A Hannah Montana egykori sztárja jelenleg a Bahamákon pihen. Egy Twitter-felhasználó is lefotózta a sminktelen énekesnőt a vakációja közben, többen pedig megerősítették, hogy Miley egy csinos kis házat bérelt a trópusi paradicsomban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus a Bahamákon nyaral
2013. július 03. 20:38
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 556 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline |
Biztos, hogy ráfér a pihenés
2013. július 03. 20:39
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
Megérdemli a pihenést és a kikapcsolódást♥
Jó nyaralást!
Jó nyaralást!
2013. július 03. 20:43
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline |
végre valaki megdöntötte BiBi rekordját grat neki
2013. július 03. 20:54
Ö is megérdemel egy kis pihenést.................és én is imádom a az uj dalát
2013. július 03. 21:03
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 696 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline |
De jó neki! Bárcsak én is mehetnék!
2013. július 03. 21:09
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet
Mindig is lesznek olyanok, akik utálnak, de ők is meg fogják nézni a videódat a YouTube-on, szóval nem igazán érdekelnek. Segítettetek nekem megdönteni a rekordot. És ha azért néztétek meg, hogy utáljatok, akkor elárulom: én tartom a rekordot, szóval én nyertem.
Eddig nem tudtam igazából teljes mértékben megmagyarázni, hogy miért is egy huszadrangú cölöböcske nulla tehetséggel, aki már régen a Mekiben sütögethetné a sültkrumplit, ha nem élné a virágkorát az internet, a tviter, az arckönyv és társai. Lám, maga fogalmazta meg, hogy hiába is híres, de nem népszerű. Az a különbség májlika és a régebbi előadók között, hogy a régiek anno a zenével, a tehetségükkel, a hangjukkal és az egyedi hangzásvilággal adták el magukat. Akkor még nem volt jútyúb meg ilyenek, ahol az emberek megnézhették volna. A régi előadók több millió albumot és maxit adtak el, ezzel szerezve meg maguknak a hírnevet és a rajongókat. Az egy dolog, hogy az ő klipjeire több millióan kattintanak és nézik meg, de vajon az albumeladásokkal is ennyire zsírkirályul áll? Ja, csak, mert a Kisasszony arról sosem nyilatkozik - na, vajon miért? Majd, ha elad több millió albumot világszerte, akkor legyen nagy a szája. Youtube nézettsége által az ő neve nem fog beíródni a történelembe és a legendás nagyok közé meg pláne nem fog felemelkedni. Úgyhogy nem tudom miért akkora büszkeség, hogy a nyomi gusztustalan klipjeire ennyien kattintottak.
1 felhasználónak tetszik:
Eperfa
2013. július 03. 21:11
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
De jó neki, én is ott pihennék vele <3
2013. július 03. 21:12
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Én is elmennék a Bahamákra, de én sajna nem megyek idén se sehova... Miley legközelebb vigyél magaddal.
Az utálóknak szóló üzenetében pedig igaza van
Az utálóknak szóló üzenetében pedig igaza van
2013. július 03. 21:18
Nem a nézetsséget kellene figyelnie,hanem azt,hogy 313 184 ember unlájkolta ezt a förtelmet amire ő olyan büszke vagy épp azt,hogy az egykori rajongói le r*bancozzák a hozzászólásaikban.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.