Idézet (Carmita @ 2013.07.10. 20:03)
Sziasztok!
Szeretném elkérni
Juan A. Baptista adatlapját, mivel már több, mint egy hónapja nincs biográfiája.
Valamint
Zharick Leon lapját is szeretném elkérni, mivel lejárt nála a határidő.
Mind a két lapot örömmel szerkeszteném, mert nagyon szeretem őket.
Előre is köszönöm, ha megkaphatom őket!
Itt van Juan A. Baptista rövidített életrajza, amit természetesen bővítenék!
Juan Alfonso Baptista Díaz néven látta meg a napvilágot 1976. szeptember 9-én Caracas-ban. Venezuelai színész és modell. 2001-ben megkapta Charlie szerepét a Mint a filmekben című telenovellában. 2003-ban szerepet kapott a nagysikerű A szenvedélyek lángjai című telenovellában, amelyben Oscar Reyes szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. A telenovella béli partnere Paola Rey volt. Egy évvel később megkapta Marcos Mutti szerepét a La Mujer en el Espejo című telenovellában. 2009-ben szerepet kapott a Sin Tetas No Hay Paraiso című telenovellában, amelyben Guillermo Mejia karakterét formálta meg. Ezután következett a Sacrificio de Mujer című telenovella, melyben Luis Francisco szerepét játszhatta el. A legújabb szerepét 2012-ben kapta a Los Rey című mexikói telenovellában, amelyben Pedro Luis Malvido Lozano szerepében tűnik fel.
Sziasztok! Én szeretném Juan A. Baptista adatlapját visszakérni, mivel én kezdtem el szerkeszteni. Tegnap akartam megírni, az életrajzát, és láttam, hogy már nem az enyém, pedig nem adtam át senkinek és az utolsó szerkesztés óta biztos nem telt el a hat hónap. Igazságtalannak tartom, hogy engem meg sem kérdeztek az adatlap átadásáról, mert én nagyon szívesen szerkeszteném tovább. Előre is köszönöm.
Itt egy rövid életrajz, amit persze ki fogok bővíteni és hoztam filmográfiát is:
FILMOGRÁFIA:
- (2012): Los Rey - Pedro Luis Malvido Lozano [ 1 ]
- (2012): A Corazón Abierto - Hugo
- (2011): El Cartel Del Ataud - Muñoz
- (2011): La Teacher de Inglés - Luis Fernando
- (2010): Sacrificio de Mujer - Luis Francisco
- (2009): Sin Tetas No Hay Paraiso - Guillermo Mejia
- (2008): Tiempo final - Pito
- (2008): A Primera Plana
- (2007): La Marca del Deseo - Luis Eduardo
- (2006): ¡Mira Quien Baila!
- (2006): reinas
- (2006): Loteria - Pablo
- (2005): A Tortas con la Vida
- (2005): AQUI nincs Hay Quien Viva - Juan Alfonso
- (2004): La Mujer en el Espejo - Marcos Mutti
- (2003): A Pasión de Gavilanes - Óscar Reyes
- (2002): Gata Salvaje - Bruno Villalta
- (2002): Agua y Aceite
- (2001): Como en el Cine - Charlie
- (2000): Hechizo de Amor - René Castro
- (2000): Mi Destino eres tú
- (1999): Enamorada - Ricky
- (1998): ASI es la Vida - Rey
- (1997): A Todo Corazón - Gato
- (1995:1996): Nubeluz - Uno de los Golmodi
ÉLETRAJZ:
Juan Alfonso Baptista Diaz
Született 1976.szeptember 9.-én Caracasban
hajszín: világosbarna
szemszín: zöld
magasság: 1,80
reklámokban szerepelt: Burger King, Coca Cola
Legismertebb telenovellás szerepei a Pasion de gavilanes és a La mujer en el espejo.
hazájában "El Gato" néven is ismert. Juan focizott is. Tagja volt a Venezuelai nemzetközi labdarúgó válogatottnak már 13 éves korától.
Általános iskolába a Colegio Santo Tomás de Villanueva-ba járt. A középiskolát a Instituto Escuelalhoves -ben végezte. Elős szerepe 1997-ben volt a "A todo corazón". Másik jelentős szerepe a "Gata salvaje" amit itthon Vadmacska címen vetítettek. Itt ismét eggyütt játszott Mario Cimarroval, akivel testvéreket alakítottak a Pasion de Gavilanesben. 2005-ben szerepelt a "Reinas" ban és a "Como en el ciene" ben amit itthon Mint a filmekben ként ismerünk. Színészi pályája mellett modell is. Többek között ő volt a modellje a Steven ans ST97 néven futó alsónemú kollekciónak. A PDG ben párja volt Paola Rey, akivel később szintén eggyótt játszottak főszereplőpárként a La mujer en el espejoban. Itthon láthattuk még az "Enamorada" A szerelmesek című sorozatban ahol a női negítv szereplő testvérét alakította Rickyt.