Sziasztok!
Szeretném valahonnan megszerezni a következõ képet a lehetõ legnagyobb minõségben, vagy akár már plakátban is:
Ez a kép van a Jóbarátokban Mónika nappalijának falán a TV mögött.
Kérem aki tud segítsen! az ágyam fölé szeretném, vagy nyomdában kinyomtattatnám (ezért kellene minél jobb minõségben, minél nagyobb felbontásban a kép), vagy pedig magát a plakátot is megvenném, ha már lehet így kapni nálunk (Magyarországon).
Nagyon szépen köszönöm elõre is!
Laci
Jóbarátok - Mónika nappalijának falán lévõ plakát
2007. május 24. 23:01
pasztorlaszloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.21. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 30272 offline |
2007. május 25. 07:00
pasztorlaszloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.21. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 30272 offline |
Igen, de nem figyeltetek
Direkt írtam, hogy itthoni boltból szeretném megvenni, ha már meg kell venni. Nem akarok külföldrõl rendelni, pénzt váltani, stb.
Ezeket már rég ismertem, és a 'baráttal' találtam rá én is
Vagy pedig másik alternatíva a képfájl lenne...
Ezekben kérném segítségeteket.
Köszi
Direkt írtam, hogy itthoni boltból szeretném megvenni, ha már meg kell venni. Nem akarok külföldrõl rendelni, pénzt váltani, stb.
Köszi
2007. május 25. 14:48
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline |
Idézet(pasztorlaszlo @ 2007. May 25. - 06:00)
Igen, de nem figyeltetek
Köszi
Köszi
Nono, azt írtad, "ha" lehet kapni Mo-on Másrészt meg milyen pénzt akarsz váltani? Keresel valakit, akinek van vmilyen hitelkártyája (ha neked nincs) és fájdalom nélkül meg lehet rendelni. A poszter árán felül még egy olyan 10-15 dolcsi lehet a pluszköltség, amit - ha nem sikerül abban a városban megtalálnod, ahol élsz - simán elutazgatsz, mikor érte mész.
Persze nekem mindegy
2007. május 25. 18:59
pasztorlaszloúj tag |
Írtam nekik, hogy kb milyen és mekkora összegû költségek terhelnék még. Várom...
Köszi
Köszi
2009. január 11. 10:44
pasztorlaszloúj tag |
Sziasztok!
Errõl az oldalról szeretném megrendelni a legnagyobb méretû posztert. (http://www.rainfall.com/posters/cheret/27108.htm)
Arra gondoltam, hogy megkérdezem, akar-e még valaki innen rendelni, mert ez esetben felezhetnénk (harmadolhatánk, stb.) a postaköltséget.
Írjon, akit érdekel!
Errõl az oldalról szeretném megrendelni a legnagyobb méretû posztert. (http://www.rainfall.com/posters/cheret/27108.htm)
Arra gondoltam, hogy megkérdezem, akar-e még valaki innen rendelni, mert ez esetben felezhetnénk (harmadolhatánk, stb.) a postaköltséget.
Írjon, akit érdekel!
2010. január 08. 12:23
JesusKryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 116914 offline |
Idézet(pasztorlaszlo @ 2009. January 11. - 10:44)
Sziasztok!
Írjon, akit érdekel!
Írjon, akit érdekel!
Szia!
Érdeklõdni szeretnék, hogy mennyibe került a postaköltség?
Köszi
Laci
2011. október 16. 08:54
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline |
http://www.rainfall.com/posters/imagesZoom/CHERET/fr032.jpg
itt található meg a legnagyobb de valamilyen képszerkesztővel biztos lehet rajta nagyítani
itt található meg a legnagyobb de valamilyen képszerkesztővel biztos lehet rajta nagyítani
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.