Mivel én adatlapokkal egyáltalán nem foglalkozom, így amit most leírok, azt globális moderátorként írom.
Fontosnak tartom, hogy újra, és újra leírjuk azt, amit már megtettem korábban én is, és a többi moderátor is, de úgy tűnik, hogy szükség van rá. Azzal, hogy valaki Kiemelt tagságra pályázik, még egyáltalán nem biztos, hogy tényleg az is lesz. Sőt.
Idézet
Kiemelt tag úgy lehet valakiből, ha aktív az oldalon, akár képek feltöltésében, akár a tagoknak való segítségnyújtásban. Kb. 20.000 feltöltött kép után van lehetőség arra, hogy az adott tagot Kiemeltnek jelöljük. Viszont ez nem azt jelenti, hogy automatikusan Kiemelt lesz mindenki, aki elérte ezt a számot, ez csak lehetőség. És a képek mennyisége sem mehet a minőség rovására, vagyis a bélyeg méretű, kiguglizott, tag-okkal gazdagon ellátott képek nem számítanak, és egyébként is törlésre kerülnek.
Lényeges a több éves aktív tagság, de az egyénfüggő, hogy ténylegesen mennyi idő után lesz valaki Kiemelt tag. Szerintem ezt a már Kiemelt tagok meg is tudják erősíteni. Kiemeltnek ajánlani valakit a jelenlegi Kiemelt tagok, és a Moderátorok tudnak. Optimális esetben egyszerű többség kell ahhoz, hogy elfogadott legyen.
Kiemelném, hogy kizáró ok, ha valaki korábban kitiltást kapott valamiért (még ha csak egy napot is), ha túl sok felesleges témát nyit. És a legfontosabb, hogy akkor lesz valaki ténylegesen Kiemelt tag, ha arra Freeze is rábólint.
Az idézett rész nem most lett kitalálva, ez számos topikban le van írva, utánakereshető. Hogy csak egy példát említsek, a
Kérdés topikban biztosan megtaláljátok.
Személyes megjegyzésem, hogy a Kiemelt tagság nem úgy működik, mint a kitüntetés rendszer, hogy elérsz egy szintet, és automatikusan megkapod. Ezt (is), mint ahogy oly sok dolgot az életben ki kell érdemelni, és tetszik, nem tetszik, vannak jó néhányan az oldal tagjai közül, akik egyáltalán nem érdemesek egy Kiemelt tagságra.