Számomra az nagyon szembetűnő, hogy a jobb karja, amivel támaszkodik, a pár perces videó alatt végig ugyanolyan tartásban van. A végén már rossz volt nézni, szerintem ez már abnormális.
Mondjuk, alapvetően nem csípem ezt a műfajt, meg érdekelni sem érdekel, de ez speciel nekem nagyon szembetűnő.
Újra sokkolta a londoniakat Dynamo
2013. június 24. 19:19
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Elképesztő amiket művel. Ez nem semmi. Nagyon ügyes.
2013. június 24. 19:36
|
|
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline
|
omg én úgy szeretnék vele találkozni elképesztő
2013. június 24. 19:41
Vízen sétált, üvegen átment most meg ez. Nem semmi.
2013. június 24. 19:45
|
|
ReniDirectionerCuléúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 84 Csatolások: 1 Azonosító: 201241 offline
|
omfg! <33 Annyira szeretem Őt és annyira szeretnék vele találkozni! <3 xx
2013. június 24. 19:46
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Baybee Baybee
De nem is az a lényeg, hogy az ő keze-e vagy sem... -.- Gondolkozzatok már emberek!
Akkor meg mi a lényeg?! Talán egy pillanatra azt hiszed, hogy vannak még csodák...
De nem is az a lényeg, hogy az ő keze-e vagy sem... -.- Gondolkozzatok már emberek!
Akkor meg mi a lényeg?! Talán egy pillanatra azt hiszed, hogy vannak még csodák...
2013. június 24. 19:56
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
symurnál a pont, én is pontosan így vélekedem. Semmi bámulatos nincs ebben, a rögzített robotkézhez csatlakozik egy hám, amibe belemászott és ez a kettő tartja. Ennyi a nagy trükk, egy két hónapos kisbaba is meg tudná ezt tenni ezzel a ki biztosítással.
2013. június 24. 19:58
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet (symor @ 2013.06.24. 18:49)
Dynamot én speciel nem szeretem túlságosan.
Szerintem megközelítőleg sincs benne a világ illuzionista elitjében, vagy legalábbis én még nem fedeztem fel tőle egy darab eredeti trükköt sem.
Szerintem megközelítőleg sincs benne a világ illuzionista elitjében, vagy legalábbis én még nem fedeztem fel tőle egy darab eredeti trükköt sem.
Symor, szeretlek.
2013. június 24. 20:01
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet (devilrose @ 2013.06.24. 19:56)
symurnál a pont, én is pontosan így vélekedem. Semmi bámulatos nincs ebben, a rögzített robotkézhez csatlakozik egy hám, amibe belemászott és ez a kettő tartja. Ennyi a nagy trükk, egy két hónapos kisbaba is meg tudná ezt tenni ezzel a ki biztosítással.
Ha most elvonatkoztatok Dinamótól, akkor: nincs semmi rossz abban, ha valamelyik trükknek egyszerű a megfejtése. Sokszor azok a legjobbak (már ha jól és profin van ugyebár előadva).
Nem is érdekel, mit és hogyan csinálnak a bűvészek.
Aki nem tini, annak mondom, hogy Copperfieldet is imádtam. De legalább ő is eredeti volt. Csinálta, ahogy csinálta.
A bűvész az egyetlen olyan pasi, akire nem haragszom, ha átver.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.