Liam Gallagher sem csípi a One Directiont
2013. június 08. 20:48
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Hát neki nem tetszik,de vannak "pár millióan" akiknek igen.:')
2013. június 08. 20:52
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
Szerintem nincs igaza abban, hogy a zenéjük "sz*r", de ízlések és pofonok. Mindenkinek megvan a saját véleménye róluk és a joga, hogy kimondja...
Amúgy Liammmel egyet értek abban, hogy manapság nincsenek jó zenék. (Számomra ők azért is felelősek, hogy ez ne így legyen... )
Amúgy Liammmel egyet értek abban, hogy manapság nincsenek jó zenék. (Számomra ők azért is felelősek, hogy ez ne így legyen... )
2013. június 08. 20:56
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Egyetértek a hapsival, csak nekem nem tetszik Harry stílusa. A legjobb ha nem hallgatja mások zenéjét, így saját maga írja meg a dalokat, és nem kell neki inspiráció.
2013. június 08. 21:14
Az ilyen cikkeket csak azért olvasom el, hogy utána jót nevethessek a kommentárokon. Esküszöm kész vicc amit itt az emberek művelnek. Háromféle ember kommentál általában a One Direction-ról szóló cikkekhez : a fanok, vagyis a Directionerek, akik a cikkben szereplő embert/bandát szidják amiért az ő "szerelmeiket" nem éppen kedves szavakkal illetik. Aztán vannak azok, akik utálják a One Direction-t és itt ezt ki is tudják mutatni. Ők ketten jól el veszekednek. Aztán van a harmadik a pártatlan, aki mindkét félnek igazat van. Nem igazán tudok a két veszekedő fél között igazságot tenni, mivel a fanok elfogultak az utálkozók meg csak szidják őket. Ahogy elolvastam a cikket az a gondolat jutott eszembe, hogy vajon van-e olyan régi oldschool banda, aki nem f*kázza le a fiúkat. A régi idők bandái és a mostani bandák nagy része is más stílust képvisel így elengedhetetlen, hogy egyikük ne kössön bele a másikba. Másrészről pedig Liam Gallagher kedvesebben is megfogalmazhatta volna a véleményét, mert ennyi erővel én is mondhatnám azt, hogy az Oasis zenéje sz*r. VAGY ezt a One Direction-os fiúk is mondhatnák,de még sem teszik meg. Szégyen, hogy ilyen kis fiatal fiúkákba több tisztelet szorult, mint egy ilyen "vén rókába"
2013. június 08. 21:29
Teljesen egyetértek veled. Amit leírtál a fiúk rajongóikról az tagadhatatlanul igaz. Természetesen akadnak kivételek - mint például én-, de többségben sajnos az ilyen magukat Directioner-nek nevező egyedek vannak, akiknél az első a kinézet és aztán csak a tehetség. Azt hozzáfűzném, hogy mivel a egydé fanok többsége 11-15 év közötti így nem meglepő, hogy nekik az Oasis tagjai vénemberek és a többi régi banda is az
Idézet (MadHatter @ 2013.06.08. 19:40)
Azt hiszem valami ilyesmire számítottam, mikor megnyitottam a cikket. Az egydimenzsön rajongóinak 99,9%-a még életében nem hallott neves zenészről, és itt nem kizárólag Liamra gondolok, mivel aki több ideje van a szakmában azt a direksönerek levénemberezik. Milyen logika: aki nem kedveli az imádott fiúcskákat, az máris hülye bunkó! Ritkán mondok ilyet, de tudjátok, ez nagyon gáz, mivel ebben (is) megmutatkozik a műveltésgi szintetek, ez esetben az, hogy mennyire nincs. Majdnem kerek egy éve próbálok rájönni, hogy a One Direction miért vált ki ilyen reakciót a tinilányokból (azaz csak a szabadon befolyásolható fajtából). Olyan mintha kézzel-lábbal védenétek őket minden kritikától, és ez egy bizonyos fokig elfogadható, viszont amit ti csináltok unatkozásotokban és tanulnivaló hiányában, az már tragikus. Az együtteseket a zenéjük miatt szeretjük, nem a külső adottságaik miatt, legalábbis én ezt tartom ésszerűnek, de ugye kinek mi. Egyébként osztom Liam véleményét.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. június 08. 21:43
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline |
teljesen egyetértek JustMe18!
2013. június 08. 22:04
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
JustMe18 végre! teljesen egyetértek.
2013. június 08. 22:25
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Liam Gallagher sem a kedvességéről híres..na mindegy. Amúgy szerintem a One Direcion tehetségesebb nála, van összehasonlítási alap is, mert a 1D is elénekelte az Oasis-tól a Wonderwall-t.
2013. június 08. 22:50
te most viccelsz ugye? Hasonlítási alap, hogy elénekelték mindketten a Wonderwall-t? Ezt te sem gondolod komolyan. Nesze neked összehasonlítási alap: Az Oasis 1995-ben adta ki a Wonderwall című dalt/klipet. ( Van egy olyan tippem, hogy akkor te még nem is léteztél,de ha mégis akkor bocsesz )A One Direction pedig csak úgy szórakozásból elénekelte a dalt durván másfél éve. Ez a dal az Oasisnak biztosan nagyobb sikert hozott , mint az 1D-nek. Hogy melyikük tehetségesebb inkább nem részletezem, csak annyit teszek még hozzá, hogy az Oasis felépítette a karrierjét, míg a One Direction 2 évbe sűrített bele mindent, ami a régi profiknak évekbe telt. És ez nem azt mutatja, hogy az egydé mennyire jó. NEM! Ez csak azt, hogy mennyire arra hajtanak, hogy minél több pénz folyjon be az adott bandából.
Idézet (directioner29 @ 2013.06.08. 22:25)
Liam Gallagher sem a kedvességéről híres..na mindegy. Amúgy szerintem a One Direcion tehetségesebb nála, van összehasonlítási alap is, mert a 1D is elénekelte az Oasis-tól a Wonderwall-t.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. június 08. 23:06
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline |
JustMe18 első kommented (ha jól láttam) nagyon igaz volt és teljes mértékben egyet értek veled főleg a végében. Az 1D ha észere vettétek senkit nem gúnyolt ki,senkit nem szidott. Ugyan is nincs rá szükségük azok mellett hogy egyszerűen undorító dolog.
2013. június 09. 06:04
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Kicsit mar elegem van abbol, hogy allandoan a One Direction-rol van cikk es ezt ugy mondom, mint egy rajongo. En mar csak azert sem irnek cikket a bandarol, vagy meg csak meg sem emlitenem oket, mert barmit irnak roluk, a draga Directionerek (tisztelet a kivetelnek, [mint jo magam]...) jonnek es elkezdik osztani az eszt es tamadni a masik embert. Az jo, hogy ha kedvelsz valakit, vagy valamit. En is szeretem a One Directiont, de amit egyesek csinalnak, na az mar szerintem beteges. Azert mindennnek van hatara. Olyan mintha ezeknek a tiniknek nem lenne mas az eletukbe csak a 1D. De nem is foglalkozom a dologgal, mert nem az en eletem. Csak elegge faraszto latni, hogy a tarsadalom es sajnos az en generaciom ilyen primitivve valtozott. Es ez evrol evre csak rosszabb lesz. Es ekkor jon, hogy igen, errol a media tehet. Pont az, amit akar hivhatunk One Direction-nek. Mert regebben iszonyatosan oda voltam ertuk (persze nem beteg modon), de mostanaban inkabb csak azt latom, hogy van ot tehetsges srac, akiket a management babukent hasznal, hogy penzuk legyen. Es ez annyira faj. Aztan jonnek a tinilanyok, akik mind beeszik ezt a maszlagot, es meg kepesek orultsegeket is csinalni. (Lasd Justin Bieber fanok...) Es nem tudnak esszeruen gondolkodni es csak tamadjak a masikat, mintha azzal megoldanak a dolgot. (Lasd 1D vs. TW fanok). Szamomra ez kicsit mar sok. Es ilyenkor elgondolkodok, miert jo annak ez, aki ennyire vedi a sracokat? A sracok ugy se fogjak tudni, hogy mennyire kialltak mellejuk a fanok. Es feleslegesen idegesitik magukat... En inkabb csak elolvasnam a cikket, morognek rajta egy kicsit, majd meginnek egy teat es inkabb olvasnek egy jot. De lehet, hogy csak en vagyok ilyen "regi modi".
A mediara visszaterve, nem csak ezzel vezetnek minket es tesznek minket hulyeve. Ha nem a sok model, sztar lany, akik minden cimlapon, reklamban, filmebn stb. tokeletesen neznek ki, hala a Photoshop-nak. Ekkor jonnek minden fele karos kremmel, sminkkel es tobbi hulyeseggel, amire azt mondjak, hogy te is nezhetsz ki ugy, mint az az agyon retusalt nyomorult no, aki jo penzt kapott erte, hogy olyan not csinaljanak belole, amilyen nem is letezik. De persze ez egy masik tema es nem ide tartozik, csak mar elegge kiakaszto, hogy a media hogyan hipnotizalja az artatalan tini lanyokat, akik vevok mindenre. Es az egyik pelda erre egy ot helyes es tehetsges fiubol osszerakott Brit banda, akikert tobb millio lany rajong. Kituno celpont a medianak es a tobbi olyan cegnek vagy szervezetnek, akik hasznot huznak masokbol. Gratulalok. Ez 2013, a 21. szazad. A mi vilagunk. Es ez meg rosszabb lesz. Hala a sajat emberi fajunknak.
A mediara visszaterve, nem csak ezzel vezetnek minket es tesznek minket hulyeve. Ha nem a sok model, sztar lany, akik minden cimlapon, reklamban, filmebn stb. tokeletesen neznek ki, hala a Photoshop-nak. Ekkor jonnek minden fele karos kremmel, sminkkel es tobbi hulyeseggel, amire azt mondjak, hogy te is nezhetsz ki ugy, mint az az agyon retusalt nyomorult no, aki jo penzt kapott erte, hogy olyan not csinaljanak belole, amilyen nem is letezik. De persze ez egy masik tema es nem ide tartozik, csak mar elegge kiakaszto, hogy a media hogyan hipnotizalja az artatalan tini lanyokat, akik vevok mindenre. Es az egyik pelda erre egy ot helyes es tehetsges fiubol osszerakott Brit banda, akikert tobb millio lany rajong. Kituno celpont a medianak es a tobbi olyan cegnek vagy szervezetnek, akik hasznot huznak masokbol. Gratulalok. Ez 2013, a 21. szazad. A mi vilagunk. Es ez meg rosszabb lesz. Hala a sajat emberi fajunknak.
2013. június 09. 07:25
Elfogadhatnák végre rajongóstól, hogy tehetségtelenek.
És persze most is jönnak a nagy megmondó(kis)lánykák, akik büszkén verik a mellkasuk az elvakult rajongókkal szemben.
És persze most is jönnak a nagy megmondó(kis)lánykák, akik büszkén verik a mellkasuk az elvakult rajongókkal szemben.
2013. június 09. 08:13
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Hagyják már őket -.-" Nincs jobb dolguk?
2013. június 09. 08:48
Melinda333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 203015 offline |
Teljesen egyet értek veled!
JustMe18
Az ilyen cikkeket csak azért olvasom el, hogy utána jót nevethessek a kommentárokon. Esküszöm kész vicc amit itt az emberek művelnek. Háromféle ember kommentál általában a One Direction-ról szóló cikkekhez : a fanok, vagyis a Directionerek, akik a cikkben szereplő embert/bandát szidják amiért az ő "szerelmeiket" nem éppen kedves szavakkal illetik. Aztán vannak azok, akik utálják a One Direction-t és itt ezt ki is tudják mutatni. Ők ketten jól el veszekednek. Aztán van a harmadik a pártatlan, aki mindkét félnek igazat van. Nem igazán tudok a két veszekedő fél között igazságot tenni, mivel a fanok elfogultak az utálkozók meg csak szidják őket. Ahogy elolvastam a cikket az a gondolat jutott eszembe, hogy vajon van-e olyan régi oldschool banda, aki nem f*kázza le a fiúkat. A régi idők bandái és a mostani bandák nagy része is más stílust képvisel így elengedhetetlen, hogy egyikük ne kössön bele a másikba. Másrészről pedig Liam Gallagher kedvesebben is megfogalmazhatta volna a véleményét, mert ennyi erővel én is mondhatnám azt, hogy az Oasis zenéje sz*r. VAGY ezt a One Direction-os fiúk is mondhatnák,de még sem teszik meg. Szégyen, hogy ilyen kis fiatal fiúkákba több tisztelet szorult, mint egy ilyen "vén rókába"
Forrás: http://starity.hu/magazin/38744-liam-gallagher-sem-csipi-a-one-directiont/#ixzz2VhPjvigx
JustMe18
Forrás: http://starity.hu/magazin/38744-liam-gallagher-sem-csipi-a-one-directiont/#ixzz2VhPjvigx
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.