Ha lehetséges szeretném elkérni Kang Nam lapját a starity profilról.
Előre is nagyon, nagyon szépen köszönöm!
Adatlapos topik
2013. július 30. 22:20
2013. július 30. 22:35
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Idézet (Chelsy @ 2013.07.30. 21:24)
Szia!
Mivel nem szerkeszti megfelelően, és a leveledre sem válaszolt, akkor vagy elveszik tőle, és pályázatot írnak majd ki rá, vagy figyelmeztetik. Bár nem hiszem, hogy kéne neki figyelmeztetést írni, hiszen Te írtál már neki. Ebből elvileg pályázat lesz. De nem biztos, mert jó ideje a Starity profilra sem kerülnek elhanyagolt lapok, mert annyi van, mint égen a csillag.
Mivel nem szerkeszti megfelelően, és a leveledre sem válaszolt, akkor vagy elveszik tőle, és pályázatot írnak majd ki rá, vagy figyelmeztetik. Bár nem hiszem, hogy kéne neki figyelmeztetést írni, hiszen Te írtál már neki. Ebből elvileg pályázat lesz. De nem biztos, mert jó ideje a Starity profilra sem kerülnek elhanyagolt lapok, mert annyi van, mint égen a csillag.
Köszönöm a válaszod! De egy pályázat, vagy valami naagyon jó lenne, végülis egy felkapott srácról van szó Mindegy, megvárom a moderátorok reagálását is
2013. július 30. 23:28
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 50334 Azonosító: 179313 offline |
Idézet (Rasi97 @ 2013.07.30. 21:29)
Hello! Azért írok, mert több adatlapot is beküldtem hozzátok, de egyet se kaptam meg. Min kéne javítanom, hogy rendben legyen? Előre is köszi
Szia. Az adatlapokkal foglalkozó moderátorok sem érnek rá mindig, van más dolguk is a fórumon kívül, légy türelmes
A topik elején néhány gondolat van az új, jóváhagyásra váró lapokról
Idézet
Mostantól lehet készíteni íróknak is lapokat, DE KOMOLYABB, ELISMERT ÍRÓK LEGYENEK és aki ilyet készít, lehetőség szerint próbáljon majd valamilyen forrást megadni, ahol az íróról magyarul vagy angolul megtalálhatóak a fontosabb információk. Nem lesz minden lap jóváhagyva, csak ha tényleg neves, ismert és ha van értelme, hogy legyen adatlapja. Az elbírálás SZUBJEKTÍV LESZ, ehhez jól jönnek a kért linkek, de senki se sértődjünk meg, ha a lap, esetleg törlésre kerül.
Mindenféle külföldi X-factoros vagy egyéb tehetség kutatóban szereplőknek az első háromnak lehet majd lapja, illetve a többieknek akkor ha a verseny után saját dalt vagy klipet vagy lemezt készít - kivéve a
táncosokat. Őket nem fogjuk jóváhagyni.
Újonnan beküldött lapoknál több mindenre kell
figyelnetek: A különböző KOREAI, JAPÁN stb hírességek lapjainál sok a kavarodás.Sok a dupla, tripla lap, mert a nevüket vagy 6 féleképpen le lehet
írni helyesen. Ezért aki ilyen lapot küld be az az adatlapon a sztár, vagy együttese, csapata honlapjához vagy az 'AMIT TUDNI KELL RÓLA' részbe MÁSOLJON BE EGY LINKET, AHOL ELLENŐRIZNI TUDJUK, hogy ki ő, milyen csapatban van, hogy írják pontosan a nevét, stb.
Aki enélkül küld be lapot AUTOMATIKUSAN TÖRLÉSRE FOG KERÜLNI. Illetve akkor is, ha a megadott linken NEM TALÁLHATÓAK MEG A SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓK.
Törlésre kerülnek azok a beküldött lapok is, ahol már az 'AMIT TUDNI KELL RÓLA' rész is ÉRTELMETLEN VAGY WEBFORDÍTÓS, illetve szúrópróbaszerűen a lapokat beküldők MÁR MEGLÉVŐ LAPJAIT is ellenőrizzük, ahol hiányoznak az életrajzok, a film és/vagy diszkográfiák a lapokon - ott az újonnan beküldött lapot nem fogjuk elfogadni és törlésre kerülnek akkor is, ha nincs vele baj.
Mindenféle külföldi X-factoros vagy egyéb tehetség kutatóban szereplőknek az első háromnak lehet majd lapja, illetve a többieknek akkor ha a verseny után saját dalt vagy klipet vagy lemezt készít - kivéve a
táncosokat. Őket nem fogjuk jóváhagyni.
Újonnan beküldött lapoknál több mindenre kell
figyelnetek: A különböző KOREAI, JAPÁN stb hírességek lapjainál sok a kavarodás.Sok a dupla, tripla lap, mert a nevüket vagy 6 féleképpen le lehet
írni helyesen. Ezért aki ilyen lapot küld be az az adatlapon a sztár, vagy együttese, csapata honlapjához vagy az 'AMIT TUDNI KELL RÓLA' részbe MÁSOLJON BE EGY LINKET, AHOL ELLENŐRIZNI TUDJUK, hogy ki ő, milyen csapatban van, hogy írják pontosan a nevét, stb.
Aki enélkül küld be lapot AUTOMATIKUSAN TÖRLÉSRE FOG KERÜLNI. Illetve akkor is, ha a megadott linken NEM TALÁLHATÓAK MEG A SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓK.
Törlésre kerülnek azok a beküldött lapok is, ahol már az 'AMIT TUDNI KELL RÓLA' rész is ÉRTELMETLEN VAGY WEBFORDÍTÓS, illetve szúrópróbaszerűen a lapokat beküldők MÁR MEGLÉVŐ LAPJAIT is ellenőrizzük, ahol hiányoznak az életrajzok, a film és/vagy diszkográfiák a lapokon - ott az újonnan beküldött lapot nem fogjuk elfogadni és törlésre kerülnek akkor is, ha nincs vele baj.
2013. július 31. 07:34
Idézet (Claudya @ 2013.07.29. 01:59)
Sziasztok,a csodálatos Patrick Swayze adatlapja 2012 óta nem frissült. Szívesen átvenném.
http://starity.hu/sztarok/patrick-swayze/
http://starity.hu/sztarok/patrick-swayze/
Szia!
Ha jól tudom, márpedig biztos jól tudom, nem élő személyek lapjára nem vonatkozik a fél éves határidő. És szerintem Patrick lapja elég rendesen meg van csinálva, semmi friss információt nem lehet bele írni már, a profilképet meg nem fogom minden hónapban vagy két havonta csereberélni. Még egy év sem telt el az utolsó szerkesztés óta, ráadásul mostanában eléggé beteg vagyok, nem tudok itt ülni minden nap és frissíteni a lapjaimat. Amint tudom, úgy is megcsinálom! Amúgy meg lehetett volna tisztelni egy üzenettel, mert lehet odaadtam volna a lapját!
Egyébként meg, ha el is veszik tőlem a lapot akkor is pályázatra fog menni mert 1000. alatti!
11 felhasználónak tetszik:
Nessuna,
Kazuo,
Luckie,
goldman,
Pöttömke,
AmyVie,
nicol bellox,
Beyla,
Sztár Mániás,
pink_bunny,
Lindsay019
2013. július 31. 08:56
Pályázat mindenképp lesz rá, ha elveszik! És valószínűleg el is fogják, figyelembe véve, h a levedre sem reagált, és nem is frissít. De majd az illetékesek eldöntik
Idézet (Kelsey @ 2013.07.30. 22:35)
Köszönöm a válaszod! De egy pályázat, vagy valami naagyon jó lenne, végülis egy felkapott srácról van szó Mindegy, megvárom a moderátorok reagálását is
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2013. július 31. 11:29
Idézet (WWE Dorka @ 2013.07.29. 21:47)
Sziasztok.
Szeretném elkérni Farkas Gábor és Törőcsik Dániel adatlapját. Nincsen szerkesztője de nem tudok rámenni hogy szerkeszteni akarom. Meg tudnátok tenni hogy átrakjátok őket hozzám?
Szeretném elkérni Farkas Gábor és Törőcsik Dániel adatlapját. Nincsen szerkesztője de nem tudok rámenni hogy szerkeszteni akarom. Meg tudnátok tenni hogy átrakjátok őket hozzám?
5-10 soros életrajz szükségeltetik!
2013. július 31. 17:49
Rasi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 426 Csatolások: 83 Azonosító: 138488 offline |
Idézet (kia08 @ 2013.07.30. 23:28)
Szia. Az adatlapokkal foglalkozó moderátorok sem érnek rá mindig, van más dolguk is a fórumon kívül, légy türelmes
Persze, tudom, hogy nem tudnak mindig ezzel foglalkozni. Nem a várakozással van a baj, tudom, hogy már megnézték, mert amikor beírom a sztárok nevét, akkor az jön ki, hogy még nincs adatlapjuk. Tehát biztos, hogy látták már csak valamiért biztos nem volt jó, csak azt szeretném tudni, hogy min kéne javítanom.
2013. július 31. 18:32
Átcsatolnátok Armin Van Buuren lapját barbyyy-hoz? Előre is köszönöm.^^
2013. július 31. 21:38
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25036 Csatolások: 2326988 Azonosító: 180890 offline |
Sziasztok, Kerlek rakjatok at hozzam Tom Hanks adatlapjat, mert adorebubble nekem adta. Elore is koszonom
adorebubble
2013. augusztus 01. 02:09
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2759 Csatolások: 5169 Azonosító: 22484 offline |
Valaki, légyszi egészítse ki James Gandolfini adatlapját, hiszen nemrég elhunyt
http://starity.hu/sztarok/james-gandolfini/
http://starity.hu/sztarok/james-gandolfini/
2013. augusztus 01. 02:35
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Sziasztok!
Ha lehetséges, átcsatolnátok hozzám ezt az adatlapot? Már egy ideje nem szerkesztették és én szívesen frissíteném. Előre is köszönöm!
Ha lehetséges, átcsatolnátok hozzám ezt az adatlapot? Már egy ideje nem szerkesztették és én szívesen frissíteném. Előre is köszönöm!
Betti90
2013. augusztus 01. 07:57
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Cassie3 @ 2013.08.01. 02:35)
Sziasztok!
5-6 soros életrajz ellenében már viheted is!
2013. augusztus 01. 13:37
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
sziasztok Megkaphatnám Cymphonique Miller adtalapját ? Nagyon szívesen szerkeszteném és a nemrég szerzett adatlapjaim is rendben vannak
2013. augusztus 01. 14:57
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Idézet (Kazuo @ 2013.08.01. 07:57)
5-6 soros életrajz ellenében már viheted is!
Oh tényleg. Szóval szeretném őt elkérni, ha lehetséges.
Hyun Bin, azaz eredeti nevén Kim Tae Pyung egy dél-koreai színész. 1982. szeptember 25-én látta meg a napvilágot Szöulban második szülöttként. Tanulmányait a Csungang Egyetemen végezte színházi szakon 2004-ben, majd 2009-ben elkezdett tanulni a mesterfokozat megszerzéséért is. 2005-ben vált ismertté a My Name is Kim Sam Soon című televíziós sorozattal, ahol Hyun Jin Heon-t alakította. 2008-ban a The World That They Live In főszerepét is megkapta, majd 2010-ben Tang Vej oldalán szerepelt a Late Autumn című filmben, ami egy 1966-os koreai film újradolgozott változata. A filmben nyújtott alakítására igen pozitív véleménnyel voltak. Ugyanebben az évben kezdte el forgatni a talán leghíresebb sorozatát, a Secret Garden-t, ahol egy arrogáns, gazdag cégtulajdonos cég igazgatóját alakította, Kim Joo Won-t. A sorozat That Man című egyik betétdalát is ő énekelte, ami több koreai toplistát is vezetett, ezzel megcsillogtatva énekesi tehetségét is. Az ezt követő évben a Come Rain, Come Shine című filmje a 61. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon debütált. 2011. március 7-én pedig megkezdte kötelező sorkatonai szolgálatát a phohangi haditengerészeti bázison, amely egészen 2012. december 6-ig tartott.
Remélem egyenlőre elég lesz. Előre is köszönöm, ha megkapom.
2013. augusztus 01. 16:35
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Hello!
Legyen valaki szíves átcsatolni Sally Sparrowhoz Benny Hill lapját, mert nekiadtam. Köszönöm!
Legyen valaki szíves átcsatolni Sally Sparrowhoz Benny Hill lapját, mert nekiadtam. Köszönöm!
2013. augusztus 01. 17:13
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy Vanessa Hudgens adatlapján sok-sok hiányosság van és hibák is, ráadásul a mai napig aktív, de a szerkesztője nem nagyon aktivizálja magát. az évről-évre 2011-ben véget ér, a filmográfia 2012-vel, így pedig a bió is. Már nem egyszer írtam a szerkesztőjének, aki először hajlandó se volt válaszolni, utána pedig szinte egyenesen elküldött a fenébe, pedig csak a hiányosságokat írtam le neki és megkérdeztem, hogy nem-e lenne hajlandó átadni, amikor nem is látogatja rendszeresen az oldalt. legutoljára 06.18-án frissítette a lapot, de akkor is csak a profilképet cserélte. Már fordultam ToTo-hoz tavaly és idén Bessie-hez is, de sajnos semmire nem jutottunk, szóval nem lehetne megoldani egy pályázatot?
Köszönöm előre is!
Olyan problémám lenne, hogy Vanessa Hudgens adatlapján sok-sok hiányosság van és hibák is, ráadásul a mai napig aktív, de a szerkesztője nem nagyon aktivizálja magát. az évről-évre 2011-ben véget ér, a filmográfia 2012-vel, így pedig a bió is. Már nem egyszer írtam a szerkesztőjének, aki először hajlandó se volt válaszolni, utána pedig szinte egyenesen elküldött a fenébe, pedig csak a hiányosságokat írtam le neki és megkérdeztem, hogy nem-e lenne hajlandó átadni, amikor nem is látogatja rendszeresen az oldalt. legutoljára 06.18-án frissítette a lapot, de akkor is csak a profilképet cserélte. Már fordultam ToTo-hoz tavaly és idén Bessie-hez is, de sajnos semmire nem jutottunk, szóval nem lehetne megoldani egy pályázatot?
Köszönöm előre is!
13 felhasználónak tetszik:
Beyla,
idone,
Lizania,
AmyVie,
Luckie,
iannina,
Glamster,
pink_bunny,
kia08,
Kazuo,
TVD12,
Alison Lerman,
dijansalihu
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.