Starity

Drogok és táncoslányok — így bulizik Justin Bieber

2013. június 14. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába próbál Justin jófiú lenni, egyik barátja, King Kevi tisztázza a dolgokat Biebert illetően, meg persze arról, hogy bizony nem csak egyszeri megbotlásból nyúlt drogokhoz.

hirdetés
Drogok és táncoslányok — így bulizik Justin Bieber

A TMZ pár hete már kiadta a listát a kanadai énekes, Justin Bieber őrült házibulijairól, amiket a szomszédok már alig tudnak elviselni. Eddig nem sokan hittek a hírportálnak, viszont most személyes jó barátja Justinnak, King Kevi nyilatkozott a partikról a Radar Online-nak.

„Én vagyok a fő partiarc a csapatban. Mindenben én vagyok a főkolompos, a szervezéstől elkezdve a kivitelezésig. Rengeteg embertől hallottam már vissza, hogy Justin feltöltött képeket, amiken köhögéscsillapítót iszik Sprite-tal, aztán letörli őket. De én ezt sosem láttam, hogy megtette volna. Azt viszont láttam, hogy füves cigit szokott szívni. Justin azt mondta, bulizhatunk a házában, ahogyan akarunk, de titoktartási szerződést kell írnunk minden jelenlévővel. És amikor ezt mindenki aláírta, egyre durvultak a bulik. Elkezdtem hozni körülbelül 60-70 lányt, Justinnak ez nagyon tetszett. Azóta pedig állandóan együtt bulizunk.”

Bieber nem sokkal később mindent megcáfolt a Twitteren, később azonban bejegyzését törölte: „Még csak nem is találkoztam ezzel a Kevi gyerekkel!”

Ha viszont Kevi igazat állít, Justin és Selena se veled, se nélküled kapcsolatának talán ezek a bulik vetettek véget, hiszen melyik barátnő lenne képes elviselni, ahogy a barátja 60-70 táncoló lány körében öntudatlan állapotban múlatja az idejét?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek