Együtt énekelt Patrick Stump és Taylor Swift
2013. július 14. 15:22
|
|
LittleAngel26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 198597 offline
|
Eléggé furcsa mivel Taylor egyáltalán nem énekel ilyen dalokat, de egész jók voltak együtt!
2013. július 14. 15:23
Hogy ez a Taylor mindenhol ott van...
Felszívodhatna már...
Felszívodhatna már...
2013. július 14. 15:26
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
jók voltak...............
2013. július 14. 15:36
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Biztos jó volt!
2013. július 14. 15:46
Patrick Taylorral énekelt?!?!?!?... Pont Taylorral???... Ez nekem sok O_O
2013. július 14. 16:38
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
..aztán a következő héten azt olvassuk hogy összejöttek..utána meg szakítanak és Taylor ír egy dalt róla. Ez egy ördögi kör
2013. július 14. 17:29
+Először is bocsi, de videót nem találtam, csak rettentően ratyi minőségben, ezért nem raktam, de láttam már van.
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, és csak annyit fűznék hozzá, hogy igen, én sem lelkesedtem a duettért, többek között azért is, mert Taylor nagyon az élen van az olyan emberek közül akiket ki nem állhatok, így nehéz volt megnéznem a videót, de ez van, elénekelték, nem halt bele senki. Találhatott volna Patrick mást, de akármennyire is nem szívelem Swift-et, helytállt, és nem véletlen, hogy őt választotta, mert van annyi esze, hogy olyat kér fel, aki talán tudja, hogy mi az a mikrofon, és hol van a színpad. És még végszóként annyit, hogy biztos nem jönnek össze! Patrick-nek felesége van, és amúgy is van annyi esze, hogy nem kezd vele. Egyébként ebből a koncertből is kiderült, hogy mennyire jó ember, mert tojt rá, hogy miket mondanak Swift-ről, és kiállt vele énekelni, úgyhogy respect neki.
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, és csak annyit fűznék hozzá, hogy igen, én sem lelkesedtem a duettért, többek között azért is, mert Taylor nagyon az élen van az olyan emberek közül akiket ki nem állhatok, így nehéz volt megnéznem a videót, de ez van, elénekelték, nem halt bele senki. Találhatott volna Patrick mást, de akármennyire is nem szívelem Swift-et, helytállt, és nem véletlen, hogy őt választotta, mert van annyi esze, hogy olyat kér fel, aki talán tudja, hogy mi az a mikrofon, és hol van a színpad. És még végszóként annyit, hogy biztos nem jönnek össze! Patrick-nek felesége van, és amúgy is van annyi esze, hogy nem kezd vele. Egyébként ebből a koncertből is kiderült, hogy mennyire jó ember, mert tojt rá, hogy miket mondanak Swift-ről, és kiállt vele énekelni, úgyhogy respect neki.
2013. július 14. 17:31
Ez lesokkkolt. A FOB együtt Taylor Swifttel?
Te jó ÉG
Remélem, egyik tagot se hálózza be ez a szőke nő, és tényleg csak egy duett erejéig álltak színpadra.
2013. július 14. 18:13
Annyira nem hallottam őket jól, mert a rajongók elnyomták
De milyen "kedves" emberek vannak, mert látják ahogy Taylor egy pasival duettezik és máris rögtön jönnek azzal, hogy egy újabb skalp...
2013. július 14. 19:17
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Nem néztem/hallgattam videót, de Taylorral a duett csak nagy siker lehet és biztosan jó volt
2013. július 14. 20:07
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Szegény Patrick
2013. július 14. 20:10
megnéztem egy videót youtubon, ahhoz képest hogy Taylor nem énekelt még ilyen dalt egész jó volt.
2013. július 14. 21:24
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
megnéztem a videót, és nagyon jó!
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: