Nem árulunk zsákbamacskát, ha azt mondjuk: a Loch Ness-i szörny Skócia egyik legnagyobb csodájának számít, hiszen feltehetően egy több, mint ezer éves lényről van szó, amelynek paraméterei és képességei igen kevéssé ismertek.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Loch Ness-i szörny titka
2013. július 08. 10:40
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. július 08. 10:49
Csúcs lenne, ha igazi lenne, de amíg nem látom a saját szemeimmel, nem igazán tudok hinni benne, hogy valóban létezik. :S
2013. július 08. 11:02
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
Ha igazi lenne akkor valószínűleg a mai technológiával már rég megtalálták volna Nessie-t. Sokáig én is hittem benne de minél nagyobb vagyok annál nevetségesebb a történet
2013. július 08. 11:02
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
jó cikk:3
bárcsak láthatnám a saját szememmel h tényleg létezik-e.
bárcsak láthatnám a saját szememmel h tényleg létezik-e.
2013. július 08. 11:03
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Nagyon jó és érdekes cikk lett, grat hozzá!
Én sose hittem igazán a létezésében, viszont jó kis történetnek találtam. De nem lepődnék meg, ha egyszer kiderülne, hogy mégiscsak létezik.
Én sose hittem igazán a létezésében, viszont jó kis történetnek találtam. De nem lepődnék meg, ha egyszer kiderülne, hogy mégiscsak létezik.
2013. július 08. 11:08
Ez egy nagyon jó cikk lett.
Ha én meglátnám a Loch Ness-i szörnyet akkorát sikítanék, hogy inkább nem szeretném látni.
2013. július 08. 11:09
Nem is néztem meg,hogy ki írta a cikket,mert tudtam,hogy csak Lexi ír ilyenekről.
Gratulálok remek cikk lett.
Gratulálok remek cikk lett.
2013. július 08. 11:18
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Azta! Ez nagyon érdekes cikk, köszönet érte!
2013. július 08. 11:20
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
szkeptikus vagyok minden téren és nem nagyon hiszek az ilyenekben. az összes dinoszaurusz kihalt, szóval ez az egy hogy maradhatott életben és ráadásul soha sem találják meg, csak néha-néha egy-egy ember előjön vele, hogy "én láttam", csinál egy képet, amin egy fadarab van, vagy még jobb: összetákol valamit ami Nessie-nek néz ki. ha saját két szememmel látnám, vagy valaki végre találna valami hihető bizonyítékot akkor azt mondanám hogy ejha, talán mégis van benne valami...
2013. július 08. 11:22
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
Nagyon jó cikk
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Összeházasodott Taylor Swift és Travis Kelce! Ez a híres színész adta össze őket!
Összeházasodott Taylor Swift és Travis Kelce! Ez a híres színész adta össze őket!
Megvolt a nagy lagzi!
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?