Elhunyt Cory Monteith
2013. július 14. 17:49
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Istenem!
Azért ez tragikus. Mikor megláttam a cikket alig hittem el, amit láttam.
2013. július 14. 18:09
|
|
suzy1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 178338 offline
|
mikor a cikket megláttam, att hittem káprázik a szemem.. ugyan nem néztem a glee-t de hogy valaki ilyen fiatalon elmenjen...
nagyon sajnálom a családját és Leát is . Nyugodjon békében! :'(
2013. július 14. 18:13
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Én ezt egyszerűen nem bírom felfogni. Már a Glee kezdetekor belopta magát a szívembe ez az életrevaló, mindig mosolygós fiú. Ahogy megláttam a hírt, azt hiszem a szívem is meghasadt. Sosem fogom elfelejteni, hogy mennyire szerettem.
Egy menyasszony elvesztette a vőlegényét,
Két szülő elvesztette a gyerekét,
Milliók elvesztették a bálványukat.
Leának az oltár előtt kellett volna állnia, fehér ruhában, és Igent mondania. Ez helyett a koporsó mellett, fekete ruhában fog elköszönni kedvesétől. Bele sem merek gondolni, mit érezhet most. Minden gondolatom vele van, kitartást neki és Cory családjának, barátainak, valamint a Gleek-eknek.
Nyugodj Békében Cory, szeretünk.
Egy menyasszony elvesztette a vőlegényét,
Két szülő elvesztette a gyerekét,
Milliók elvesztették a bálványukat.
Leának az oltár előtt kellett volna állnia, fehér ruhában, és Igent mondania. Ez helyett a koporsó mellett, fekete ruhában fog elköszönni kedvesétől. Bele sem merek gondolni, mit érezhet most. Minden gondolatom vele van, kitartást neki és Cory családjának, barátainak, valamint a Gleek-eknek.
Nyugodj Békében Cory, szeretünk.
2013. július 14. 18:15
jó ez most sokkolt, nem tudom elhinni.. nyugodj békében . ♥
2013. július 14. 18:17
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Goodbye Cory,nyugodj békében... A szívünkbe örökké élni fogsz!
xxBoxx
xxBoxx
2013. július 14. 18:42
Nem szerettem úgy nagyon Cory-t, de nem volt bajom vele. Nagyon sajnálom őt... A felső képtől sokat sírtam, annyira felfoghatatlan. Leat nagyon sajnàlom, csak annak rossz aki itt marad...:// Kitartás Lea, nézz fel a csillagokra, ott lesz veled.
1 felhasználónak tetszik:
Fancsilio
2013. július 14. 18:48
Még mindig nem tudtam felfogni hogy Cory meghalt, nagyon sajnálom, mert egy nagyon tehetséges színész és énekes volt, ez számomra mindig hihetetlen, nagyon fiatal és nagyon sajnálom Lea-t is, szegénynek nehéz lehet most, hogy a szerelme meghalt és az esküvőt tervezték, most meg helyete temetés lesz. Egész nap arra gondolo hogy most Lea hogy van. Nyugodj Békében Cory!
2013. július 14. 19:01
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Aztaa...Nem is ismerem,de ez egyszerűen felfoghatatlan... szegény....
2013. július 14. 19:14
minden nap újabb halálhír ? :/
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.