Wales amilyen kicsi, olyan sokoldalú. Hivatalosan 1535 óta az Egyesült Királyság része, az öntudatos, büszke walesi nép azonban hűen őrzi saját nyelvét és hagyományait.
A teljes cikkhez kattints ide!
Wales leghíresebb gyöngyszemei
2013. június 30. 08:50
![]() |
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 ![]() |
Gratulálok,belieber...
A cikkhez: szépen megírt,megfogalmazott cikk lett,külön örülök,hogy rockzenészekről szól.Még csak hallásból ismerem a cikkben felsoroltak felét,de feltétlenül meghallgatom őket
A cikkhez: szépen megírt,megfogalmazott cikk lett,külön örülök,hogy rockzenészekről szól.Még csak hallásból ismerem a cikkben felsoroltak felét,de feltétlenül meghallgatom őket

2013. június 30. 10:19
![]() |
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 ![]() |
"majdnem háromszor annyi juh található, mint ember" Ezen nagyon nevettem
Az itt felsoroltak közül csak a BMV-t ismerem, de ez azt hiszem csak az én szegénységi bizonyítványom. Köszi a cikket, jó volt megismerkedni a többi walesi együttessel is.

Az itt felsoroltak közül csak a BMV-t ismerem, de ez azt hiszem csak az én szegénységi bizonyítványom. Köszi a cikket, jó volt megismerkedni a többi walesi együttessel is.

2013. június 30. 11:25
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
nem tudtam egyikről se

2013. június 30. 12:26
![]() |
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9279 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 ![]() |
Köszönöm az intelligens hozzászólásokat, igazán örülök, hogy sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket és nyitottak vagytok.
Én részemről a Manic Street Preachers-t mutatnám be mindenhol, ők a legnagyobb kedvenceim már ezer éve, de tudom, hogy a politikai rock még az idősebb korosztályt sem mindig érdekli.
Aki képes volt leírni, hogy nem ismeri őket, stb, az nyugodtan ássa el magát és emellett fejlessze a szókincsét. Én sem ismerek minden bandát és énekest, de ilyenkor nem ezt reklámozom, hanem meghallgatom a cikkbe tett dalokat, alkotok valami véleményfélét és azt írom le.
Egyébként Marina and the Diamonds is walesi, de ő egy énekesnő, nem banda
(Nem követem el azt a hibát még egyszer, amit az ír zenés cikkemnél
)

Én részemről a Manic Street Preachers-t mutatnám be mindenhol, ők a legnagyobb kedvenceim már ezer éve, de tudom, hogy a politikai rock még az idősebb korosztályt sem mindig érdekli.
Aki képes volt leírni, hogy nem ismeri őket, stb, az nyugodtan ássa el magát és emellett fejlessze a szókincsét. Én sem ismerek minden bandát és énekest, de ilyenkor nem ezt reklámozom, hanem meghallgatom a cikkbe tett dalokat, alkotok valami véleményfélét és azt írom le.
Egyébként Marina and the Diamonds is walesi, de ő egy énekesnő, nem banda

2013. június 30. 12:40
![]() |
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9279 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 ![]() |
Idézet (ciel @ 2013.06.30. 10:19)
"majdnem háromszor annyi juh található, mint ember" Ezen nagyon nevettem

A juhos részen én is nevettem, amikor először olvastam róla és egyszerűen nem hagyhattam ki egy Wales-szel kapcsolatos cikkből

2013. június 30. 13:49
![]() |
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 ![]() |
Sajnos ezeket a bandákat nem ismerem, de jó cikk lett! A juhos rész tényleg vicces, meg a hegységnév.

2013. június 30. 18:35
![]() |
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7119 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 ![]() |
Én őket nem ismerem,de azért utána járok,ha úgy adódik.
2013. június 30. 20:55
![]() |
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 ![]() |
A Bullet For My Valentine néhány számát szeretem (a Room 409 meg az egyik kedvencem - ha ez mond valakinek bármit is), de a többiről eddig még nem hallottam.
Azoknak meg őszinte részvétem akik Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch-ban laknak.
Nem lehet egyszerű megjegyezni.
Azoknak meg őszinte részvétem akik Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch-ban laknak.

Kapcsolódó sztárok

Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Visszaemlékezett a sorozatra.

Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Nézzük, kik a legvitatottabb férfi főhősök!

Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
A pár azután vállalt babát, hogy kiderült Justin hűtlensége.

Bella Thorne megvédte Armie Hammert, szerinte nem igazak a színészt ért vádak
Bella Thorne megvédte Armie Hammert, szerinte nem igazak a színészt ért vádak
Instagramon kelt ki magából.

Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Mary Jane Watson bőrében láthatjuk Zendayát.

Babát várt, de még senki sem tudta: így vonult a kifutón az állapotos Gigi Hadid
Babát várt, de még senki sem tudta: így vonult a kifutón az állapotos Gigi Hadid
A modell képet posztolt.

Csekkold azt a fotósorozatot, ami túl szexi volt az Instagramnak Noah Beckről
Csekkold azt a fotósorozatot, ami túl szexi volt az Instagramnak Noah Beckről
De mi azért lementettük!

Ezekről a celebfotókról maradhattál le a héten
Ezekről a celebfotókról maradhattál le a héten
Nézzük meg a hét legizgalmasabb celebfelvételeit!