,nincs átfogalmazva,és az utolsó frissítést is Moderátor végezte,mert nem olvasta el a szabályzatot,és ennek hiányában félalakos képet töltött fel!
Előre is köszönöm!
xoxo Elyna
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.