Minden idők legnagyobb divatbakijai
2013. június 10. 21:42
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Általában szeretem a nem mindennapi dolgokat, de ezeket már durvák...
2013. június 10. 22:01
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Rose nem bakizott, ezt később meg is erősítette. A média Mansontól várta a nemi szerv mutogatást, ezért otthon kitalálták ezt a szettet. Manson nyakig beöltözve, Rose majdnem pucéran. Szerintem sikerült a fordított provokáció, ennyi évvel a kapcsolatuk és maga az esemény után is emlegetik ezt a díjátadót.
Lady Gaga szintén a provokáció és a meghökkentés jegyében öltözködik. A többi viszont komolyan gondolta és bálkirálynőnek képzelte magát.
2013. június 10. 22:18
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Úristen
Tényleg egyik borzalmasabb mint a másik, de a legtöbbjét legalább az a förmedvény normálisan takarja. Viszont az az egy-kettő akik már tulajdonképpen meztelenek... hát eléggé meghökkentő is kiábrándító látvány
2013. június 10. 22:51
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Ja hát a krapek a végén a legdurvább...Aztán az előtte lévő Erin-nek meg hát nincs melle mintha a háta lenne,egy ilyen nincs mellű nőnek nem illik ilyen ruhát felvennie,mert nem hát finoman mondva nem jó megoldás...
És a másik ami tényleg durva...a bűbájos boszi,hát nincs is rajta ruha... így megjelenni!
És a másik ami tényleg durva...a bűbájos boszi,hát nincs is rajta ruha... így megjelenni!
2013. június 10. 23:02
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Ezek undorítóak! Marc Jacobs és Lady Gaga a legrosszabb! Bár Katy-é nem olyan szörnyű
2013. június 11. 00:41
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Mintha a Vatikánból érkezett volna a bíborosok közül. Hát ez kész!
Katyé egyébként nekem még tetszik is, szerintem ez ebben a felhozatalban el is fogadható, sőt átlagos. A Rose McGowan Maril pároson nagyon meglepődtem, hát azt a valamit Roseon meg ruhának sem nevezném. Förtelmes, de bevállalós csaj, az biztos. Ez tuti a sötét korszakából maradt ránk.
Katyé egyébként nekem még tetszik is, szerintem ez ebben a felhozatalban el is fogadható, sőt átlagos. A Rose McGowan Maril pároson nagyon meglepődtem, hát azt a valamit Roseon meg ruhának sem nevezném. Förtelmes, de bevállalós csaj, az biztos. Ez tuti a sötét korszakából maradt ránk.
2013. június 11. 06:22
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Katy-ével semmi baj nincsen! Nem pont a KCA-ra való, de szerintem szép benne!!!
2013. június 11. 08:25
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Legtöbbször nem gondolják végig mit vesznek fel... Aki öltöztetőik pedig abban is látják a sikert, ha a legrosszabb ruha lesz az övék, a lényeg, hogy beszélni fognak róla...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: