én is köszönném segítőkészségedet és gyorsaságodat Lizzy!
-Jennie
Adatlapos topik
2014. augusztus 25. 17:35
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline |
Sziasztok!
Briguss0205 át adta nekem Bianca Bree adatlapját!
Kérlek ha lesz időtök csatoljátok hozzám!
Köszönöm szépen előre is!
thumbsup.gif meghajolo.gif
http://starity.hu/sztarok/bianca-bree/
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/388829-adatlapos-topik/oldal/288/#ixzz3BQ0SxLXT
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/388829-adatlapos-topik/oldal/288/#ixzz3BQ0SxLXT
2014. augusztus 25. 17:55
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25036 Csatolások: 2326988 Azonosító: 180890 offline |
Sziasztok! El szeretném kérni Zedd adatlapját, amennyiben lehetséges. Köszönöm
Zedd orosz-német származású zenész, DJ és producer. Karrierje 2002-ben vette kezdetét, amikor is a német Dioramic banda tagja volt. Több eredeti valamint több remixelt dallal is rendelkezik. Olyan eloadókkal működött közre, mint Justin Bieber, Lady Gaga és a The Black Eyed Peas. Zedd két remixdalt készített a botrányhősnő, Lady Gaga harmadik korongjához, amelyek az énekesnő Born This Way albumának különleges kiadásán kaptak helyet. Első önnáló korongját, 2012-ben adta ki az Interscopepal karöltve. Az albumon megtalálható a Ryan Tedderrel készített közös dala, a Los tat Sea.
Zedd orosz-német származású zenész, DJ és producer. Karrierje 2002-ben vette kezdetét, amikor is a német Dioramic banda tagja volt. Több eredeti valamint több remixelt dallal is rendelkezik. Olyan eloadókkal működött közre, mint Justin Bieber, Lady Gaga és a The Black Eyed Peas. Zedd két remixdalt készített a botrányhősnő, Lady Gaga harmadik korongjához, amelyek az énekesnő Born This Way albumának különleges kiadásán kaptak helyet. Első önnáló korongját, 2012-ben adta ki az Interscopepal karöltve. Az albumon megtalálható a Ryan Tedderrel készített közös dala, a Los tat Sea.
2014. augusztus 25. 19:35
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline |
Idézet (nenezita @ 2014.08.25. 17:35)
Sziasztok!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
2014. augusztus 25. 19:55
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25036 Csatolások: 2326988 Azonosító: 180890 offline |
Idézet (idone @ 2014.08.25. 17:55)
Sziasztok! El szeretném kérni Zedd adatlapját, amennyiben lehetséges. Köszönöm
Nagyon szépen köszönöm az adatlapot
2014. augusztus 25. 20:59
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
hali!
Szeretném elkérni Sam Smith adatlapját, hiszen nincs bio, lejárt a szerkesztési határidő és a felhasználó sem aktív.
Életrajz:
Korai évek
Sam Smith Londonban született 1992. május 19-én. A városban nőtt fel. 2007-ben a Youth Music színházban kezdte meg a karrierjét, az Oh! Carol! produkcióban. Éveken keresztül tanulta a jazz zenét és a zongorást Joanna Ede szárnyai alatt.
Vallásos iskolába járt, ahol tagja volt a népszerű kórusnak, a Cantate Youth-nak.
Jó módú családja van, akik mindig támogatták a karrierjét. Édesanyja 2009-ben aktívan foglalkozni kezdett vele, és komoly pénzeket ölt a befutásába.
Harmad ágon Lilly Allen unokatestvére.
Karrier:
Breakthrough (2012-2013)
2012 októberében közreműködött Disclosure kislemezében, a Latchben. 2013 februárjában megjelentette a debütáló single-jét, a népszerű Lay Me Downt.
Mindeközben a Naughty Boy kislemezében is szerepet kapott, a La La La-ban.
Megjelentett egy EP-t, amin négy dal kapott helyet (beleértve a Lay Me Downt). A Stay With Me premierje 2013. május 26-án volt a BBC rádióban, amivel megnyerte a BRIT Critics' Choice-díjat.
In the Lonely Hour (2013-napjainkig)
A Stay With Me áttörő sikert hozott számára, aminek hullámai éppen elérték hazánkat és az Egyesült Államokat. Smith dolgozni kezdett az első lemezén, ami az In the Lonely Hour címet kapta. A Money On My Mind 2014. február 14-én jelent meg, míg a lemeze május 26-án, a Capitol Records gondozása alatt. Az albumot a viszonzatlan szerelmeiről írta, hiszen eddig senki nem érdeklődött felé.
2014 januárjában elindította az amerikai karrierjét is, fellépett olyan műsorokban, mint a Late Night With Jimmy Fallon és Saturday Night Live (előadva a Stay with Me-t és a Lay Me Downt).
Időközben a Lay Me Downt elkezdték összehasonlítani Avicii és Adam Lambert közös felvételével, ami ugyanezt a címet kapta. "Adam Lambert egyszerűen lenyűgöző. Adam folytasd, amit csinálsz, mert fantasztikus vagy. Sokkal régebb óta van a szakmában mint én, szóval próbálom senkihez sem hasonlítani magamat, teljesen mások vagyunk."
Smith előadta az Államokban népszerű Stay With Me-t a 31. MTV Video Music Awardson, 2014. augusztus 24-én.
Magánélet
Sam Smith júniusban coming-outtal jelentkezett. "Soha nem volt kapcsolatom ezelőtt. Egyedül egyoldalú párkapcsolataim voltak, ahol a partnerem nem szeretett viszont. Azt hiszem, mindig a rossz úthoz vonzódom. “In the Lonely Hour” egy srácról szól, akibe beleszerettem tavaly és ő nem viszonozta az érzéseimet. Már túl vagyok rajta, de nagyon sötét időszakon mentem át. A tény miatt, hogy senki nem szeretett ezelőtt, nagyon magányosnak éreztem magam. Rossz dolgokra gondoltam, és csak arra tudtam gondolni, válasszam a boldogságot vagy a fájdalmat?"
Szeretném elkérni Sam Smith adatlapját, hiszen nincs bio, lejárt a szerkesztési határidő és a felhasználó sem aktív.
Életrajz:
Korai évek
Sam Smith Londonban született 1992. május 19-én. A városban nőtt fel. 2007-ben a Youth Music színházban kezdte meg a karrierjét, az Oh! Carol! produkcióban. Éveken keresztül tanulta a jazz zenét és a zongorást Joanna Ede szárnyai alatt.
Vallásos iskolába járt, ahol tagja volt a népszerű kórusnak, a Cantate Youth-nak.
Jó módú családja van, akik mindig támogatták a karrierjét. Édesanyja 2009-ben aktívan foglalkozni kezdett vele, és komoly pénzeket ölt a befutásába.
Harmad ágon Lilly Allen unokatestvére.
Karrier:
Breakthrough (2012-2013)
2012 októberében közreműködött Disclosure kislemezében, a Latchben. 2013 februárjában megjelentette a debütáló single-jét, a népszerű Lay Me Downt.
Mindeközben a Naughty Boy kislemezében is szerepet kapott, a La La La-ban.
Megjelentett egy EP-t, amin négy dal kapott helyet (beleértve a Lay Me Downt). A Stay With Me premierje 2013. május 26-án volt a BBC rádióban, amivel megnyerte a BRIT Critics' Choice-díjat.
In the Lonely Hour (2013-napjainkig)
A Stay With Me áttörő sikert hozott számára, aminek hullámai éppen elérték hazánkat és az Egyesült Államokat. Smith dolgozni kezdett az első lemezén, ami az In the Lonely Hour címet kapta. A Money On My Mind 2014. február 14-én jelent meg, míg a lemeze május 26-án, a Capitol Records gondozása alatt. Az albumot a viszonzatlan szerelmeiről írta, hiszen eddig senki nem érdeklődött felé.
2014 januárjában elindította az amerikai karrierjét is, fellépett olyan műsorokban, mint a Late Night With Jimmy Fallon és Saturday Night Live (előadva a Stay with Me-t és a Lay Me Downt).
Időközben a Lay Me Downt elkezdték összehasonlítani Avicii és Adam Lambert közös felvételével, ami ugyanezt a címet kapta. "Adam Lambert egyszerűen lenyűgöző. Adam folytasd, amit csinálsz, mert fantasztikus vagy. Sokkal régebb óta van a szakmában mint én, szóval próbálom senkihez sem hasonlítani magamat, teljesen mások vagyunk."
Smith előadta az Államokban népszerű Stay With Me-t a 31. MTV Video Music Awardson, 2014. augusztus 24-én.
Magánélet
Sam Smith júniusban coming-outtal jelentkezett. "Soha nem volt kapcsolatom ezelőtt. Egyedül egyoldalú párkapcsolataim voltak, ahol a partnerem nem szeretett viszont. Azt hiszem, mindig a rossz úthoz vonzódom. “In the Lonely Hour” egy srácról szól, akibe beleszerettem tavaly és ő nem viszonozta az érzéseimet. Már túl vagyok rajta, de nagyon sötét időszakon mentem át. A tény miatt, hogy senki nem szeretett ezelőtt, nagyon magányosnak éreztem magam. Rossz dolgokra gondoltam, és csak arra tudtam gondolni, válasszam a boldogságot vagy a fájdalmat?"
2014. augusztus 25. 21:01
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Megbeszéltem _ToTo_-val pár dolgot. Pályázat most egy ideig nem lesz, hanem folytatódik a laprendbeszedési akció. Lényeget már tudjátok. Ha nem, itt a lényeg:
_ToTo_ átnézi a Staritys profilt, onnan miket kellene még frissíteni, de ti abban tudnátok segíteni, hogy ha találtok olyan profilt, ahol sok a szerkesztetlen lap, rég volt frissítve, az elkülditek neki. Cserébe pedig választhattok a Starity_ezer_alatt profil lapjaiból.
Újra indul a lapok rendbeszedése!
_ToTo_ átnézi a Staritys profilt, onnan miket kellene még frissíteni, de ti abban tudnátok segíteni, hogy ha találtok olyan profilt, ahol sok a szerkesztetlen lap, rég volt frissítve, az elkülditek neki. Cserébe pedig választhattok a Starity_ezer_alatt profil lapjaiból.
21 felhasználónak tetszik:
zsofeeh,
Jolie_77,
Szandi0820,
kurrek,
LexiCobain,
Selz1992,
Beyla,
FruFruChan,
Glamster,
lucymharding,
Ildikócska10,
rammievengeance,
Shenayla,
Lindsay019,
idone,
Angel,
Bogiboszi,
AmyVie,
Betti90,
Sellőgirl,
Darkness
2014. augusztus 25. 21:29
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Én azt szeretném kérdezni, hogy a heti Martina Stoessel pályázat is elmarad?? Vagy ez csak a jövő héttől lép életbe csak mert ahogy írtad Martinára sokan jelentkeztek/tünk
Idézet (Bessie @ 2014.08.25. 21:01)
Megbeszéltem _ToTo_-val pár dolgot. Pályázat most egy ideig nem lesz, hanem folytatódik a laprendbeszedési akció. Lényeget már tudjátok. Ha nem, itt a lényeg:
Újra indul a lapok rendbeszedése!
2 felhasználónak tetszik:
Ildikócska10,
Betti90
2014. augusztus 25. 21:39
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Idézet (Bessie @ 2014.08.25. 21:01)
hogy ha találtok olyan profilt, ahol sok a szerkesztetlen lap, rég volt frissítve, az elkülditek neki.
Itt, a topikban írjuk le a felhasználók nevét, vagy keressük fel üzenetben _ToTo_-t? Bocsi, ha csak én nem értem, de inkább megkérdezem, mielőtt ide tenném be a lapokat, vagy privátban zaklatnék velük bárkit is. Valamint engem is érdekelne az eheti pályázatos dolog, amit előttem írt Shenayla.
2014. augusztus 25. 22:19
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
elmarad mindkettő. Ezért elnézést kérek tőletek. Szerintem az a legtisztább, ha vele beszélitek meg, hogy milyen lapokért jelentkeztek a jövőben. Ha megdumcsiztátok utána beírhatjátok ide is, vagy ahogy gondoljátok.
szerk.: és igen valóban többen érdeklődtetek Martina felől, de én meg azt nem tudtam, hogy ToTo-tól levélben már elkérte valaki. Ez van, ha nem egyeztetünk.
szerk.: és igen valóban többen érdeklődtetek Martina felől, de én meg azt nem tudtam, hogy ToTo-tól levélben már elkérte valaki. Ez van, ha nem egyeztetünk.
9 felhasználónak tetszik:
Shenayla,
Bogiboszi,
idone,
Ildikócska10,
Selz1992,
lucymharding,
Lindsay019,
FruFruChan,
rammievengeance
2014. augusztus 25. 23:33
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok a következő lapokat hozzájuk:
George Shelleyt idonehoz
Josh Cuthbertet Ildikócska10hez
Perrie Edwardsot, Leigh-Anne Pinnockot malna90hez
Előre is köszönjük.
Kérlek csatoljátok a következő lapokat hozzájuk:
George Shelleyt idonehoz
Josh Cuthbertet Ildikócska10hez
Perrie Edwardsot, Leigh-Anne Pinnockot malna90hez
Előre is köszönjük.
2 felhasználónak tetszik:
Ildikócska10,
idone
2014. augusztus 25. 23:45
Sziasztok!
Ha lesz időtök kérlek csatoljátok át Misuzu86-hoz Bang Yong Guk és Lee Hong Ki lapját mivel neki adtam.
Előre is köszönöm szépen!
Ha lesz időtök kérlek csatoljátok át Misuzu86-hoz Bang Yong Guk és Lee Hong Ki lapját mivel neki adtam.
Előre is köszönöm szépen!
2014. augusztus 25. 23:57
Wiaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 205110 offline |
Kedves Moderátorok!
Kérlek csatoljátok Bianca Lawson adatlapját lucymharding felhasználóhoz ugyanis neki adtam.
Kérlek csatoljátok Bianca Lawson adatlapját lucymharding felhasználóhoz ugyanis neki adtam.
1 felhasználónak tetszik:
lucymharding
2014. augusztus 26. 11:51
Liannetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.18. Hozzászólás: 132 Csatolások: 311 Azonosító: 229702 offline |
Sziasztok!Szeretném elkérni a starity profilról Chrissie Fit lapját!
http://starity.hu/sztarok/chrissie-fit/
http://starity.hu/sztarok/chrissie-fit/
2014. augusztus 26. 12:10
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
2014. augusztus 26. 13:24
Sziasztok!Áttudnátok csatolni hozzám Marielle Jaffe adatlapját mert szeretném szerkeszteni.Előre is köszi
2014. augusztus 26. 14:02
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (Cloudjumper8000 @ 2014.08.26. 13:24)
Sziasztok!Áttudnátok csatolni hozzám Marielle Jaffe adatlapját mert szeretném szerkeszteni.Előre is köszi
Ha nincs életrajza, elkéréshez írnod kell egy rövidet! (esküszöm magamra tetováltatom) Egyébként mielőtt újat kérsz a meglévőket kéne rendbe rakni
2014. augusztus 26. 14:27
Kedves Moderátorok!
Nemrég,pár napja,megszerkesztettem Lazar Angelov lapát.Még nem jelent meg,és azt szeretném megkérdezni,hogy még nem került ellenőrzésre,azért nincs még meg,vagy pedig azért,mert törlésre került?
Előre is köszönöm:Blackett
Nemrég,pár napja,megszerkesztettem Lazar Angelov lapát.Még nem jelent meg,és azt szeretném megkérdezni,hogy még nem került ellenőrzésre,azért nincs még meg,vagy pedig azért,mert törlésre került?
Előre is köszönöm:Blackett
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.