A Loch Ness-i szörny titka
2013. július 08. 11:25
Mivan ha egy robot és időtlen - idők óta egy őrült használja ?
Meg ha Igazi napokig ott kellene üli és csinálni egy jó fotót , és mivan ha a képen csak egy olyan alaku fatörzs uszkállt?Ki tudja az igazaT ? SENKI
Meg ha Igazi napokig ott kellene üli és csinálni egy jó fotót , és mivan ha a képen csak egy olyan alaku fatörzs uszkállt?Ki tudja az igazaT ? SENKI
2013. július 08. 11:36
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Én sose hittem benne. Ráadásul a tények szerint nincs is esély arra, hogy létezik. A dinoszauruszok már kihaltak, kizártnak tartom, hogy ezred évek során kihúzta volna valamelyikük éppen.
De amúgy a cikk jó lett!
De amúgy a cikk jó lett!
2013. július 08. 11:54
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline |
És ha még létezne is...
2013. július 08. 12:01
zsofiacsehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 198811 offline |
Szerintem nem létezik a képekből itélve. Ezt valaki kitalálta és utána ahír terjedt és terjedt. Baromság az egész.
2013. július 08. 12:15
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Köszi a hosszú cikket, imádom a tartalmas dolgokat. Milyen érdekes lenne, ha kiderülne, hogy dínó (már ha persze létezik). Én egyébként nem nagyon hiszek a létezésében, de végül is más természetfeletti élőlényben és a Jetiben sem.
2013. július 08. 12:19
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline |
Én hiszek az ilyen dolgokban.Nem tudom,Nessi legendája mennyire légbőlkapott,mert sajnos az emberek hajlamosak azt állítani,hogy "ők is látták",miután valaki ezt állította.Így sajnos nem tudhatom mennyire valósághű ez az egész,de szeretnék hinni benne.Ha pedig ezt bizonyítani is tudnák,akkor igazi tudományos csoda lenne.
2013. július 08. 12:27
Nem igazán hiszek a létezésében, bár vannak csodák, szóval ki tudja. Mindenesetre nagyon jó cikk lett.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.