Starity

Adatlapos topik

332 oldal 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 08. 18:50 #1441
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36078
Csatolások: 1849807
Azonosító: 6038
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2013.09.08. 14:30)
Muri Enikő adatlapja hiányosan van szerkesztve: /
A Késő Már dala óta nincs semmi friss viszont azóta millió dolog történt körülötte! Szívesen frissíteném, vagy ha nem akkor szóljatok a szerkesztőjének!smileeee.gif thumbsup.gif 
Muri Enikő

Ennek az adatlapnak a szerkesztője nagyon nagyon szeret adatlapokat cserélni. ( rohog.gif )Szerintem ezzel a módszerrel is megpróbálkozhatsz.
3 felhasználónak tetszik: iannina, Pumpkin, DennyKeh
2013. szeptember 08. 20:00 #1442
Sarah Martin
Sarah Martin
♥ BATB ♥

StátuszSoha ne adj fel semmit, mert az álmaid eléréséhez kitartás kell!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 36995
Csatolások: 16184
Azonosító: 204352
Szeretém elkérni Luke Goss adatlapját utoljára 2011.01.24-én volt szerkesztve..
Rövid kis életrajz:
Luke Damon Goss 1968 szeptember 29 született.Angol énekes és színész.Számos filmben megjelent már többek között a penge 2 (2002) Nomak szerepében, Hellboy 2 az aranyhadsereg (2008), Takken (2010), Halálfutam 2(2010) és 3 (2013) része Carl Lucas (Frankenstein).Van egy ikertestvére Matt Goss.1994 óta felesége támogatásával (Shirley Lewis) énekesi pályán is fut.

Tanit Phoenix adatlapját is szeretném elkérni mert nem szerkeszti senki.

Életrajz röviden:
Tanit 1984 szeptember 24 született Durban. Dél-afrikai modell és emelett színésznő is.15 évesen kezdte pályafutását akkor már reklámokban szerepelt.Olyan reklámokban szereplet mint a Nivea,Adidas,Alberto VO5.A cosmopolitan magazin címlapján szerepelt ezek mellett a Maxim címlapján is szerepelt.Vegetáriánus.
2013. szeptember 09. 16:11 #1443
LoveNessa
LoveNessa

StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
Szeretném elkérni Jessica Lucas lapját, mivel nincs nála 'Szerkesztőnek jelentkezek gomb'. Köszönöm előre is smileeee.gif
2013. szeptember 09. 17:56 #1444
Lány4
Lány4
új tag
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 207919
Én Raina Hein adatlapján láttam, hogy egy éve nem szerkesztik és szeretném elkérni.

Életrajza röviden:
Raina Hein 1987. Julius 18.-án született Minnesota-ban. Az Amerikai Topmodell Leszek 14. Évadában a 2. helyezett lett. Előtte röplabda játékos volt a Minnesota-i kollégiumban.
2013. szeptember 10. 14:36 #1445
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Lejárt határidősek:

http://starity.hu/sztarok/paul-adelstein/
http://starity.hu/sztarok/daniela-hantuchova/
http://starity.hu/sztarok/maria-kirilenko/
http://starity.hu/sztarok/rafael-nadal/
http://starity.hu/sztarok/andy-roddick/

Ezek meg NAPOKON BELÜL LEJÁRNAK

http://starity.hu/sztarok/adam-anderson/
http://starity.hu/sztarok/theo-hutchcraft/
http://starity.hu/sztarok/diego-luna/

Az Ő összes lapja lejárt.

Az Ő lapjai is lejártak.

Szintén lejártak a lapjai.

Lejárt a határidő John Goodmannél.
2 felhasználónak tetszik: Pumpkin, idone
2013. szeptember 10. 14:54 #1446
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!

Szeretném ha ezt a lapot hozzá csatolnátok mert neki adtam.

Köszönöm meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Betti90, lA-dONNA
2013. szeptember 10. 15:52 #1447
MezeiVirág
MezeiVirág
visszatérő vendég

Státusz"Minden mérgesen eltöltött perccel,60 másodpercnyi lelki nyugalomról mondasz le"
Hozzászólás: 113
Csatolások: 77
Azonosító: 192858
Üdv!
Gregory Peck adatlapja 2011 óta nem volt "frissítve".Én még tudnék rajta szerkeszteni.Ha lehet szívesen átvenném.
Márkus Lászlónak 2011 óta nincs életrajza őt pedig szívesen megszerkeszteném.
2013. szeptember 10. 18:16 #1448
- törölt felhasználó -    
Mivel Márkus Lászlónál nincs életrajz, írnod kell egy rövid életrajzod, ami ellenében megkaphatod!

Egy kéréssel is jöttem! Szeretném visszakérni Lexi Ainsworth adatlapját!
Rövid életrajz:
Alexandra Danielle Ainsworth néven anyakönyvezték 1992. októberében. A színészkedés kicsi kora óta érdekli. Háromévesen kezdett balettra járni, amit nagyon szeretett.
Legismertebb szerepét a megtörtént eseményeket feldolgozó A szürke ember című filmben kapta, ahol Grace Buddot formálhatta meg.

Idézet (MezeiVirág @ 2013.09.10. 15:52)
Üdv! 
Gregory Peck adatlapja 2011 óta nem volt "frissítve".Én még tudnék rajta szerkeszteni.Ha lehet szívesen átvenném.
Márkus Lászlónak 2011 óta nincs életrajza őt pedig szívesen megszerkeszteném.
2013. szeptember 10. 18:28 #1449
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Ha van rá lehetőség szeretném Park Ji Min, Jung Ho Seok és Kim Nam Joon lapját elkérni, ugyanis lejárt náluk az egy hónapos életrajz írási határidő, valamint a szerkesztőik se túlzottan aktívak (egyikük 1, másikuk pedig kicsivel több, mint 2 hónapja nem jelentkezett be)

Életrajzok:

J-Hope

Jung Ho Seok vagy művésznevén J-Hope 1994. február 18-án született Gwanju-ban.
Zenei karrierjét a JYP-nél kezdte, majd a társaság később átküldte a Big Hit-hez, mely a JYP egyik leányvállalata. Itt pedig, mint az új fiú banda „Hit” tagjaként kezdték el edzeni, majd úgy tűnt, hogy 2010-ben debütálhat is, ám a csapatból J-Hope és rap Monster kivételével mindenki kiszállt, így a debütálás elmaradt.
Végül három évvel később 2013.júniusában debütált a Bangtan Boys tagjaként, ahol főként rappel, de időnként énekesi posztot is betölt.

Érdekességek
~ JYP gyakosnoksága alatt szerepelt Jo Kwon I’m Da One című klipjével, valamint az énekes Animal dalánál, mint rapper közre is működött.
~ Példaképei: J.Cole, G-Dragon, Beenzino
~ Nagyon vidám és karizmatikus személyiség, amit beceneve a J-Hope is elárul.
~ Imád aranyosnak lenni, valamint elmondása szerint csapaton belül ő felel a hangulatért.
~ A csoport többi tagja szerint a J-Hope-é náluk az anya szerep.
~ Csapaton belül V, Rap Monster és Suga áll hozzá a legközelebb.
~ Ideális lány számára az, aki okos, tud főzni és szeret olvasni.

JiMin

Park Ji Min 1995. október 13-án született Busan-ban. Szülein kívül pedig van még egy öccse.
JiMin 2013. júniusában a Bangtan Boys tagjaként debütált, ahol, mint a vezető énekes foglal helyet, valamint őt tekintik a csapat arcának is.

Érdekességek
~ Az ideális lány számára olyan valaki, aki aranyos, erős személyiségű, meleg szívű és nem rámenős.
~ Példaképei: MinWoo (Shinhwa), TaeYang (BigBang), Se7en.
~ Elmondása szerint 10 év múlva szeretne egy remek énekes lenni.
~ Ő az a csapatból, aki leginkább beszélt magáról.
~ JungKook-hoz áll a legközelebb.
~ Viszont J-Hope-ot szereti a legjobban bosszantani.

Rap Monster

Kim Nam Joon vagy ahogy többen ismerik Rap Monster 1994. szeptember 12-én születt Ilsan-ban. Szülein kívül van még egy húga.
2007-ben kezdett el arról álmodozni, hogy híres rapper lesz, ebben az időben ismerkedett meg Zico-val (Block B ) is, akivel együtt elkezdett rappelni és dalokat írni. A közös múltjuknak köszönhetően pedig a mai napig nagyon közeli és jó viszonyt ápolnak.
Rap Monster végül 2010-ben csatlakozott a Big Hit céghez, ahol még abban az évben debütált volna, de a csapat ahova bekerült feloszlott, rajta kívül egyedül még későbbi csapat társa J-Hope tartott ki a cég mellett, majd később Rap Monster lett az első hivatalos tagja a cég készülőben lévő új fiú csapatának, emiatt is lett ő a csapat vezére annak ellenére, hogy nem ő a legidősebb.
Majd végül három évnyi képzés után 2013. júniusában debütált a Bangtan Boys tagjaként, ahol vezető és fő rapperi posztot tölt be.

Érdekességek
~ Példaképe Kanye Wst.
~ Elmondása szerint az olyan lányokat szereti akiknek szép a hangjuk, magasak, fehér a bőrük és egy fehér pulcsi-farmer-piros converse cipő összeállításban is szépek
~ Már több, mint 100 dalt készített el.
~ Sokáig kint tanult Új-Zélandban, így majdnem anyanyelvi szinten beszél angolul.
~ Csapaton belül J-Hope és Suga áll hozzá a legközelebb.
~ Imád szemüveget hordani, már szinte úgy tekint rájuk, mint egyfajta tartozékra.
~ Saját bevallása szerint régen pocsék táncos volt és a csapatban való tagsághoz a cég nem is kötött az elején tánc tudást, de később megkövetelte az ügynökség így muszáj volt megtanulnia. Az elején nagyon nehéznek érezte, de J-Hope és a tánc tanár sok bátorítást adtak, neki mára már pedig nagyszerű dolognak tartja a táncot.

Előre is nagyon szépen köszönöm, ha megkaphatom őket! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: lA-dONNA, Betti90
2013. szeptember 10. 19:24 #1450
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2940
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Syasztok, egy adatlap átcsatolás ügyében írok blush.gif
Ha majd lesz időtök, megtennétek, hogy Baekho adatlapját átcsatoljátok hozzám? blush.gif
Megbeszéltük GomNaNa-val, hogy nekem adja smileeee.gif
Előre is köszönöm szépen meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2013. szeptember 11. 08:03 #1451
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Csak szerintem kevés és minőségileg sem jó? Ráadásul tudtommal több fontos dolog is van a hölggyel kapcsolatban, ami egyáltalán nem szerepel a lapján.

Nézegettem, tulajdonképpen van mit javítgatni a lapjain és vannak olyanok is, amik nagyon régen frissültek utoljára...
2 felhasználónak tetszik: Pumpkin, Lizania
2013. szeptember 11. 14:55 #1452
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Ezt az adatlapot szeretném elkérni

D. Tóth András 1981. július 17.-én született Kaposváron. Nővére D. Tóth Kriszta, nagynénje Kútvölgyi Erzsébet Kossuth-díjas színművésznő. Szülei pedagógusok, édesanyját 1997-ben vesztette el tüdőrákban.
1996-tól a kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumba járt, biológia szakra, 2000-től pedig a Kaposvári Egyetem kommunikáció szakos hallgatója, később a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán folytatta tanulmányait. Tagja volt a kaposvári Déryné Vándorszíntársulatnak, érettségi után felvételizett a színművészeti egyetemre, ahová nem vették fel..

Köszi meghajolo.gif
2013. szeptember 11. 15:51 #1453
MezeiVirág
MezeiVirág
visszatérő vendég

Státusz"Minden mérgesen eltöltött perccel,60 másodpercnyi lelki nyugalomról mondasz le"
Hozzászólás: 113
Csatolások: 77
Azonosító: 192858
Találtam még egy adatlapot.Ennek nincs szerkesztője(staritys profilon van):
Shirley MacLaine
Szívesen továbbszerkesztem.
2013. szeptember 11. 16:01 #1454
AMaya
AMaya
Átérző *-*

StátuszKit szeretünk igazán? Akiben az álmunk és a valóságunk egybeesik.
Hozzászólás: 2108
Csatolások: 755
Azonosító: 43838
Szeretném a staritys profilról elkérni
Jennifer Rhodes adatlapját.Köszönöm.

Jennifer Rhodes amerikai színésznő 1947 augusztus 17-énszületett. Magyarországon az ismertséget a Charmed-Bűbájos boszorkák című sorozattal érte el. Ő játszotta a Halliwell lányok nagymamáját.Az elsõ mozis sikere pedig az 1989-es Heathers volt, melyben Winona Ryder anyukáját alakította.
Jennifernek nem születtek gyerekei, kutyájával, Willyvel és két cicájával, Fletcherrel és Wilsonnal él a kaliforniai San Fernando Valley-ben.
2013. szeptember 11. 17:39 #1455
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2940
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Hozzábiggyesztenék az előzőhöz még egy szívességet blush.gif
Megbeszéltük TeenLady-vel, hogy mivel neki úgysincs sok ideje Peniel adatlapjára, így nekem adta, amiért nem tudtam elég hálás lenni neki blush.gif laugh.gif
Szóval nagyon szépen megköszönném, ha őt is átcsatolnátok hozzám, kismillió köszönet érte meghajolo.gif heart.gif
2013. szeptember 11. 17:55 #1456
- törölt felhasználó -    
Hey smileeee.gif hi.gif
Pandamacii_1 nekem adta a sztáradatlapjait, időhiány miatt smileeee.gif Ha kell, akkor mutatok egy beszélgetést, amiben leírta, hogy nekem adja smileeee.gif
2013. szeptember 11. 18:04 #1457
szandi99
szandi99
visszatérő vendég

Státusz(nem kötelező)
Hozzászólás: 202
Csatolások: 3
Azonosító: 143503
Sziasztok! meghajolo.gif
Szeretném Németh Krisztián adatlapját elkérni! 2011-ben volt utoljára szerkesztve és 1000 fölött van smileeee.gif
Szeretném szerkeszteni mert szerintem az egyik legjobb!
Köszönöm szépen előre is! meghajolo.gif
2013. szeptember 11. 18:13 #1458
xMilesss
xMilesss
sztármániás
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
Cseke Katinkát 2011 óra nem szerkesztették, én pedig szívesen elvállalnám.
Rövid életrajz:
Cseke Katinka 1971. szeptember 23-án született Budapesten. Apja gépészmérnök, anyja festőművész. Egy öccse van. 1997-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Kevesen tudják róla, de 2005-ben a Megasztár harmadik szériájában bejutott a legjobb 50 énekes közé. 2005 óta alakítja a TV2 sorozatában, a Jóban Rosszbanban Bodolai Ezésbet, azaz Böbe karakterét. Azóta már láthattuk a második Nagy Duettben is, ahol Kökény Attilával együtt megnyerték a versenyt. Jelenleg is Budapesten él kislányával.
2013. szeptember 11. 18:17 #1459
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Még őt őtis szeretném elkérni

Idézet (Shenayla @ 2013.09.11. 14:55)
Ezt az adatlapot szeretném elkérni
D. Tóth András 1981. július 17.-én született Kaposváron. Nővére D. Tóth Kriszta, nagynénje Kútvölgyi Erzsébet Kossuth-díjas színművésznő. Szülei pedagógusok, édesanyját 1997-ben vesztette el tüdőrákban. 
1996-tól a kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumba járt, biológia szakra, 2000-től pedig a Kaposvári Egyetem kommunikáció szakos hallgatója, később a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán folytatta tanulmányait. Tagja volt a kaposvári Déryné Vándorszíntársulatnak, érettségi után felvételizett a színművészeti egyetemre, ahová nem vették fel..
Köszi  meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Filmfan719
2013. szeptember 11. 20:29 #1460
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Tardu Flordun lapja kéne, bár több mint egy éve nem frissítették.

Tardu Flordun 1972-ben született Törökország fővárosában, Ankarában. Édesapja Macit Flordun, aki ráragasztotta a "PITI" becenevet, azóta így ismeri az egész ország. Legismertebb szerepe a Seherezádé című sorozatban volt, ahol a főszereplő legjobb barátját, Keremet alakította.

Nagyon jó lenne megkapnom, magasan a legjobb török színész. meghajolo.gif
332 oldal 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!