Starity

Adatlapos topik

332 oldal 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 14. 10:50 #5621
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Kazuo @ 2014.08.09. 15:19)
Üdvözletem mindenkinek!
Szomorúan tapasztaltam, hogy nyári szünet ide vagy oda, nincs semennyi időm se arra, hogy kellő figyelmet fordítsak az összes lapomra, pedig reménykedtem benne, hogy a több, mint kettőhónapos szabadság alatt lesz elég időm. Végiggondoltam a helyzetet és ráeszméltem arra, hogyha beindul az iskola, akkor még úgyse lesz időm arra, hogy szerkesszem őket. Ezért néhánytól fájó szívvel, de megválnék és úgy döntöttem, hogy csakis a nagy kedvenceimet tartom meg. Viszont a lapokról csakis felelős szerkesztő javára szeretnék lemondani - tehát nem érdekelnek az olyan emberek, akik Google fordítós, Wikipédiáról kimásolt lapokat szerkesztenek, gyűjtik a lapokat vagy csak a profilképet cserélgetik minden hónapban. Privát üzenetben várom a jelentkezőket és ha esetleg többen érdeklődnének az adott lap iránt, akkor majd én kiválasztom a leendő tulajdonost néhány szempont alapján. Hátam mögött nem ér ellopni egy lapot, jobb, ha tiszta lappal játszik mindenki.
Ha esetleg átadásra kerül egy lap, de úgy érzi a szerkesztő, hogy nem tud többet hozzátenni az életrajzhoz, akkor legyen szíves NE kitörölni a nevem az életrajz végéről, mert hidd el, nagyon sok időmbe telt, mire összeszedtem azokat az infókat az adott emberkéről.
Tehát róluk lenne szó:
○ Allen Haff
○ Donnie Wahlberg
○ Masanobu Ando
○ Genevieve (Cortese) Padalecki
○ Kiss Ádám
○ Danijela Dimitrovska
○ Kirk Acevedo
○ Matthew Leitch
○ Peter Youngblood Hills
○ Rick Gomez
○ Shane Taylor
Még mielőtt átadásra kerülnének a lapok, szeretnék tisztázni valamit: Nem érdekel, hogy ki kicsoda, milyen titulusa van, hány éve van a Starityn, hány éves, kit szeret és kit nem, mennyi közös kedvencünk van és ezekhez hasonló nyalánkságok, nálam csupán az dominál, hogy megfelelő kezekbe fog-e kerülni a sztáradatlap. Engem ez érdekel.
A többi lapomtól pedig nem kívánok megválni, tehát azokról ne is beszéljünk. Eléggé tisztességtelenül jó ajánlatot kellene tennie a tagnak, hogy azt elcseréljem.

Mindjárt itt a vasárnap és aki még szeretne, az "feliratkozhat" a listára! happy.gif
2014. augusztus 14. 10:51 #5622
Dollypop
Dollypop
visszatérő vendég
Hozzászólás: 191
Csatolások: 73
Azonosító: 223484
Sziasztok!
Szeretném elkérni Bridgit Mendleradatlapját (Már több mint 1 éve nem volt frissítve) Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2014. augusztus 14. 10:53 #5623
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Dollypop @ 2014.08.14. 10:51)
Sziasztok!
Szeretném elkérni Bridgit Mendleradatlapját (Már több mint 1 éve nem volt frissítve) Előre is köszönöm! meghajolo.gif

1000 alatti lapot csakis pályázat útján lehet megkapni!
2 felhasználónak tetszik: Shenayla, Szandi0820
2014. augusztus 14. 11:41 #5624
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Elszeretném kérni az ő lapját!Előre is köszönöm!

Celina Sinden 1987. július 31.-én született Londonban.Eddig csak a 2010-es Szomszédom kutyája című filmben szerepelt és jelenleg a Reign című sorozatban láthatjuk,mint Greer ,aki Mary a Skótok királynőjének az udvarhölgye.A sorozat második évadja hamarosan várható.
2014. augusztus 14. 12:41 #5625
- törölt felhasználó -    
Üdv hi.gif

Szeretném elkérni Lizzie Brocheré lapját, ugyanis lassan 2 éve nem nyúltak hozzá, valamint a szerkesztője október óta nem járt a fórumon. Mivel nincs életrajza, a szabályoknak megfelelően írtam egy rövid összefoglalót, amit természetesen később bővítenék.

Lizzie Brocheré 1985. máricus 22-én látta meg a napvilágot a Franciaországban található Párizsban. 2001 óta színésznőként tevékenykedik. Első szerepét a Margaux Valence: Le secret d'Alice című francia filmben kapta, ezek után több ismert, hazájából származó sorozatban kapott epizódszerepet. Főszereplője volt a Le chant des mariées című filmben 2008-ban. Visszatérő szereplő volt a Párizsi helyszínelők című sorozatban. A világ mégis a népszerű American Horror Story című sorozatban ismerte meg igazán, ahol az Asylum alcímre hallgató második évadban Grace bőrébe bújt. Jelenleg a Full Contact című filmen dolgozik.
2014. augusztus 14. 14:07 #5626
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Az ő adatlapját átadom neki
Előre is köszönjük meghajolo.gif
2014. augusztus 14. 14:31 #5627
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném elkérni Eddie Van Halen lapját, ugyanis 2011-ben volt utoljára szerkesztve, nincs életrajza és a szerkesztője is inaktív.
Rövid életrajz:
Eddie Van Halen egy holland születésű, amerikai gitáros, producer és billentyűs. Alapítótagja a Van Halen nevű hard rock együttesnek. A banda 1978-ban adta ki első lemezét. 2000-ben az együttes feloszlott, ám 2004-ben és 2005-ben ismét turnéztak, a további együttműködés viszont ezzel abba is maradt. 2007-ben ismét turnézni kezdtek, de az együttes felállása változott annyiban, hogy Eddie fia (aki akkor mindössze 15 éves volt) lett a basszusgitáros.
2014. augusztus 14. 15:22 #5628
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Szeretném kérni, hogy az Ő lapját csatoljátok át hozzá, hozzám pedig az Ő lapját, mert cseréltünk. Köszönöm szépen! meghajolo.gif
2014. augusztus 14. 18:54 #5629
Liannet
Liannet
visszatérő vendég
Hozzászólás: 132
Csatolások: 311
Azonosító: 229702
Légyszives átcsatolnátok LaryXD-hez Virna Flores lapját hozzám pedig Christian Meier lapját!
2014. augusztus 14. 19:22 #5630
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!Vidorka engedéjével kérlek csatoljátok át hozzám nánási Pál és Aimee Garcia lapját,köszönöm. smileeee.gif
2014. augusztus 14. 19:55 #5631
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Nincs életrajza és majdnem három éve nem frissítették:

http://starity.hu/sztarok/john-jarratt/

Szeretném elkérni őt.

John Jarratt ausztrál színész, producer és rendező 1951. augusztus 5-én született Wongawilli-ben, egy Wollongong közeli kisvárosban, Új-Dél-Walesben.
Legismertebb szerepe a Wolf Creek című sorozat címszerepe, Mick Taylor, de a magyar közönség inkább a McLeod's Daughters (McLeod lányai) című sorozatból ismerheti.
1973-ban végzett a National Institute of Dramatic Art-on, két évvel később pedig megkapta első szerepét a The Great Macarthy című filmben.
Háromszor nősült és hat gyermeke született.
2014. augusztus 14. 22:21 #5632
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Padma Lakshmi Susan Coffey és Cassidy Gard-ot szeretném smileeee.gif
2014. augusztus 14. 22:23 #5633
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Szeretnék Palvin Barbara szerkesztője lenni. Már vagy 1 éve nem volt frissítve és a profilkép már több éve nem volt frissítve.De ha valakinek már nem kell egy profil írjon nekem
2014. augusztus 14. 22:35 #5634
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.08.14. 22:23)
Szeretnék Palvin Barbara szerkesztője lenni. Már vagy 1 éve nem volt frissítve és a profilkép már több éve nem volt frissítve.De ha valakinek már nem kell egy profil írjon nekem

Szerintem mielőtt elkérsz egy lapot, nézd át az első oldalon található szabályzatot! wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Misuzu86, Darkness
2014. augusztus 14. 23:49 #5635
- törölt felhasználó -    
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.08.14. 22:23)

a profilkép cseréhez annyit fűznék hozzá, hogy Cynthia nem az a tag aki csak a profilképeket cserélgeti. rolleyes.gif
de ha valami bajod van, írsz a szerkesztőjének, hiszen Cini még senkinek nem harapta le a fejét,mert rá mert írni.
de előtte olvass szabályzatot, hiszen a Moderátoroknak 1 azaz 1 év a szerkesztési határidejük. És nem provokálni akarlak, de nem tudsz számolni, mert most Augusztus van, és Cynthia pedig tavaly Novemberben frissítette utoljára. matek... rolleyes.gif
12 felhasználónak tetszik: Bessie, kurrek, Angel, Szandi0820, joe_r, Misuzu86, Shenayla, FruFruChan, LexiCobain, lucymharding, idone, Darkness
2014. augusztus 15. 11:47 #5636
- törölt felhasználó -    
Köszönöm a csatolásokat, Lizzy. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: menthol
2014. augusztus 15. 11:56 #5637
kia08
kia08
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 50334
Azonosító: 179313
Szeretném elkérni a Starity profilról Haley Ramm adatlapját.
Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2014. augusztus 15. 12:15 #5638
- törölt felhasználó -    
Üdv happy.gif

Megírtam Bruna Marquezine adatlapjához az életrajzot:

Karrier

Bruna Marquezine főszereplője az Em Família című Brazil szappanoperának amit a Globo televízió főműsoridőben sugároz. Ő játsza Roseli-t a John Swetnam által rendezett Uri Singer filmben.

Magánélet

2013-ban Bruna az FC Barcelona és a brazil nemzetközi labdarúgójával Neymar-ral járt, kapcsolatuk véget ért február 11-én. Azonban 2014-ben látták csókolózni a párt amíg Neymar a 2014-es világbajnoksági kiképzésen volt Brazíliában. Augusztusban megerősítette, hogy kapcsolatuk újra véget ért.

remélem hogy jó unsure.gif és természetesen majd hosszabbítom happy.gif
2014. augusztus 15. 13:35 #5639
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Kazuo @ 2014.08.09. 15:19)
Üdvözletem mindenkinek!
Szomorúan tapasztaltam, hogy nyári szünet ide vagy oda, nincs semennyi időm se arra, hogy kellő figyelmet fordítsak az összes lapomra, pedig reménykedtem benne, hogy a több, mint kettőhónapos szabadság alatt lesz elég időm. Végiggondoltam a helyzetet és ráeszméltem arra, hogyha beindul az iskola, akkor még úgyse lesz időm arra, hogy szerkesszem őket. Ezért néhánytól fájó szívvel, de megválnék és úgy döntöttem, hogy csakis a nagy kedvenceimet tartom meg. Viszont a lapokról csakis felelős szerkesztő javára szeretnék lemondani - tehát nem érdekelnek az olyan emberek, akik Google fordítós, Wikipédiáról kimásolt lapokat szerkesztenek, gyűjtik a lapokat vagy csak a profilképet cserélgetik minden hónapban. Privát üzenetben várom a jelentkezőket és ha esetleg többen érdeklődnének az adott lap iránt, akkor majd én kiválasztom a leendő tulajdonost néhány szempont alapján. Hátam mögött nem ér ellopni egy lapot, jobb, ha tiszta lappal játszik mindenki.
Ha esetleg átadásra kerül egy lap, de úgy érzi a szerkesztő, hogy nem tud többet hozzátenni az életrajzhoz, akkor legyen szíves NE kitörölni a nevem az életrajz végéről, mert hidd el, nagyon sok időmbe telt, mire összeszedtem azokat az infókat az adott emberkéről.
Tehát róluk lenne szó:
○ Allen Haff
○ Donnie Wahlberg
○ Masanobu Ando
○ Genevieve (Cortese) Padalecki
○ Kiss Ádám
○ Danijela Dimitrovska
○ Kirk Acevedo
○ Matthew Leitch
○ Peter Youngblood Hills
○ Rick Gomez
○ Shane Taylor
Még mielőtt átadásra kerülnének a lapok, szeretnék tisztázni valamit: Nem érdekel, hogy ki kicsoda, milyen titulusa van, hány éve van a Starityn, hány éves, kit szeret és kit nem, mennyi közös kedvencünk van és ezekhez hasonló nyalánkságok, nálam csupán az dominál, hogy megfelelő kezekbe fog-e kerülni a sztáradatlap. Engem ez érdekel.
A többi lapomtól pedig nem kívánok megválni, tehát azokról ne is beszéljünk. Eléggé tisztességtelenül jó ajánlatot kellene tennie a tagnak, hogy azt elcseréljem.

Azt azért had tegyem már hozzá, hogy az olyan emberek, akik egy-két lapjuk kivételével az összeset cserélik minden héten más felállásban, azok kíméljenek meg engem! mad.gif Nem azért akarom átadni a lapokat, hogy utána cserélgesse az új tulaja! mad.gif
7 felhasználónak tetszik: idone, Nina 10, kurrek, Angel, Bessie, Szandi0820, Darkness
2014. augusztus 15. 14:19 #5640
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Helló!
Szeretném elkérni őt és őt.

Galder sokak számára a Dimmu Borgir szimfonikus black metal zenekarból lehet ismerős, melynek 1999 óta a tagja, az első lemezt, melyen az ő munkája is hallható 2001-ben adták ki. Azóta öt stúdiólemez elkészítésében is segédkezett. Emellett az Old Man's Child nevű zenekar alapítója, melynek jelenleg egyedüli tagja, viszont a továbbiakban is fenntartja a zenekart, melynek eddigi legutolsó lemeze 2009-ben került forgalomba.
332 oldal 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!