A lánybanda tagjai már 2010 óta készítették az albumot – a jó munkához pedig idő kell. A ma megjelent London with the Lights On már elérhető az iTuneson, és megrendelhető az Amazonról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Stooshe első albuma
2013. május 27. 16:48
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
Nem ismerem őket!!
2013. május 27. 16:53
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
De a borító szép!!
2013. május 27. 16:53
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Annyi ilyen lánybanda van,hogy már azt sem tudom ki kivel van...
2013. május 27. 16:56
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849782 Azonosító: 6038 offline |
Úristen! Azt a vöröset muszáj volt ilyen hatalmas értelmet megvillantó fejjel a borítóra tenni? Gondolom szexinek szánták, de én két perce a fején röhögök.
1 felhasználónak tetszik:
Blaze
2013. május 27. 17:08
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Körülbelül ilyen minőségű albumra vágytam. Hónapok óta vártam már a megjelenést. A Fly Again, és az Inbred City első hallásra szerelem volt.
Mindegyik dalt végighallgattam. Még biztosan szoknom kell, de engem már most megvett.
Nem csalódtam.
Mindegyik dalt végighallgattam. Még biztosan szoknom kell, de engem már most megvett.
Nem csalódtam.
2013. május 27. 20:30
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
De tudtam, hogy ki a cikk szerzője
A kommentekben sem csalódtam ....
Örülök, hogy végre kiadták az albumot. Még nem hallgattam meg teljes egészében, de tetszik, amit eddig hallottam. Reménykedtem, hogy ennyi várakozás után nem 10 dallal szúrják ki a rajongók szemét és tényleg. Nagyon jó, hogy ennyi dal került a standard és a deluxe albumra.
Szerintem manapság annyira sok lánybanda nincsen, kivéve a túlhájpolt faktoros lányokat. A Stooshe egy tök jó és aránylag eredeti irányba mozdult, amiben manapság nem annyira mernek dolgozni. Nem hinném, hogy idővel a csapból is ők fognak folyni, de ennek csak örülhetünk.
A kommentekben sem csalódtam ....
Örülök, hogy végre kiadták az albumot. Még nem hallgattam meg teljes egészében, de tetszik, amit eddig hallottam. Reménykedtem, hogy ennyi várakozás után nem 10 dallal szúrják ki a rajongók szemét és tényleg. Nagyon jó, hogy ennyi dal került a standard és a deluxe albumra.
Szerintem manapság annyira sok lánybanda nincsen, kivéve a túlhájpolt faktoros lányokat. A Stooshe egy tök jó és aránylag eredeti irányba mozdult, amiben manapság nem annyira mernek dolgozni. Nem hinném, hogy idővel a csapból is ők fognak folyni, de ennek csak örülhetünk.
2013. május 27. 21:04
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Gratula nekik!!
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.