Idézet (eleanorjcalder @ 2013.09.09. 21:59)
Ha valakinek kell egy mozgó avatar,én szívesen csinálok.
MOZGÓ AVATAR RENDELÉS!
Szívesen foglalkozom mozgó avatarokkal.Szóval ha akarsz egy mozgó avatart a kedvenc sztárodról,vagy akármiről,szívesen csinálok neked ha kérsz. Ha a leírásnak nem megfelelően írod meg a rendelést NEM csinálom meg!
Ezt kell elküldened ÜZENETBEN(Téma legyen avatar):
-A kiválasztott mozgókép. Videóból NEM tudok csinálni.
-Legyen-e rajta felirat,ha igen mi és milyen színű.
-Színes legyen vagy fekete-fehér (fekete fehért nem tudok színesbe rakni!!)
-Legyen-e keret,ha igen milyen színű.
Ha ezeket nem írod meg üzenetben akkor sajnos nem tudom megcsinálni. Remélem sokat fogok ezzel segíteni mindenkinek
MOZGÓ AVATAR RENDELÉS!
Szívesen foglalkozom mozgó avatarokkal.Szóval ha akarsz egy mozgó avatart a kedvenc sztárodról,vagy akármiről,szívesen csinálok neked ha kérsz. Ha a leírásnak nem megfelelően írod meg a rendelést NEM csinálom meg!
Ezt kell elküldened ÜZENETBEN(Téma legyen avatar):
-A kiválasztott mozgókép. Videóból NEM tudok csinálni.
-Legyen-e rajta felirat,ha igen mi és milyen színű.
-Színes legyen vagy fekete-fehér (fekete fehért nem tudok színesbe rakni!!)
-Legyen-e keret,ha igen milyen színű.
Ha ezeket nem írod meg üzenetben akkor sajnos nem tudom megcsinálni. Remélem sokat fogok ezzel segíteni mindenkinek
Szia, én is régebben még anno kiakartam írni ezt a dolgot ,de inkább nem írtam ki ,mert:
-Hogyha már mindenki(vagy a legtöbben) tőled kérnek avatar-t ,akkor már alig fogják használni az "Avataros" topicot.És akkor már semmi értelme sincs, hogy legyen ilyen topic.Pedig itt lehet avikat kérni ,itt csinálljuk meg stb...Szóval ezért avataros topic ,mert itt bármiről lehet kérni avikat.És hogyha már mindenki nálad kérne,vagy ill. más tagok is írnak ilyet ki akkor,egyre kevesebb tag lesz itt az avataros topicban,és egyszer teljesen ki fog ez ürülni,és már nem lesz erre a topikra szükség...
De nem azt mondom hogy ne kérjenek tőled,hanem csak azt ha mindenki ill. legtöbb tag tőled kérnek avatarokat akkor már erre a topikra semmi szükség nem lenne..
Remélem hogy ezt elmondtam senkivel nem leszek haragba .