Starity

Liam Gallagher sem csípi a One Directiont

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 08. 20:48 #121
Cher Sugar
Cher Sugar
Rihanna Navy

Státusz*HA NEM INDOKLOD A BEJELÖLÉST,SZÍVFÁJDALOM NÉLKÜL ELUTASÍTOM!*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1869
Csatolások: 0
Azonosító: 165595
Hát neki nem tetszik,de vannak "pár millióan" akiknek igen.:')
2013. június 08. 20:52 #122
rozi12
rozi12

StátuszZayn and Brad <3
Hozzászólás: 1231
Azonosító: 199480
Szerintem nincs igaza abban, hogy a zenéjük "sz*r", de ízlések és pofonok. Mindenkinek megvan a saját véleménye róluk és a joga, hogy kimondja...
Amúgy Liammmel egyet értek abban, hogy manapság nincsenek jó zenék. (Számomra ők azért is felelősek, hogy ez ne így legyen... wub.gif )
2013. június 08. 20:56 #123
x Maite_Sandra x
x Maite_Sandra x
anxious kitty

StátuszHope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies.
Hozzászólás: 3074
Csatolások: 76
Azonosító: 143003
Egyetértek a hapsival, csak nekem nem tetszik Harry stílusa. A legjobb ha nem hallgatja mások zenéjét, így saját maga írja meg a dalokat, és nem kell neki inspiráció.
2013. június 08. 21:04 #124
- törölt felhasználó -    
Ízlések és pofonok. Csak ennyit tudok mondani.
2013. június 08. 21:14 #125
- törölt felhasználó -    
Az ilyen cikkeket csak azért olvasom el, hogy utána jót nevethessek a kommentárokon. Esküszöm kész vicc amit itt az emberek művelnek. Háromféle ember kommentál általában a One Direction-ról szóló cikkekhez : a fanok, vagyis a Directionerek, akik a cikkben szereplő embert/bandát szidják amiért az ő "szerelmeiket" nem éppen kedves szavakkal illetik. Aztán vannak azok, akik utálják a One Direction-t és itt ezt ki is tudják mutatni. Ők ketten jól el veszekednek. Aztán van a harmadik a pártatlan, aki mindkét félnek igazat van. Nem igazán tudok a két veszekedő fél között igazságot tenni, mivel a fanok elfogultak az utálkozók meg csak szidják őket. Ahogy elolvastam a cikket az a gondolat jutott eszembe, hogy vajon van-e olyan régi oldschool banda, aki nem f*kázza le a fiúkat. A régi idők bandái és a mostani bandák nagy része is más stílust képvisel így elengedhetetlen, hogy egyikük ne kössön bele a másikba. Másrészről pedig Liam Gallagher kedvesebben is megfogalmazhatta volna a véleményét, mert ennyi erővel én is mondhatnám azt, hogy az Oasis zenéje sz*r. VAGY ezt a One Direction-os fiúk is mondhatnák,de még sem teszik meg. Szégyen, hogy ilyen kis fiatal fiúkákba több tisztelet szorult, mint egy ilyen "vén rókába"
2013. június 08. 21:29 #126
vani10
vani10
visszatérő vendég

StátuszNekem nem kell szőke herceg fehér lovon nekem a one direction kell turnébuszon<3
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 345
Csatolások: 99
Azonosító: 137007
szerintem jó zenéjük van ...de hát ő tudja ..
2013. június 08. 21:29 #127
- törölt felhasználó -    
Teljesen egyetértek veled. Amit leírtál a fiúk rajongóikról az tagadhatatlanul igaz. Természetesen akadnak kivételek - mint például én-, de többségben sajnos az ilyen magukat Directioner-nek nevező egyedek vannak, akiknél az első a kinézet és aztán csak a tehetség. Azt hozzáfűzném, hogy mivel a egydé fanok többsége 11-15 év közötti így nem meglepő, hogy nekik az Oasis tagjai vénemberek és a többi régi banda is az smileeee.gif

Idézet (MadHatter @ 2013.06.08. 19:40)
Azt hiszem valami ilyesmire számítottam, mikor megnyitottam a cikket. Az egydimenzsön rajongóinak 99,9%-a még életében nem hallott neves zenészről, és itt nem kizárólag Liamra gondolok, mivel aki több ideje van a szakmában azt a direksönerek levénemberezik. Milyen logika: aki nem kedveli az imádott fiúcskákat, az máris hülye bunkó! Ritkán mondok ilyet, de tudjátok, ez nagyon gáz, mivel ebben (is) megmutatkozik a műveltésgi szintetek, ez esetben az, hogy mennyire nincs. Majdnem kerek egy éve próbálok rájönni, hogy a One Direction miért vált ki ilyen reakciót a tinilányokból (azaz csak a szabadon befolyásolható fajtából). Olyan mintha kézzel-lábbal védenétek őket minden kritikától, és ez egy bizonyos fokig elfogadható, viszont amit ti csináltok unatkozásotokban és tanulnivaló hiányában, az már tragikus. Az együtteseket a zenéjük miatt szeretjük, nem a külső adottságaik miatt, legalábbis én ezt tartom ésszerűnek, de ugye kinek mi. Egyébként osztom Liam véleményét.
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2013. június 08. 21:32 #128
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Én szeretem az 1D smileeee.gif szerintem jók biggrin.gif
2013. június 08. 21:43 #129
strawberryy
strawberryy

StátuszParis is not a city, it's a world
Hozzászólás: 945
Csatolások: 1
Azonosító: 201136
teljesen egyetértek JustMe18! smileeee.gif
2013. június 08. 21:52 #130
Rosso
Rosso

StátuszRide or die
Hozzászólás: 501
Csatolások: 34
Azonosító: 197668
Hát..nekem sem az 1d a kedvencem de ízlések és pofonok..
2013. június 08. 22:04 #131
VictorieLeon01
VictorieLeon01
unikornis♥

Státuszoff
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 368
Azonosító: 172377
JustMe18 végre! biggrin.gif teljesen egyetértek.
2013. június 08. 22:25 #132
directioner29
directioner29
visszatérő vendég

Státusz,,Egyes végtelenek nagyobbak más végteleneknél." - TFiOS
Hozzászólás: 494
Csatolások: 37
Azonosító: 203396
Liam Gallagher sem a kedvességéről híres..na mindegy. Amúgy szerintem a One Direcion tehetségesebb nála, van összehasonlítási alap is, mert a 1D is elénekelte az Oasis-tól a Wonderwall-t.
2013. június 08. 22:50 #133
- törölt felhasználó -    
te most viccelsz ugye? Hasonlítási alap, hogy elénekelték mindketten a Wonderwall-t? _nevet.gif Ezt te sem gondolod komolyan. Nesze neked összehasonlítási alap: Az Oasis 1995-ben adta ki a Wonderwall című dalt/klipet. ( Van egy olyan tippem, hogy akkor te még nem is léteztél,de ha mégis akkor bocsesz )A One Direction pedig csak úgy szórakozásból elénekelte a dalt durván másfél éve. Ez a dal az Oasisnak biztosan nagyobb sikert hozott , mint az 1D-nek. Hogy melyikük tehetségesebb inkább nem részletezem, csak annyit teszek még hozzá, hogy az Oasis felépítette a karrierjét, míg a One Direction 2 évbe sűrített bele mindent, ami a régi profiknak évekbe telt. És ez nem azt mutatja, hogy az egydé mennyire jó. NEM! Ez csak azt, hogy mennyire arra hajtanak, hogy minél több pénz folyjon be az adott bandából.
Idézet (directioner29 @ 2013.06.08. 22:25)
Liam Gallagher sem a kedvességéről híres..na mindegy. Amúgy szerintem a One Direcion tehetségesebb nála, van összehasonlítási alap is, mert a 1D is elénekelte az Oasis-tól a Wonderwall-t.
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2013. június 08. 23:06 #134
Mrs.Malik700
Mrs.Malik700
visszatérő vendég
Hozzászólás: 153
Azonosító: 181712
JustMe18 első kommented (ha jól láttam) nagyon igaz volt és teljes mértékben egyet értek veled főleg a végében. Az 1D ha észere vettétek senkit nem gúnyolt ki,senkit nem szidott. Ugyan is nincs rá szükségük azok mellett hogy egyszerűen undorító dolog.
2013. június 09. 00:13 #135
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Hát, nem tetszhetnek mindenkinek... smileeee.gif
2013. június 09. 06:04 #136
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

StátuszHear me roar when the winter is coming...
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 153
Azonosító: 123715
Kicsit mar elegem van abbol, hogy allandoan a One Direction-rol van cikk es ezt ugy mondom, mint egy rajongo. En mar csak azert sem irnek cikket a bandarol, vagy meg csak meg sem emlitenem oket, mert barmit irnak roluk, a draga Directionerek (tisztelet a kivetelnek, [mint jo magam]...) jonnek es elkezdik osztani az eszt es tamadni a masik embert. Az jo, hogy ha kedvelsz valakit, vagy valamit. En is szeretem a One Directiont, de amit egyesek csinalnak, na az mar szerintem beteges. Azert mindennnek van hatara. Olyan mintha ezeknek a tiniknek nem lenne mas az eletukbe csak a 1D. De nem is foglalkozom a dologgal, mert nem az en eletem. Csak elegge faraszto latni, hogy a tarsadalom es sajnos az en generaciom ilyen primitivve valtozott. Es ez evrol evre csak rosszabb lesz. Es ekkor jon, hogy igen, errol a media tehet. Pont az, amit akar hivhatunk One Direction-nek. Mert regebben iszonyatosan oda voltam ertuk (persze nem beteg modon), de mostanaban inkabb csak azt latom, hogy van ot tehetsges srac, akiket a management babukent hasznal, hogy penzuk legyen. Es ez annyira faj. Aztan jonnek a tinilanyok, akik mind beeszik ezt a maszlagot, es meg kepesek orultsegeket is csinalni. (Lasd Justin Bieber fanok...) Es nem tudnak esszeruen gondolkodni es csak tamadjak a masikat, mintha azzal megoldanak a dolgot. (Lasd 1D vs. TW fanok). Szamomra ez kicsit mar sok. Es ilyenkor elgondolkodok, miert jo annak ez, aki ennyire vedi a sracokat? A sracok ugy se fogjak tudni, hogy mennyire kialltak mellejuk a fanok. Es feleslegesen idegesitik magukat... En inkabb csak elolvasnam a cikket, morognek rajta egy kicsit, majd meginnek egy teat es inkabb olvasnek egy jot. De lehet, hogy csak en vagyok ilyen "regi modi".
A mediara visszaterve, nem csak ezzel vezetnek minket es tesznek minket hulyeve. Ha nem a sok model, sztar lany, akik minden cimlapon, reklamban, filmebn stb. tokeletesen neznek ki, hala a Photoshop-nak. Ekkor jonnek minden fele karos kremmel, sminkkel es tobbi hulyeseggel, amire azt mondjak, hogy te is nezhetsz ki ugy, mint az az agyon retusalt nyomorult no, aki jo penzt kapott erte, hogy olyan not csinaljanak belole, amilyen nem is letezik. De persze ez egy masik tema es nem ide tartozik, csak mar elegge kiakaszto, hogy a media hogyan hipnotizalja az artatalan tini lanyokat, akik vevok mindenre. Es az egyik pelda erre egy ot helyes es tehetsges fiubol osszerakott Brit banda, akikert tobb millio lany rajong. Kituno celpont a medianak es a tobbi olyan cegnek vagy szervezetnek, akik hasznot huznak masokbol. Gratulalok. Ez 2013, a 21. szazad. A mi vilagunk. Es ez meg rosszabb lesz. Hala a sajat emberi fajunknak.
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Jolie_77
2013. június 09. 07:25 #137
- törölt felhasználó -    
Elfogadhatnák végre rajongóstól, hogy tehetségtelenek.
És persze most is jönnak a nagy megmondó(kis)lánykák, akik büszkén verik a mellkasuk az elvakult rajongókkal szemben. omg.gif
2013. június 09. 08:13 #138
Life.and.Happy
Life.and.Happy
●winter
Hozzászólás: 1265
Csatolások: 5
Azonosító: 182238
Hagyják már őket -.-" Nincs jobb dolguk?
2013. június 09. 08:48 #139
Melinda333
Melinda333
új tag
Hozzászólás: 13
Azonosító: 203015
Teljesen egyet értek veled! smileeee.gif
JustMe18
Az ilyen cikkeket csak azért olvasom el, hogy utána jót nevethessek a kommentárokon. Esküszöm kész vicc amit itt az emberek művelnek. Háromféle ember kommentál általában a One Direction-ról szóló cikkekhez : a fanok, vagyis a Directionerek, akik a cikkben szereplő embert/bandát szidják amiért az ő "szerelmeiket" nem éppen kedves szavakkal illetik. Aztán vannak azok, akik utálják a One Direction-t és itt ezt ki is tudják mutatni. Ők ketten jól el veszekednek. Aztán van a harmadik a pártatlan, aki mindkét félnek igazat van. Nem igazán tudok a két veszekedő fél között igazságot tenni, mivel a fanok elfogultak az utálkozók meg csak szidják őket. Ahogy elolvastam a cikket az a gondolat jutott eszembe, hogy vajon van-e olyan régi oldschool banda, aki nem f*kázza le a fiúkat. A régi idők bandái és a mostani bandák nagy része is más stílust képvisel így elengedhetetlen, hogy egyikük ne kössön bele a másikba. Másrészről pedig Liam Gallagher kedvesebben is megfogalmazhatta volna a véleményét, mert ennyi erővel én is mondhatnám azt, hogy az Oasis zenéje sz*r. VAGY ezt a One Direction-os fiúk is mondhatnák,de még sem teszik meg. Szégyen, hogy ilyen kis fiatal fiúkákba több tisztelet szorult, mint egy ilyen "vén rókába"

Forrás: http://starity.hu/magazin/38744-liam-gallagher-sem-csipi-a-one-directiont/#ixzz2VhPjvigx
2013. június 09. 08:48 #140
- törölt felhasználó -    
Épp ez az Life.and.Happy
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!