Liam Gallagher sem csípi a One Directiont
2013. június 08. 14:15
Melinda333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 203015 offline |
Már miért lenne ciki hogyha valaki nem ismer egy énekest/bandát? Haladunk a korral édeseim!! -.-"
2013. június 08. 14:20
Idézet (BESTfans @ 2013.06.08. 13:08)
Nos én mindig is bénának tartottam az Oasist mégse montam róluk semmit.Ez hülye vénember mért nem tudta befogni azt a ronda pofáját ??? tartsa meg a véleményét a többi kivénült f*szinak akiket érdekli ! De egy dologban igaza volt Bruno Mars tényleg állati jó
1, A véleményalkotás joga mindenkit megillet, téged is, engem is, Liamet is. Ha az nem badarság, ami a te esetedben nem mondható el.
2, Nem gondoltam volna, hogy 40 évesen már vénembernek számítanak az emberek. Ez felettébb érdekes!
3, Ha jól értelmeztem a szöveged, akkor én egy kivénült f*szi vagyok?! Remek.
2 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
MadHatter
2013. június 08. 14:21
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Hála az égnek,hogy nem egyforma mindenkinek az ízlése!
2013. június 08. 14:26
Amúgy meg kifejezhetné normálisabban és kultúráltabban is a véleményét, attól még, hogy ő egy Oasis tag... Igen, és szeretem az ő zenéiket is, de attól még a One Direction sosem sz*roz le senkit, ezért sokkal de sokkal szimpatikusabbak...
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRose.
2013. június 08. 14:36
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline |
Bekaphatja... én meg őt utálom meg szerintem a 1D se csípi az Oasis.
2013. június 08. 14:39
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Idézet (matita @ 2013.06.08. 13:34)
Én meg őt nem szeretem!
Pofa alap állásba!
Pofa alap állásba!
Nagyon kemény vagy... !
2013. június 08. 14:41
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (BESTfans @ 2013.06.08. 13:08)
Nos én mindig is bénának tartottam az Oasist mégse montam róluk semmit.Ez hülye vénember mért nem tudta befogni azt a ronda pofáját ??? tartsa meg a véleményét a többi kivénült f*szinak akiket érdekli ! De egy dologban igaza volt Bruno Mars tényleg állati jó
Idézet (BESTfans @ 2013.06.08. 13:12)
Kedves ciel egyetértek veled abban hogy a kett ég és föld az 1D ég az a vénség meg a poros szétunt föld
Kicsit sem elfogult fórumozó megnyilvánulását olvashattuk.
Már bocsi, de csak ezért nem kell már mindennek lehordani szegényt. Azt írtad az előbb, hogy nem szeretted a zenéjüket és soha nem is mondtál róluk semmit. Szerintem ne is szakíts ezzel a jó szokásoddal!
Nyeld le amit a kis kedvenceidről mondanak, vagy igazi érvekkel állj elő ne csak a kora miatt ócsárold, a zenéjét piszkáld, igazi tényekkel érvekkel alátámasztva, ha valóban azzal van bajod!
2013. június 08. 14:44
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Na frankón vagyunk ismét... Nem sokára kicsengetnek az oviban, estére tele lesz ez a topic gyűlölködő hsz-ekkel. Jah, és Liam-nek igaza van mindenben.
2013. június 08. 14:46
Ez legyen a legnagyobb problémátok , hogy Liam Gallagher nem szereti a One Directiont! Különben is szabad vélemény nyilvánítást lehet kinek tetszik kinek nem. Ne foglalkozzatok vele azt mond amit akar! Ha ennyi szabadideje van , hogy a One Direction-nel foglalkozik
2013. június 08. 14:50
Hát azért szebben is kifejezhette volna magát! -.- De hát mindenkinek megvan az ízlése és mindenkinek joga van a vélemény nyílvánításhoz is, de azért ne így szerintem, hogy szarnak nevezi! Nem tudom tudja-e, de a One Direction is EMBEREKBŐL áll! Nekik is vannak érzéseik! Ez most komolyan, hogy eshetett nekik, hogy: "Hé szar a zenétek!" -.- Ez az én VÉLEMÉNYEM! És én az Oasist IS szeretem és az 1D-t is! Mér' nem férhet meg mind2 "egymás" mellett. Liamnak (az oasisből) azt "üzenem": Ízlések és pofonok! És ha neki nem tetszik, ne foglalkozzon vele és írjon dalokat amiket az élet inspirált(-.-)! De azt bevallom a One Direction-t jobban szeretem, de mindenkinek meg van a stílusa, az ízlése stb. Na ennyi lenne
2013. június 08. 14:50
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Agyhalál pusztít a kommentelők között? Zenésztársak? Ez az 5 ficsúr 100 év gyakorlás után se lesz soha szenész, csak egy összerakott, megkreált fiúcsapat - akik nem mellesleg kiestek volna a tehetségkutatóból, ha nem rakják őket össze.
2013. június 08. 15:12
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (hazza08 @ 2013.06.08. 13:36)
szerintem a szülei előbb vannak mint az 1D csak ha mondjuk az apukája mondd valamit akkor kiáll a saját véleménye mellett
Akkoris apuval szerintem nem az egydé-nek kéne lennie a vita tárgya. Mint minden kamasz én is szoktam vitatkozni a szüleimmel, de az eszembe se jutna,hogy azért kössek beléjük mert nem hídalnak le kedvenc sztárjaimtól. Az én esetemben még azt is kétlem,hogy ismerik-e őket...
Elszégyelheti magát, aki annyira nem tiszteli őseit,hogy megkímélné őket egy non-stop dájreksön fiúk nyagatással, plusz addig hisztizik amíg nem rohannak a boltba a legújabb cd,köny,parfum,póló vagymárf*szomtudja milyen termékért amire rányomták ennek az öt nyálgépnek az arcát.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.