Sztárok legnagyobb frizuraváltásai VI.
2013. július 02. 13:31
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline |
szerintem deminek a szőke-rózsaszín a legjobb:3
2013. július 02. 13:42
Demi: szerintem neki a fekete a nyerő.
Britney: Örülök hogy a 2007-es mélypontja után össze tudta szedni magát és gyönyörű hosszú szőkére váltott.
Gabi: megszoktam rövid hajjal, így a hosszú még kicsit furcsa.
Nicki: sokkal szebb ezzel a természetesebb külsővel és frizurával, ami most van neki.
Perrie: nekem tetszett a lila és a rózsaszín ombre frizkója is.
Brad: jól tette hogy 2010-től vissza növesztette a haját.
Britney: Örülök hogy a 2007-es mélypontja után össze tudta szedni magát és gyönyörű hosszú szőkére váltott.
Gabi: megszoktam rövid hajjal, így a hosszú még kicsit furcsa.
Nicki: sokkal szebb ezzel a természetesebb külsővel és frizurával, ami most van neki.
Perrie: nekem tetszett a lila és a rózsaszín ombre frizkója is.
Brad: jól tette hogy 2010-től vissza növesztette a haját.
2013. július 02. 13:44
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline |
Demi: Hosszú szőke haj és pink-szőke ombre haj
Britney: Hosszú szőke
Gabi: nekem sehogyse tetszik
Nicki: Most eszméletlenül néz ki *.*
Perrie: rózsaszín ombre és szőke
Brad: nekem tök mind1...
Britney: Hosszú szőke
Gabi: nekem sehogyse tetszik
Nicki: Most eszméletlenül néz ki *.*
Perrie: rózsaszín ombre és szőke
Brad: nekem tök mind1...
2013. július 02. 13:53
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline |
Britneynek nem jól állt a kopasz
2013. július 02. 14:09
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Demi az mindenhogyan szép
2013. július 02. 14:20
A cikkel annyi gondom van, hogy miért nem lehetett mindenkiről egységesen elosztani a képeket? Demiről van 3 sor, mig valakinek csak 4 kép. o.O Talán a szimpátia áll ezelőtt is? No mind1, ezzel nem a cikkirót akartam leszólni, csak szerintem esztétikusabb lenne úgy az összhatás. : ) Deminek a sötétebb szinű hajkoronái jobban passzolnak arcához és szeméhez. Britney-t csak szőkén tudom elképzelni. Gabit is hidrogén szőkén. Mellesleg megvált már a póthajától, és csak félhosszú barna haja van. Egyszer volt rózsaszin is neki, de az pocsékul állt neki. Bradet irigylem, mert neki férfi létére, a rövid és a félhosszú haj is jól áll. Nekem csak a rövidebb fazonúak.. : D
2013. július 02. 14:22
Deminek a vörös és a szőke-rózsaszín a legjobb, Britney-nek a legrégebbi, Tóth Gabié közül egyik se jön be, Nicki-nek a legújabb tetszik, Perrie-nek a rózsaszín, Brd-nak pedig a második a legjobb
2013. július 02. 14:25
TheDirectionersxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 204690 offline |
Perrie-nek minden haj jól áll *.*
2013. július 02. 14:30
Britney 2007-es korszakát nyugodtan ki lehetett volna hagyni,de már mindegy, ő legalább bebizonyította hogy a legnagyobb mélypontból is fellehet állni,büszke vagyok a drága Britney-re. Hiányolom a fekete hajú Blackout-os korszakát, mert szerintem a fekete haj nagyon is jól áll Brit-nek.,habár neki a szőke és barna is jó.Egy igazi ikon akinek minden jól áll.
2013. július 02. 14:37
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Britney frizurái voltak furák... Nickin már meg se lepődöm.
2013. július 02. 14:40
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Demi hajai voltak a legjobbak.
2013. július 02. 14:43
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Nicki így is úgy is ronda... van akiken nem lehet segíteni...
2013. július 02. 14:46
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline |
Hát Deminek szerintem minden eddigi hajszín nagyon jól állt.Kiváncsi leszek,hogy marad a szőkénél vagy tovább folytatja a hajszínváltást.
Britneynek a mostani haja tetszik a legjobban.Kicsit sokkoló volt amikor kopasz lett,de hát az ő döntése volt.
Hogy őszinte legzek szerintem Gabihoz a hosszú haj nem nagyon passzol.Inkább a rövid.
Nickynek is a mostani haja a legjobb,na de ő aztán mindég meglepp a hajaival.
Perrienek minden hajszín nagyon jól áll.Van ízlése.
Brad Pitt,hát én még nem láttam ennyi frizuraváltást férfinál.De mostmár igen.
Britneynek a mostani haja tetszik a legjobban.Kicsit sokkoló volt amikor kopasz lett,de hát az ő döntése volt.
Hogy őszinte legzek szerintem Gabihoz a hosszú haj nem nagyon passzol.Inkább a rövid.
Nickynek is a mostani haja a legjobb,na de ő aztán mindég meglepp a hajaival.
Perrienek minden hajszín nagyon jól áll.Van ízlése.
Brad Pitt,hát én még nem láttam ennyi frizuraváltást férfinál.De mostmár igen.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni