Légyszi Michelle és Stacy lapját tegyétek a Starity profilra, mert már nem tartok rájuk igényt!
Adatlapos topik
2014. július 04. 15:09
Kedves Lizzy / Bessie / ToTo.
Légyszi Michelle és Stacy lapját tegyétek a Starity profilra, mert már nem tartok rájuk igényt!
2014. július 04. 15:31
2014. július 04. 18:54
2014. július 04. 20:21
Idézet (Glorita @ 2014.07.04. 15:31)
Köszönöm Lizzy a gyors csatolást
2014. július 04. 23:36
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Kedves moderátorok, szeretném elkérni az Ő adatlapját. Már több, mint fél éve nem volt szerkesztve, még az előző tulajdonosa szerkesztette utoljára! A jelenlegi tulajdonosának nem tudok írni, mivel számomra érthetetlen okokból letiltott.
2014. július 05. 21:19
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Kareast-hez Joo Eun Young lapját ugyanis neki adtam.
Előre is köszönöm szépen!
Kérlek csatoljátok Kareast-hez Joo Eun Young lapját ugyanis neki adtam.
Előre is köszönöm szépen!
2014. július 05. 21:29
Hát ez tényleg, nagyon gyors volt
nagyon szépen köszönöm a csatolást Lizzy Lewis és neked is GomNaNa!
nagyon szépen köszönöm a csatolást Lizzy Lewis és neked is GomNaNa!
2014. július 05. 22:01
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Sziasztok!
El szeretném kérni Arturo Peniche lapját, határidő lejárta miatt.
...és egy kérdés: szeretnék létrehozni adatlapot, 2 brit színészről, akik már meghaltak. Lehetséges, vagy hagyjam inkább?
(nem tudtam, hogy ide, vagy a moderátorokhoz, esetleg a kérdés topic-ba írjak, így itt állapodtam meg.)
...és egy kérdés: szeretnék létrehozni adatlapot, 2 brit színészről, akik már meghaltak. Lehetséges, vagy hagyjam inkább?
(nem tudtam, hogy ide, vagy a moderátorokhoz, esetleg a kérdés topic-ba írjak, így itt állapodtam meg.)
2014. július 05. 22:16
Kedves moderátorok!
Nem tudom, hogy mi okból kifolyólag került ez: starity.hu/sztarok/jackie-chan/ a lap a Starity profilra a pályázat helyett, de ha van rá esély én szívesen szerkeszteném!
Köszönöm.
Nem tudom, hogy mi okból kifolyólag került ez: starity.hu/sztarok/jackie-chan/ a lap a Starity profilra a pályázat helyett, de ha van rá esély én szívesen szerkeszteném!
Köszönöm.
2014. július 05. 22:30
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Szeretném elkérni ezt az adatlapot, mert már másfél éve nem szerkesztették, és a szerkesztő sem aktív. (januárban lépett be utoljára)
2014. július 06. 07:01
Idézet (Angel @ 2014.07.05. 22:01)
Sziasztok!
Nos az a munkásságától függ.
Idézet (Mini AJ @ 2014.07.05. 22:16)
Kedves moderátorok!
Köszönöm.
Köszönöm.
Nem, még most sem lehet ezer alatti lapot elkérni. Mr Chan pedig nyilván elkerülte a figyelmünk az átcsatolásnál.
2014. július 06. 10:32
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Idézet (Lizzy Lewis @ 2014.07.06. 07:01)
Nos az a munkásságától függ.
Hát régi (A buszon) sorozatban játszottak (Bob Grant és Reg Varney) , és még láttam néhány filmet tőlük..
2014. július 06. 10:33
|
|
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline
|
Megkérnék egy kedves moderátort, hogy Gömöri András Mété és Veréb Tamás adatlapjaimat csatolják EscalusNightray felhasználónak. Köszönöm!
2014. július 06. 10:49
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
Idézet (Angel @ 2014.07.06. 10:32)
Hát régi (A buszon) sorozatban játszottak (Bob Grant és Reg Varney) , és még láttam néhány filmet tőlük..
Idézet (Lizzy Lewis @ 2014.07.06. 10:38)
Hozd létre őket, aztán majd látjuk mi lesz. 
Rendben, és köszönöm a gyors csatolást is Lizzy!
2014. július 06. 14:07
Sziasztok!
Nagyon nem szeretnék ezzel a kavarás nagy mestere lenni,de szeretném elkérni Bethany Mota(http://starity.hu/sztarok/bethany-mota/)lapját PunkBarbie felhasználótól.Ha jól emlékszem,az életrajzát még az előző tulajdonosa írta,nincs átfogalmazva,és az utolsó frissítést is Moderátor végezte,mert nem olvasta el a szabályzatot,és ennek hiányában félalakos képet töltött fel!
Előre is köszönöm!
xoxo Elyna
Nagyon nem szeretnék ezzel a kavarás nagy mestere lenni,de szeretném elkérni Bethany Mota(http://starity.hu/sztarok/bethany-mota/)lapját PunkBarbie felhasználótól.Ha jól emlékszem,az életrajzát még az előző tulajdonosa írta,nincs átfogalmazva,és az utolsó frissítést is Moderátor végezte,mert nem olvasta el a szabályzatot,és ennek hiányában félalakos képet töltött fel!
Előre is köszönöm!
xoxo Elyna
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: