Testvére, Noel után Liam Gallagher is a brit zenekart cikizi, nem rejtette véka alá, mit gondol a zenéjükről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Gallagher sem csípi a One Directiont
2013. június 08. 12:42
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Lili5512 @ 2013.06.08. 12:40)
Na hát ez tényleg értelmes. Szerintem az logikus lenne hogy egy zenész hallgat zenét, legalább hogy tisztában legyen a " divattal ". Nem értem...
Minek kéne tisztában lennie a divattal? Azért, hogy ő is beálljon a divat tucatok közé? Semmi értelme nem lenne. Legyen inkább egyedi.
2013. június 08. 12:43
"Azt a Bruno Mars-dalt, azt a balladát, na, az kib#szottul jó." - kezdem egyre jobban megkedvelni ezt az embert.
2013. június 08. 12:43
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Azért még nem kellett volna azt mondani rá, hogy sz*r. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Amúgy is, ezek a fiúk a lányoknak írják a dalaikat, nem ilyen öreg tattereknek...
És különben sem hiszem, hogy a 1D-t érdekli ennek a semmirekellőnek a véleménye.
És különben sem hiszem, hogy a 1D-t érdekli ennek a semmirekellőnek a véleménye.
2013. június 08. 12:45
Hát, legalább valamiben végre egyetértenek Noel-lel.
2013. június 08. 12:48
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline |
Hát Liam elég fura.Szeretem az Oasis zenéit,de akkor is...nem neki kell tetszenek a 1D zenéi.Amúgy nem is szarak.Világszerte halgatják őket.Amúgy is ha nem akar halgatni zenéket akkor ne halagasson.
Birom őt,de azt nem,hogy a kedvenceimet fikázza és kirtizálja a munkájukat.
Birom őt,de azt nem,hogy a kedvenceimet fikázza és kirtizálja a munkájukat.
2013. június 08. 12:49
Nem értem miért kell ilyeneket mondani. Ettől most jobb neki? Utálom az ilyen embereket.
2013. június 08. 12:51
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
és megint kezdődik elölről. a vandájreksön elvakult követői ismételten egy olyan embert fognak lehordani mindennek, aki sokkal többet letett az asztalra, és nagyobb neve van a zeneiparban. és ezt nem a másik tábor rajongójaként mondom, nem szeretem az Oasist, de elismerem őket.
nektek sem ártana belátni, hogy nem a ti kedvencetek a legnagyobb, ők a tucatjukon kívül nem mutattak még semmit a világnak.
nem mellesleg egy olyan ember, aki közel húsz évig zenélt, hadd mondja már ki a véleményét, valószínűleg jobban ért hozzá, mint ti.
nektek sem ártana belátni, hogy nem a ti kedvencetek a legnagyobb, ők a tucatjukon kívül nem mutattak még semmit a világnak.
nem mellesleg egy olyan ember, aki közel húsz évig zenélt, hadd mondja már ki a véleményét, valószínűleg jobban ért hozzá, mint ti.
2013. június 08. 12:55
itsjustme itsjustme
és megint kezdődik előről. a vandájreksön elvakult követői ismételten egy olyan embert fognak lehordani mindennek, aki sokkal többet letett az asztalra, és nagyobb neve van a zeneiparban. és ezt nem a másik tábor rajongójaként mondom, nem szeretem az Oasist, de elismerem őket.
Forrás: http://starity.hu/magazin/38744-liam-gallagher-sem-csipi-a-one-directiont/#ixzz2VcZEwC4p
Teljesen igazad van!
és megint kezdődik előről. a vandájreksön elvakult követői ismételten egy olyan embert fognak lehordani mindennek, aki sokkal többet letett az asztalra, és nagyobb neve van a zeneiparban. és ezt nem a másik tábor rajongójaként mondom, nem szeretem az Oasist, de elismerem őket.
Forrás: http://starity.hu/magazin/38744-liam-gallagher-sem-csipi-a-one-directiont/#ixzz2VcZEwC4p
Teljesen igazad van!
2013. június 08. 12:57
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Hiába vagyok Directioner, nem érdekel ennek a férfinak a véleménye. Mondjuk a beszéd stílusán jót röhögtem
2013. június 08. 12:58
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Engem sem érdekel a véleménye róluk. Sokan cikizik vagy szeretik őket.
2013. június 08. 13:02
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline |
Nem hallgatok Oasis-t. Nem tetszik a zenéjük. Ezzel nem leszólni akarom őket.
Én a One Direction-t szeretem. 1 éve ismertem meg őket és azóta hallgatom a zenéjüket, nézem twitcam-jüket. Bármi ami velük kapcsolatos, akár csak egy pici cikk én már akkor boldog vagyok, mert hallok róluk.
Nem értem miért kell őket leszólni. Ők tettek valamit ellened? Nem. Legfeljebb azt, hogy népszerűbbek mint te és ezt nem bírod elviselni.
13 éves vagyok, tini. Directioner és minden áron megvédem őket, még akkor is ha mondjuk apukám mond rájuk valamit, mert én tiszta szívből szeretem őket. Ennyit erről.-.-
Én a One Direction-t szeretem. 1 éve ismertem meg őket és azóta hallgatom a zenéjüket, nézem twitcam-jüket. Bármi ami velük kapcsolatos, akár csak egy pici cikk én már akkor boldog vagyok, mert hallok róluk.
Nem értem miért kell őket leszólni. Ők tettek valamit ellened? Nem. Legfeljebb azt, hogy népszerűbbek mint te és ezt nem bírod elviselni.
13 éves vagyok, tini. Directioner és minden áron megvédem őket, még akkor is ha mondjuk apukám mond rájuk valamit, mert én tiszta szívből szeretem őket. Ennyit erről.-.-
2013. június 08. 13:03
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
"De elmondom, mit szeretek. Azt a Bruno Mars-dalt, azt a balladát, na, az kib*szottul jó.”
Ebben nagyon egyetértek vele. Meg úgy a véleményével is a 1D-ről, csak nem értem, hogy hogyan tekinthetett ő valaha is vetélytársként rájuk. Ég és föld a kettő.
Ebben nagyon egyetértek vele. Meg úgy a véleményével is a 1D-ről, csak nem értem, hogy hogyan tekinthetett ő valaha is vetélytársként rájuk. Ég és föld a kettő.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.