Idézet (An_d_a @ 2013.06.14. 21:53)
Ez a cikk...olvastam már erről és sajnos nagyon úgy tűnik,h ez nem pletyka...
Fogalmam sincs mi történt vele,de ez így nagyon nem lesz jó.Ennyire nincs senki aki visszatartaná vagy jobb belátásra bírná?Kellene lennie valakinek,akire hallgat,h ne durvuljon el teljesen...
Nem fogom őt vèdeni,h márpedig ő nem ilyen életet él,mert sajnos egyre inkább úgy érzem,h közelsem annyira "jó",mint volt.Viszont ha lehet ilyet mondani egy olyan emberre akit nem ismerek személyesen,h "aggódom",akkor én ezt most ki is mondom.
Úgy veszem észre,h úgy igazán senki se áll mellette vagy tényleg ennyire bekattant volna...Nem tudom eldönteni.Mindenesetre nem piszkálni kéne,mert így rövid időn belül elég mélyre fog kerülni.Ha egyszer függő leszel,onnan nem igazán van visszaút.Èn pedig nem szívesen nézném vègig,ahogy teljesen leépül...
Nos leginkább neki egy jó nagy atyai pofon kellene, egyáltalán van apja?
Továbbá nem lett volna szabad ott hagyni az iskolát. Tudom, hogy az amcsiknál már az érettségi is legalább akkora népünnepély, mint Európában a diplomaosztó, de ettől függetlenűl jótt tett volna neki, hallot volna egy-két szentenciát. Nem hiszem, hogy az amcsi tanárok szarok lettek volna, és ebből kiindúlva, biztos kapott volna egy kis jellem formálást. Ottlik Géza a kőszegi katonai alreáliskola növendéke volt, megutálta a hadsereget, de valószínűleg nem lett volna belőle (olyan jó) író, ha az a iskola nem adott volna neki egy olyan lökést. Biebernek is egy lökés kellet volna.
Aztán ott van a managere és a lemezkiadója és még szponzorok, ezek mind olyan rövid pórázon tudnák tartani, ha akarnák. Gondoljatok bele a Nike gondol egyet, őt ne reklámozza egy sutyó mert akkor a vásárlókhoz az a üzenet jut el, hogy ha Nike cipőt veszel, akkor te is igazi sutyó lehetsz. És ezért bontanák a szerződést, zsebből kifizetnék az elállást Bieber meg ott maradna hoppon pár millával kevesebb bevétellel. Szóval lehetne őt rendszabályozni, de szarnak a fejére nagyívben. Írtátok, hogy milyen barátai vannak, elmondanám, hogy akik körbe veszik őt, azok nem a barátai, azok még a híresek is csak érdekből vannak, mindenkinek jól esik egy sztár mellet fotózkodni, még egy másik sztárnak is. Az igazi barátai azok a középiskolás osztály társai lennének, nem ezek. Szerintem az a probléma, hogy nem igazán találkozik a saját korosztályából olyanokkal, akik kritikával mernének élni vele szemben.
Ilyen rövid időn belül ilyen nagyott zuhanni is tudni kell, szóval nyílván nem annyira tehetségtelen a gyerek.