Sziasztok!
Megbeszéltünk ianninával egy cserét. Hozzá az ő lapját, hozzám pedig őt csatoljátok, légyszi.
Előre is köszönjük!
Adatlapos topik
2014. július 24. 14:22
Idézet (Darkness @ 2014.07.24. 13:07)
Sziasztok!
Annyit lehet tudni, hogy mikor lesz időtök nekiülni megnézni a beküldött adatlapokat?
Annyit lehet tudni, hogy mikor lesz időtök nekiülni megnézni a beküldött adatlapokat?
Ha jól tudom, 3 adatlap-Moderátor van!
ToTo ezzel a lapos-javítgatós dologgal foglalkozott,
Lizzy a kéréseket teljesíti,
Bessie az adatlapokat hagyja jóvá!
Bessie a múltkor írta nekem (miután megkérdeztem, hogy miújság Nicole lapjával) , hogy rengeteg lap vár jóváhagyásra és konkréten el van havazva!
Kicsit időigényes ezeket végignézni, főleg úgy, hogy sokan ázsiai sztárokat küldenek be, és ugye azokat nehéz nyomon követni, hogy nem-e hoztak már létre neki, kinek hogyan írják a nevét, van-e ellenőrző oldal. Nem is beszélve azokról, akik vicces kedvükben vannak és mindenféle adatlapokat beküldenek, vagy az önjelölt sztárok.
De szerintem írj Bessie-nek, ő többet tud mondni!
2014. július 24. 14:25
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (June @ 2014.07.24. 14:22)
Ha jól tudom, 3 adatlap-Moderátor van!
Bessie a múltkor írta nekem (miután megkérdeztem, hogy miújság Nicole lapjával) , hogy rengeteg lap vár jóváhagyásra és konkréten el van havazva!
Kicsit időigényes ezeket végignézni, főleg úgy, hogy sokan ázsiai sztárokat küldenek be, és ugye azokat nehéz nyomon követni, hogy nem-e hoztak már létre neki, kinek hogyan írják a nevét, van-e ellenőrző oldal. Nem is beszélve azokról, akik vicces kedvükben vannak és mindenféle adatlapokat beküldenek, vagy az önjelölt sztárok.
Köszönöm a választ
Zavarni igazán nem akarom, pláne, hogy így is van elég dolga
2014. július 24. 14:52
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Idézet (Lilla06 @ 2014.07.24. 13:46)
Sziasztok!
Megbeszéltünk ianninával egy cserét. Hozzá az ő lapját, hozzám pedig őt csatoljátok, légyszi.
Előre is köszönjük!
Előre is köszönjük!
Köszönjük a villámgyors csatolást, Lizzy!
1 felhasználónak tetszik:
iannina
2014. július 24. 16:49
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
Sziasztok! Szeretném elkérni David Conrad adatlapját. Köszönöm szépen
2014. július 24. 16:56
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
Idézet (lucymharding @ 2014.07.24. 16:49)
Sziasztok! Szeretném elkérni David Conrad adatlapját. Köszönöm szépen
Köszönöm a gyors csatolást!
2014. július 24. 23:51
Sziasztok!
Janelle Monáe a Starity profilon van, és szeretném rendbe szedni, vagy ha pályázat van rá kiírva megpályázni! Előre is köszi!
Janelle Monáe a Starity profilon van, és szeretném rendbe szedni, vagy ha pályázat van rá kiírva megpályázni! Előre is köszi!
2014. július 25. 01:02
Szeretném elkérni Rob Zombie lapját, ugyanis egy éve nem volt szerkesztve, és a szerkesztője is inaktív. http://starity.hu/sztarok/rob-zombie/
2014. július 25. 09:32
bogicica2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 215 Csatolások: 32 Azonosító: 158754 offline |
Sziasztok Szeretném elkérni http://starity.hu/sztarok/valeria-baroni/ lapját,mivel tavaly volt szerkesztve(november) és irtam a szerkesztőjének is,de nem válaszol.Előre is köszönöm
2014. július 25. 11:03
Sziasztok!
Szeretném elkérni Ben Bruce lapját, ugyanis nincs életrajza, és a szerkesztője is inaktív.
Életrajz részlet:
Ben Bruce az Asking Alexandria alapítója.
Először Dubai-ban alapította meg a zenekart, és nem sokkal az alakulásuk után ki is adták első albumukat, mely a The Irony of Your Perfection címet viseli. Az album megjelenése után a zenekar feloszlott.
Ben 2008-ban tért vissza Angliába, és nem állt szándékában újból zenekart alapítani. A visszaköltözése után mégis új tagokat talált, így megalakult a zenekar, szintén Asking Alexandria névvel, habár Ben egy interjúban elárulta, hogy a zenekar tagokban is, és stílusban is más, mint a Dubai-ban alapított. Ekkor Amerikába utaztak, ahol a zenekar sikeres lett. Ben a zenekar gitárosa és néhány dalban énekel is.
Ben 2013-ban feleségül vette barátnőjét, Samantha Cassaro-t. Az esküvőn természetesen az AA tagjai is részt vettek.
Szeretném elkérni Ben Bruce lapját, ugyanis nincs életrajza, és a szerkesztője is inaktív.
Életrajz részlet:
Ben Bruce az Asking Alexandria alapítója.
Először Dubai-ban alapította meg a zenekart, és nem sokkal az alakulásuk után ki is adták első albumukat, mely a The Irony of Your Perfection címet viseli. Az album megjelenése után a zenekar feloszlott.
Ben 2008-ban tért vissza Angliába, és nem állt szándékában újból zenekart alapítani. A visszaköltözése után mégis új tagokat talált, így megalakult a zenekar, szintén Asking Alexandria névvel, habár Ben egy interjúban elárulta, hogy a zenekar tagokban is, és stílusban is más, mint a Dubai-ban alapított. Ekkor Amerikába utaztak, ahol a zenekar sikeres lett. Ben a zenekar gitárosa és néhány dalban énekel is.
Ben 2013-ban feleségül vette barátnőjét, Samantha Cassaro-t. Az esküvőn természetesen az AA tagjai is részt vettek.
2014. július 25. 11:37
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Szeretném elkérni Nick Roux adatlapját, mivel 2013 decembere óta nem szerkesztették.
2014. július 25. 11:53
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
kezdődik újra
18 felhasználónak tetszik:
Lilla06,
FruFruChan,
Bogi13,
silenc,
Darkness,
rammievengeance,
bogicica2000,
idone,
Shenayla,
Szandi0820,
Ildikócska10,
Beyla,
Betti90,
LexiCobain,
Lindsay019,
lucymharding,
kurrek,
samteatime
2014. július 25. 13:17
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Bessie @ 2014.07.25. 11:53)
kezdődik újra
Reménykedek benne, hogy aki beküldte Magdi anyust, nem hitte el, hogy meghalt...
11 felhasználónak tetszik:
FruFruChan,
Shenayla,
Darkness,
Szandi0820,
Ildikócska10,
Beyla,
LexiCobain,
Lindsay019,
kurrek,
Bessie,
lucymharding
2014. július 25. 13:38
Idézet (bogicica2000 @ 2014.07.25. 09:32)
Sziasztok Szeretném elkérni http://starity.hu/sztarok/valeria-baroni/ lapját,mivel tavaly volt szerkesztve(november) és irtam a szerkesztőjének is,de nem válaszol.Előre is köszönöm
http://starity.hu/sztarok/valeria-baroni/ lapjával kapcsolatban én is írtam a szerkesztőjének viszont nekem vissza írt pár napja és megbeszéltük, hogy cserélünk viszont azt még nem hogy kit.
2014. július 25. 13:44
bogicica2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 215 Csatolások: 32 Azonosító: 158754 offline |
Idézet (Vanessa97 @ 2014.07.25. 13:38)
http://starity.hu/sztarok/valeria-baroni/ lapjával kapcsolatban én is írtam a szerkesztőjének viszont nekem vissza írt pár napja és megbeszéltük, hogy cserélünk viszont azt még nem hogy kit.
Jah,akkor bocsánat,nem tudtam.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.