én is köszönném segítőkészségedet és gyorsaságodat Lizzy!
-Jennie
Adatlapos topik
2014. augusztus 25. 17:35
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Sziasztok!
Briguss0205 át adta nekem Bianca Bree adatlapját!
Kérlek ha lesz időtök csatoljátok hozzám!
Köszönöm szépen előre is!
thumbsup.gif meghajolo.gif
http://starity.hu/sztarok/bianca-bree/
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/388829-adatlapos-topik/oldal/288/#ixzz3BQ0SxLXT
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/388829-adatlapos-topik/oldal/288/#ixzz3BQ0SxLXT
2014. augusztus 25. 17:55
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26338 Csatolások: 2441121 Azonosító: 180890 offline
|
Sziasztok! El szeretném kérni Zedd adatlapját, amennyiben lehetséges. Köszönöm
Zedd orosz-német származású zenész, DJ és producer. Karrierje 2002-ben vette kezdetét, amikor is a német Dioramic banda tagja volt. Több eredeti valamint több remixelt dallal is rendelkezik. Olyan eloadókkal működött közre, mint Justin Bieber, Lady Gaga és a The Black Eyed Peas. Zedd két remixdalt készített a botrányhősnő, Lady Gaga harmadik korongjához, amelyek az énekesnő Born This Way albumának különleges kiadásán kaptak helyet. Első önnáló korongját, 2012-ben adta ki az Interscopepal karöltve. Az albumon megtalálható a Ryan Tedderrel készített közös dala, a Los tat Sea.
Zedd orosz-német származású zenész, DJ és producer. Karrierje 2002-ben vette kezdetét, amikor is a német Dioramic banda tagja volt. Több eredeti valamint több remixelt dallal is rendelkezik. Olyan eloadókkal működött közre, mint Justin Bieber, Lady Gaga és a The Black Eyed Peas. Zedd két remixdalt készített a botrányhősnő, Lady Gaga harmadik korongjához, amelyek az énekesnő Born This Way albumának különleges kiadásán kaptak helyet. Első önnáló korongját, 2012-ben adta ki az Interscopepal karöltve. Az albumon megtalálható a Ryan Tedderrel készített közös dala, a Los tat Sea.
2014. augusztus 25. 19:35
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Idézet (nenezita @ 2014.08.25. 17:35)
Sziasztok!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
2014. augusztus 25. 19:55
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26338 Csatolások: 2441121 Azonosító: 180890 offline
|
Idézet (idone @ 2014.08.25. 17:55)
Sziasztok! El szeretném kérni Zedd adatlapját, amennyiben lehetséges. Köszönöm
Nagyon szépen köszönöm az adatlapot
2014. augusztus 25. 20:59
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
hali!
Szeretném elkérni Sam Smith adatlapját, hiszen nincs bio, lejárt a szerkesztési határidő és a felhasználó sem aktív.
Életrajz:
Korai évek
Sam Smith Londonban született 1992. május 19-én. A városban nőtt fel. 2007-ben a Youth Music színházban kezdte meg a karrierjét, az Oh! Carol! produkcióban. Éveken keresztül tanulta a jazz zenét és a zongorást Joanna Ede szárnyai alatt.
Vallásos iskolába járt, ahol tagja volt a népszerű kórusnak, a Cantate Youth-nak.
Jó módú családja van, akik mindig támogatták a karrierjét. Édesanyja 2009-ben aktívan foglalkozni kezdett vele, és komoly pénzeket ölt a befutásába.
Harmad ágon Lilly Allen unokatestvére.
Karrier:
Breakthrough (2012-2013)
2012 októberében közreműködött Disclosure kislemezében, a Latchben. 2013 februárjában megjelentette a debütáló single-jét, a népszerű Lay Me Downt.
Mindeközben a Naughty Boy kislemezében is szerepet kapott, a La La La-ban.
Megjelentett egy EP-t, amin négy dal kapott helyet (beleértve a Lay Me Downt). A Stay With Me premierje 2013. május 26-án volt a BBC rádióban, amivel megnyerte a BRIT Critics' Choice-díjat.
In the Lonely Hour (2013-napjainkig)
A Stay With Me áttörő sikert hozott számára, aminek hullámai éppen elérték hazánkat és az Egyesült Államokat. Smith dolgozni kezdett az első lemezén, ami az In the Lonely Hour címet kapta. A Money On My Mind 2014. február 14-én jelent meg, míg a lemeze május 26-án, a Capitol Records gondozása alatt. Az albumot a viszonzatlan szerelmeiről írta, hiszen eddig senki nem érdeklődött felé.
2014 januárjában elindította az amerikai karrierjét is, fellépett olyan műsorokban, mint a Late Night With Jimmy Fallon és Saturday Night Live (előadva a Stay with Me-t és a Lay Me Downt).
Időközben a Lay Me Downt elkezdték összehasonlítani Avicii és Adam Lambert közös felvételével, ami ugyanezt a címet kapta. "Adam Lambert egyszerűen lenyűgöző. Adam folytasd, amit csinálsz, mert fantasztikus vagy. Sokkal régebb óta van a szakmában mint én, szóval próbálom senkihez sem hasonlítani magamat, teljesen mások vagyunk."
Smith előadta az Államokban népszerű Stay With Me-t a 31. MTV Video Music Awardson, 2014. augusztus 24-én.
Magánélet
Sam Smith júniusban coming-outtal jelentkezett. "Soha nem volt kapcsolatom ezelőtt. Egyedül egyoldalú párkapcsolataim voltak, ahol a partnerem nem szeretett viszont. Azt hiszem, mindig a rossz úthoz vonzódom. “In the Lonely Hour” egy srácról szól, akibe beleszerettem tavaly és ő nem viszonozta az érzéseimet. Már túl vagyok rajta, de nagyon sötét időszakon mentem át. A tény miatt, hogy senki nem szeretett ezelőtt, nagyon magányosnak éreztem magam. Rossz dolgokra gondoltam, és csak arra tudtam gondolni, válasszam a boldogságot vagy a fájdalmat?"
Szeretném elkérni Sam Smith adatlapját, hiszen nincs bio, lejárt a szerkesztési határidő és a felhasználó sem aktív.
Életrajz:
Korai évek
Sam Smith Londonban született 1992. május 19-én. A városban nőtt fel. 2007-ben a Youth Music színházban kezdte meg a karrierjét, az Oh! Carol! produkcióban. Éveken keresztül tanulta a jazz zenét és a zongorást Joanna Ede szárnyai alatt.
Vallásos iskolába járt, ahol tagja volt a népszerű kórusnak, a Cantate Youth-nak.
Jó módú családja van, akik mindig támogatták a karrierjét. Édesanyja 2009-ben aktívan foglalkozni kezdett vele, és komoly pénzeket ölt a befutásába.
Harmad ágon Lilly Allen unokatestvére.
Karrier:
Breakthrough (2012-2013)
2012 októberében közreműködött Disclosure kislemezében, a Latchben. 2013 februárjában megjelentette a debütáló single-jét, a népszerű Lay Me Downt.
Mindeközben a Naughty Boy kislemezében is szerepet kapott, a La La La-ban.
Megjelentett egy EP-t, amin négy dal kapott helyet (beleértve a Lay Me Downt). A Stay With Me premierje 2013. május 26-án volt a BBC rádióban, amivel megnyerte a BRIT Critics' Choice-díjat.
In the Lonely Hour (2013-napjainkig)
A Stay With Me áttörő sikert hozott számára, aminek hullámai éppen elérték hazánkat és az Egyesült Államokat. Smith dolgozni kezdett az első lemezén, ami az In the Lonely Hour címet kapta. A Money On My Mind 2014. február 14-én jelent meg, míg a lemeze május 26-án, a Capitol Records gondozása alatt. Az albumot a viszonzatlan szerelmeiről írta, hiszen eddig senki nem érdeklődött felé.
2014 januárjában elindította az amerikai karrierjét is, fellépett olyan műsorokban, mint a Late Night With Jimmy Fallon és Saturday Night Live (előadva a Stay with Me-t és a Lay Me Downt).
Időközben a Lay Me Downt elkezdték összehasonlítani Avicii és Adam Lambert közös felvételével, ami ugyanezt a címet kapta. "Adam Lambert egyszerűen lenyűgöző. Adam folytasd, amit csinálsz, mert fantasztikus vagy. Sokkal régebb óta van a szakmában mint én, szóval próbálom senkihez sem hasonlítani magamat, teljesen mások vagyunk."
Smith előadta az Államokban népszerű Stay With Me-t a 31. MTV Video Music Awardson, 2014. augusztus 24-én.
Magánélet
Sam Smith júniusban coming-outtal jelentkezett. "Soha nem volt kapcsolatom ezelőtt. Egyedül egyoldalú párkapcsolataim voltak, ahol a partnerem nem szeretett viszont. Azt hiszem, mindig a rossz úthoz vonzódom. “In the Lonely Hour” egy srácról szól, akibe beleszerettem tavaly és ő nem viszonozta az érzéseimet. Már túl vagyok rajta, de nagyon sötét időszakon mentem át. A tény miatt, hogy senki nem szeretett ezelőtt, nagyon magányosnak éreztem magam. Rossz dolgokra gondoltam, és csak arra tudtam gondolni, válasszam a boldogságot vagy a fájdalmat?"
2014. augusztus 25. 21:01
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Megbeszéltem _ToTo_-val pár dolgot. Pályázat most egy ideig nem lesz, hanem folytatódik a laprendbeszedési akció. Lényeget már tudjátok. Ha nem, itt a lényeg:
_ToTo_ átnézi a Staritys profilt, onnan miket kellene még frissíteni, de ti abban tudnátok segíteni, hogy ha találtok olyan profilt, ahol sok a szerkesztetlen lap, rég volt frissítve, az elkülditek neki. Cserébe pedig választhattok a Starity_ezer_alatt profil lapjaiból.
Újra indul a lapok rendbeszedése!
_ToTo_ átnézi a Staritys profilt, onnan miket kellene még frissíteni, de ti abban tudnátok segíteni, hogy ha találtok olyan profilt, ahol sok a szerkesztetlen lap, rég volt frissítve, az elkülditek neki. Cserébe pedig választhattok a Starity_ezer_alatt profil lapjaiból.
21 felhasználónak tetszik:
zsofeeh,
Jolie_77,
Szandi0820,
kurrek,
LexiCobain,
Selz1992,
Beyla,
FruFruChan,
Glamster,
lucymharding,
Ildikócska10,
rammievengeance,
Shenayla,
Lindsay019,
idone,
Angel,
Bogiboszi,
AmyVie,
Betti90,
Sellőgirl,
Darkness
2014. augusztus 25. 21:29
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Én azt szeretném kérdezni, hogy a heti Martina Stoessel pályázat is elmarad?? Vagy ez csak a jövő héttől lép életbe
csak mert ahogy írtad Martinára sokan jelentkeztek/tünk
Idézet (Bessie @ 2014.08.25. 21:01)
Megbeszéltem _ToTo_-val pár dolgot. Pályázat most egy ideig nem lesz, hanem folytatódik a laprendbeszedési akció. Lényeget már tudjátok. Ha nem, itt a lényeg:
Újra indul a lapok rendbeszedése!
2014. augusztus 25. 21:39
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Idézet (Bessie @ 2014.08.25. 21:01)
hogy ha találtok olyan profilt, ahol sok a szerkesztetlen lap, rég volt frissítve, az elkülditek neki.
Itt, a topikban írjuk le a felhasználók nevét, vagy keressük fel üzenetben _ToTo_-t?
2014. augusztus 25. 22:19
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
elmarad mindkettő. Ezért elnézést kérek tőletek.
Szerintem az a legtisztább, ha vele beszélitek meg, hogy milyen lapokért jelentkeztek a jövőben. Ha megdumcsiztátok utána beírhatjátok ide is, vagy ahogy gondoljátok.
szerk.: és igen valóban többen érdeklődtetek Martina felől, de én meg azt nem tudtam, hogy ToTo-tól levélben már elkérte valaki. Ez van, ha nem egyeztetünk.
szerk.: és igen valóban többen érdeklődtetek Martina felől, de én meg azt nem tudtam, hogy ToTo-tól levélben már elkérte valaki. Ez van, ha nem egyeztetünk.
9 felhasználónak tetszik:
Shenayla,
Bogiboszi,
idone,
Ildikócska10,
Selz1992,
lucymharding,
Lindsay019,
FruFruChan,
rammievengeance
2014. augusztus 25. 23:33
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok a következő lapokat hozzájuk:
George Shelleyt idonehoz
Josh Cuthbertet Ildikócska10hez
Perrie Edwardsot, Leigh-Anne Pinnockot malna90hez
Előre is köszönjük.
Kérlek csatoljátok a következő lapokat hozzájuk:
George Shelleyt idonehoz
Josh Cuthbertet Ildikócska10hez
Perrie Edwardsot, Leigh-Anne Pinnockot malna90hez
Előre is köszönjük.
2014. augusztus 25. 23:45
Sziasztok!
Ha lesz időtök kérlek csatoljátok át Misuzu86-hoz Bang Yong Guk és Lee Hong Ki lapját mivel neki adtam.
Előre is köszönöm szépen!
Ha lesz időtök kérlek csatoljátok át Misuzu86-hoz Bang Yong Guk és Lee Hong Ki lapját mivel neki adtam.
Előre is köszönöm szépen!
2014. augusztus 25. 23:57
|
|
Wiaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 205110 offline
|
Kedves Moderátorok!
Kérlek csatoljátok Bianca Lawson adatlapját lucymharding felhasználóhoz ugyanis neki adtam.
Kérlek csatoljátok Bianca Lawson adatlapját lucymharding felhasználóhoz ugyanis neki adtam.
1 felhasználónak tetszik:
lucymharding
2014. augusztus 26. 11:51
|
|
Liannetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.18. Hozzászólás: 132 Csatolások: 311 Azonosító: 229702 offline
|
Sziasztok!Szeretném elkérni a starity profilról Chrissie Fit lapját!
http://starity.hu/sztarok/chrissie-fit/
http://starity.hu/sztarok/chrissie-fit/
2014. augusztus 26. 12:10
|
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline
|
2014. augusztus 26. 13:24
Sziasztok!Áttudnátok csatolni hozzám Marielle Jaffe adatlapját mert szeretném szerkeszteni.Előre is köszi
2014. augusztus 26. 14:02
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (Cloudjumper8000 @ 2014.08.26. 13:24)
Sziasztok!Áttudnátok csatolni hozzám Marielle Jaffe adatlapját mert szeretném szerkeszteni.Előre is köszi 
Ha nincs életrajza, elkéréshez írnod kell egy rövidet! (esküszöm magamra tetováltatom) Egyébként mielőtt újat kérsz a meglévőket kéne rendbe rakni
2014. augusztus 26. 14:27
Kedves Moderátorok!
Nemrég,pár napja,megszerkesztettem Lazar Angelov lapát.Még nem jelent meg,és azt szeretném megkérdezni,hogy még nem került ellenőrzésre,azért nincs még meg,vagy pedig azért,mert törlésre került?
Előre is köszönöm:Blackett
Nemrég,pár napja,megszerkesztettem Lazar Angelov lapát.Még nem jelent meg,és azt szeretném megkérdezni,hogy még nem került ellenőrzésre,azért nincs még meg,vagy pedig azért,mert törlésre került?
Előre is köszönöm:Blackett
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.