A Little Mix saját tévéműsort akar
2013. július 06. 16:46
Szerintem nem jó ötlet. Nem kell mindent tudniuk a rajongóknak.
2013. július 06. 16:54
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Az a műsor úgy fog megbukni, mint a The Wanted-é, vagy mint a Katy Perry film. Nagyon kis sztárok még ehhez, igazából nem is ismertek világszerte, max eu.-ban. Az usa-ba még csak most törnek be.
Ráaádsul tök feleslegesnek tartom egy egész tévéműsor ötletét. Minek kell egy több évados, több tucat részes valami ahhoz, hogy bemutassák a turnéjukat? Elég lenne egy turnéfilm. Egy sorozat elég unalmas lenne, mert valljuk be, annyi minden nem igen történik velük.
Ráaádsul tök feleslegesnek tartom egy egész tévéműsor ötletét. Minek kell egy több évados, több tucat részes valami ahhoz, hogy bemutassák a turnéjukat? Elég lenne egy turnéfilm. Egy sorozat elég unalmas lenne, mert valljuk be, annyi minden nem igen történik velük.
2013. július 06. 17:11
Ha lesz tv-műsoruk,nagyot fognak koppanni,mert szinte senki nem nézné.Úgy megbukna,hogy csak na.
2013. július 06. 17:56
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Tök jó lenne! Érdekes. De csak ez lesz bemutatva, hogy hol lépnek fel meg a rajongókat mutatják? Azt hittem, hogy valami más lesz benne.
2013. július 06. 17:57
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Valószínű, hogy csak a legfanatikusabbak néznék, ami hát... nem lenne sok És ezzel most nem beszólni akarok, mert én is bírom őket és a zenéjüket, de azért annyira nem, hogy külön műsort nézzek velük
2013. július 06. 18:31
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline |
Én nézném tuti *-* xx
2013. július 06. 18:33
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline |
Nagyon tehetséges lányok, imádnivalóak, gyönyörűek, a zenéjük fantasztikus. És igen, lehet, hogy azért lettek ilyen felkapottak, mert Perrie és Zayn együtt vannak, de nem az a lényeg, hogy mi miatt, hanem az, hogy most nagyon sokan szeretik őket, rajonganak értük. Bevallom, hogy én is a One Direction által ismertem meg őket, de egyáltalán nem bántam meg. Mára már a Little Mix iránti rajongásom egy kicsit túl is mutat a 1D irántin... De azt kell, hogy mondjam, hogy ez a tévéműsorosdi nem válna be. Még valóban nem akkora sztárok, hogy elég nézőjük legyen egy sorozathoz. Egy egyórás kis filmecske a videónaplóikból pont elég lenne elsőre. Aztán majd ha elérték azt a bizonyos ismertségi arányt, akkor megpróbálkozhatnak egy sorozattal is, szerintem. De ahhoz az kell, hogy világszerte, mindenhol ismertek legyenek és szeressék őket.
Igazából, ha lenne sorozat én így is, úgy is nézném, szóval...
Igazából, ha lenne sorozat én így is, úgy is nézném, szóval...
2013. július 06. 18:42
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Nem rossz ötlet, de akkor én is szeretnék külön műsort ^.^
2013. július 06. 18:44
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline |
nagyon nagyon nagyon jó ötlet! BIZTOS hogy nézném sőt az lenne a kedvenc sorozatom és a neve is nagyon ötletes!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.