Legsikeresebb videóklippek: One Republic
2013. június 21. 18:26
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
mi van veletek?
Mostanság csupa jó bandákról írtok és nem Bieberkéről.
Az összes dalukat ismerem de amik ki vannak választva azok a kedvencek főleg a Good Life és az Apologize.Én ide raktam volna még esetleg az Everybody Loves Me-t is
vagy az All falls down-t.
Mostanság csupa jó bandákról írtok és nem Bieberkéről.
Az összes dalukat ismerem de amik ki vannak választva azok a kedvencek főleg a Good Life és az Apologize.Én ide raktam volna még esetleg az Everybody Loves Me-t is
2013. június 21. 18:39
Imádom őket!
Mindegyiket szeretem de talán az I lose myself a best!
2013. június 21. 18:51
|
|
Science.Psychoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 25 Csatolások: 1 Azonosító: 204074 offline
|
Jó bandához jó klipek tartoznak.
<3
Az pedig ugyancsak biztos, hogy nagy szerepe lehet egy-egy számnál, klipnél annak, hogy híres sorozatokban, filmekben is lejátsszák őket.
Az én személyes legnagyobb kedvencem az Apologize.
Az pedig ugyancsak biztos, hogy nagy szerepe lehet egy-egy számnál, klipnél annak, hogy híres sorozatokban, filmekben is lejátsszák őket.
2013. szeptember 07. 13:33
|
|
petruskahh...új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 198158 offline
|
Counting Stars számukat már rongyosra hallgattam.
Valami remek együttes ♥ ♥ ♥ ♥
Valami remek együttes ♥ ♥ ♥ ♥
2014. július 23. 18:52
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Hiányolom a Couting starts-t, mert messze a legsikeresebb videoklippjük lett, de így megnézve a dátumot, hogy mikor jelent meg...akkor még nem tudtuk ,hogy ilyen sikere lesz.
Szeretem a számaikat. Mindig jobb kdvem lesz, ha hallgatok tőlük valamilyen dalt. Van valami plusz az ő zenéikbe, ami miatt az eddig hallott összes dalukat megszerettem.
Kár, hogy ennyire kevesen rajonganak illetve ismerik őket(legalább is itt Magyarországon kevesen ismerik), mert az ő zenéjük tényleg olyan ami minőségi és egyáltalán nem bugyuta.
Szeretem a számaikat. Mindig jobb kdvem lesz, ha hallgatok tőlük valamilyen dalt. Van valami plusz az ő zenéikbe, ami miatt az eddig hallott összes dalukat megszerettem.
Kár, hogy ennyire kevesen rajonganak illetve ismerik őket(legalább is itt Magyarországon kevesen ismerik), mert az ő zenéjük tényleg olyan ami minőségi és egyáltalán nem bugyuta.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: