Eddig mindenki tényként kezelte, hogy egy párt alkotnak Tyler Blackburnnel, de a színésznő most megcáfolta a híreket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ashley Benson mindent tagad
2013. július 07. 10:17
Nem tudom mit higgyek,lehet csak titokban szeretnék tartani a kapcsolatukat,vagy az igazság az,hogy nincs semmi köztük.
2013. július 07. 10:18
Remélem együtt vannak,mert nagyon aranyosak együtt <3
2013. július 07. 11:17
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
szerintem is angyon aranyosak
2013. július 07. 11:21
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Mondjuk ha valaki követi őt a közösségi oldalakon, az pontosan tudja, hogy Ashley eléggé szabadosan értelmezi a barátságot, és szinte az összes barátjával ölelkezik, puszilózik, és félreérthető képeket gyárt. Nekik ezek szerint ez még belefér.
2013. július 07. 11:35
szerintem mindegy hogy járnak e vagy nem amíg jóba vannak
2013. július 07. 11:46
Szerintem ez az a NAGYON erős barátság. Amúgy imádom őket, a sorozatban nagyon illenek egymáshoz, és szerintem a valóságban is.
2013. július 07. 12:28
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2162 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Ashley mindig is hazudozott a pasijairól amit nem igazán értek, mert elég egyértelmű volt hogy kavar egyikkel, másikkal..
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Hat meglepő érdekesség a Loki sztárjáról.
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears 19 éves fia, Jayden megszólalt a témában.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
Továbbra sem érti a felháborodást.
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Elmondta, hogyan érzett a szakítás után.

0 felhasználónak tetszik: